A prečo by malo vedenie oznamovať hráčovi, že chce kúpiť niekoho na jeho pozíciu? Veď keď je taký frajer a verí si, nech presvedčí Flicka výkonmi a pokojne môže zostať. Ale keď bude sedieť, nech neplače. Má platnú zmluvu, nech maká,keď nechce odísť.
Rasto asi si nepochopil prečo sa Ter Stegen takto rozhodol. On práve že nedostal možnosť po zranení ukázať v akej je forme a či sa oplatí ho ponechať v Barci a naviac sa o tom čo urobila Barca dozvedel z tlače, to je podľa teba férové? V tomto prípade som na strane Stegena, ak ti to nevadí!!!
Za mňa najväčší fail je že iný šikovný klub by ho strelil za 50mega napr do ManU, ako Casemira alebo Varana.... My sa ho nevieme zbaviť ani zadarmo... Barcelonské prekliatie
FCBarcelona2018, čo také urobila Barcelona? Kúpila iného brankára, a? Mala mu to oznámiť? Prečo by to robila? Nedostal po zranení možnosť? V LM to bolo o tom, že ak by chytal MATS, zrušil by Tekovi registráciu pre LM. V lige šancu dostal a nechytil nič. A ak je pravda, že odmietol ísť do Milána, tak sa ani Flickovi nečudujem, keby ho nechcel. Nehľadiac na to, čo urobil on, keď prišiel, C. Bravovi. Ja ho nevyhadzujem, napísal som už viackrát, že nech chytá lepší.
Rasto ty a mnohí iní tu neustále omieľate to, čo bolo keď tu bol Bravo. Ale to je už minulosť, už je to premlčané. A mimochodom keď odišiel Bravo tak Ter Stegen chytal výborne a nemôžeš povedať, že nám prehral nejaké zápasy. Každý brankár má niekedy obdobie, keď pustí gól ako žiačik, ale taký je futbal. Aký sme dali gól v zápase s Benficou v Lisabone? Brankár nastrelil loptu priamo na hlavu Raphinhu a odpisoval ho alebo hneď s ním niekto nepočítal ďalej? Skrátka Stegen je dobrý brankár a len to, že sa tak nešťastne zranil tak už je nepotrebný? Ak by sa to nebolo stalo, Ter Stegen v pokoji chytá naďalej a Wojtek by v Barci nebol ani náhodou.
Kde som ja napísal, že keď prišiel, nechytal dobre? Ja som písal o dobe po zranení, kde tvrdíš, že nedostal šancu. A Bravo nie je premlčaný, to nie je trestný čin, ale charakter ter Stegena. Dobrý brankár je, ale potrebujeme výborného a to už, bohužiaľ, nie je. Tým netvrdím, že García ním bude aj v Barce, hoci u susedov bol výborný, preto hovorím, nech chytá lepší.
Treba výmeny, ako v NHL. Keď redaktor povedal, že v NHL je hokejista tovarom, Žigo Palfy mu oponoval asi takto: Prečo tovar? Hráte v najlepšej lige, platia vám milióny, starajú sa o vaše zdravie, relax …A keď sa im typovo nehodíte, tak vás majú poprosiť, či sa vám chce odísť? Výsledky klubu sú najdôležitejšie.
Tak je to. Treba poprosiť Stegena, či možno kúpiť iného brankára? A Lewu, či možno kúpiť hrot? Atď?
Futbal je biznis a tu sa nemozeme hrat na zasluhy lebo dooadneme ako real minulu sezonu. Narazam na Modrica, Vasquetsa. Samozrejme ze ma zmluvu a ked chce nech ostane a bojuje o miesto ale narokovat si post 1 ky a urazat sa ked nebude neni profesionale. Za mna nech chyta aj kamil contofalsky ked bude lepsi. Nechsjme to na trenera nech vyberie kto bude chytat on je tam nato. A vyplakavat teraz moze Laporta ze ma vysoky plat ale on mu ho dal takze iba tolko k tomu. MaTS ma pravo ostat v barcelone do 2028 ma tmluvu a je na nom ci mu to zato stoji sediet sko 2 ka alebo nie
V čom je to nevďačnosť od Barcy? V koľkých zápasoch nechytil nič navyše a stavali ho ďalej. Nech chytá najlepší, ale ak to náhodou nebude on, nech sa nesťažuje.
Z jednej strany ho viem pochopiť z druhej strany aj klub plus klub nemusí mu oznamovať či chce dotiahnuť nového brankara to povinnosťou nie je, MAtS je môj veľký obľúbenec ale o chvíľu ide štýl trucovite decko, áno nebolo to fér voči nemu no pokiaľ viem koncom sezóny už boli znepokojenia že po zranení v akej forme príde, a ak má MAtS trochu rozumu tak pôjde preč lebo pol sezóny/sezónu stráviť na tribúne/lavičke/rezerve bez poriadnej praxe v zápasoch z neho jednotku v repre pred MS neurobí ani omylom
Klasický blby komentár.Fakt sa ho mali pýtať či bude chytať do 40-tky ako jednotka?,alebo či môžu kúpiť mladého nádejného?
