Zo zoznamu chýba Bardghji, ktorý by mohol ušetriť pár minút Yamalovi. Inak s Nicom (ak príde) podľa mňa šírka kádra lepšia ako minulý rok - hlavne z toho pohľadu, že ak by sa nedajbože niekto z dvojice Yamal a Raphinha zranili, je tam záskok. Trocha ako nedostatok stále vnímam pozíciu ľavého obrancu. Pritom tam by nebolo treba nijak drahú posilu - stačil by skúsenejší hráč, ktorý by bol ochotný kryť chrbát Baldému a dopriať mu občas odpočinok.
Stred, stopéri, brankári a PO (s Garciom ako záskokom) za mňa ok.
Stopéri asi ťažko ok, keď Araujo býva zranený 1/5 sezóny a Christensen po minulej dokonca 4/5 sezóny mimo. Ešte do toho započítam aký vek ma Inigo a kedykoľvek môže prísť zostup formy, tak neviem neviem. Garcia na stopérovi ma presvedčil menej ako na RB a v zálohe.
Pokud nastane tento scénář, tak furt se to dá kompenzovat v zimě, případně hráčem z Bcka případně pokud ti na stoperu nesedi Garcia, tak se tam furt může posunout Kounde a Garcia to odjede na beku. Za mě mají jiné posty větší prioritu(hlavně křídlo, kde to vypadá nadějně, případně jak píše PatrikFCB toho levého beka), protože hráčů co může hrát stopera z Áčka je 6.(ač je to zkreslené díky různým problémům, tak furt jde jen o 2 pozice a da se to různě kompenzovat)
To znamená, že ak sa znova dostaneme do semifinále LM, do finále pohára a budeme hrať o titul, tak tu NEBUDÚ budúcu sezónu články o tom, že máme úzky káder a veľa zápasov??? Inak mužstvo vyzerá SUPER. Už len nech sú všetci zdraví :-)
Ak sa ide po kúpe krajného beka, tak skvelé, dúfam, že LB, tam ho môžeme financovať Martinom, keď mu prestanú dávať na výber, čí chce odísť. Žiaľ ak chceme nákupy, tak treba predaje a ak chceme predaje, tak musíme hráčov nútiť k odchodu, Stegen, Martin, Christensen, ... Následne skôr ako Rashforda, by mohli skôr riešiť príchod ešte nejakého stopéra.
Stred, stopéri, brankári a PO (s Garciom ako záskokom) za mňa ok.