Prečo nemal Iñaki zápasovú prax?prečo ho nepustil ani len do tých
blbých prvých kvôl CdR?,ako musel odísť nielen môj oblubenec Bravo?
Zrovna ty prosím nepiš o klasických blbých komentářích.
Já jsem PRO nového brankáře, kritizuju shit storm, který čeká našeho KAPITÁNA, který má tu drzost, že chce dodržet smlouvu, kterou mu podepsal on i klub.
Jak blbec píšeš ty, opět
Drussbarb uplne ta chapem a MAtS ma samozrejme pravo chciet dodrzat zmluvu. Na druhu stranu bezny fanusik vidi, ze novu brankarsku 1ku mame zabezpecenu a odchod MAtSa moze klubu financne pomoct. Bezny fanusik to teda vidi tak, ze blaho klubu ma prednost pred blahom jednotlivca, aj ked je to kapitan. Preto si myslim, ze MAtS z tohto nemoze vykluckovat dobre a obavam sa, ze ak ostane tak verejna mienka pojde proti nemu a v ociach fans sa tym vycurancom nakonec stane.
Chci, aby Mats odešel, vadí mi chování klubu, kdy začnou na hráče vynášet špínu.
Stále jsem neodpustil odchod Messiho.
Messi > Laporta
Laporta NEROVNÁ SE Barca
Yes Shit Storm je zatím hodně předčasný a neuctivý a jako, že už se houfně objevuje a přitom zatim ještě ani nemluvil pořádně s trenérem pokud jsou ty informace správný.
K vynášení špíny, to je něco co se lidsky(či solidárně) založenému člověku přirozeně nelíbí a nevoní mu to. Na druhou stranu business proste není pro všechny a obávám se, že tohle je jedna z účinných praktik, ale teda hráč pak má minimální možnost se obhájit a je to celé no, taky toho nejsem fanouškem.
Ja by som bol za, keby Joan prvý
rok hral Ligu majstrov a Pohár, ter Stegen LaLigu, po konci tejto sezóny moze odísť so zaslúženou rozlúčkou legendy. To iste ako to spravili s ním.
Pokud na to máme tak at zůstane ale určitě se klub nemusí zpovídat hráči ze na jeho pozici přijde nový hráč. Je to jeho risk a jeho mistrovství o které v nejhorším přijde.
Adamito ale tu vôbec nejde o to či mu mala Barca povedať že príde nový brankár, ale o to, že mu nikto ani náznakom nepovedal, že s ním nerátajú. Musel sa to dozvedieť z tlače. Neviem ako by si sa na jeho mieste zachoval ty. V takejto situácii ja som na strane Ter Stegena.
Kedy mu to mali oznámiť? Bol na repre zraze a odtiaľ na dovolenke až doteraz. Keby mu to oznámili telefonicky či SMS-kou, zase by bol oheň na streche, že tak sa to nerobí. A on tiež záujem o stretnutie nejavil.
Ale vieme tu prd, čo je pravda a čo výmysly novinárov, takže nikoho nebudem súdiť.
Tak je to. Treba poprosiť Stegena, či možno kúpiť iného brankára? A Lewu, či možno kúpiť hrot? Atď?
Za chvíli tu budu číst komentáře, že Stegen je vyčůranec, protože nechce pryč
Prečo nemal Iñaki zápasovú prax?prečo ho nepustil ani len do tých
blbých prvých kvôl CdR?,ako musel odísť nielen môj oblubenec Bravo?
Já jsem PRO nového brankáře, kritizuju shit storm, který čeká našeho KAPITÁNA, který má tu drzost, že chce dodržet smlouvu, kterou mu podepsal on i klub.
Jak blbec píšeš ty, opět
Stále jsem neodpustil odchod Messiho.
Messi > Laporta
Laporta NEROVNÁ SE Barca
K vynášení špíny, to je něco co se lidsky(či solidárně) založenému člověku přirozeně nelíbí a nevoní mu to. Na druhou stranu business proste není pro všechny a obávám se, že tohle je jedna z účinných praktik, ale teda hráč pak má minimální možnost se obhájit a je to celé no, taky toho nejsem fanouškem.
rok hral Ligu majstrov a Pohár, ter Stegen LaLigu, po konci tejto sezóny moze odísť so zaslúženou rozlúčkou legendy. To iste ako to spravili s ním.
Ale vieme tu prd, čo je pravda a čo výmysly novinárov, takže nikoho nebudem súdiť.