Nenazraty hrac, ktory berie velke prachy a klubu nedal nic...moze za to zranenie, ale brat take prachy, bez toho, aby klub z toho nieco mal a byt este nasraty, tak sa hanbim
Fati by sa mal asi najskor zamyslet na sebou a hnevat sa hlavne na seba....prilezitosti dostal a neosvedcil sa a nepresvedcil...nielen v Barcelone....Flick nie je hlupak a videl co v nom skutocne je...
Akoze sorry ale po zranení hral veľké hovno a on je nahnevaný na trénera že ho nestaval preto že nič nehral a ktovie ako to bolo na tréningoch veď tréner ak by videl že ide a kuše trávu tak mu šancu dá nech mi to nikto nepovie, takže tu v prvom rade nech ma hnev sám na seba, ale toto sa nahneval že mal jednu z najväčších výplat a sedel na tribúne? Vtedy ho hnev prechádzal
Jedna vec je , že už bol fyzicky pripravený, druha jeho nasadenie na treningoch. Ak chce hrať presvedčiť musi na tréningu výkonom, nie len tým, že tam je.
To, ze ma velky plat, fajn. Ved mu ho ponukli sami.
Ale ked sa dostnem na ihrisko na par minut, musim zrat travu. Behat, pokryvat velke uzemie, napadat, vytvarat tlak a pytat si loptu. Ale on mal problem co i len pobehnut. Chyba motivacie? Asi tazko ak sa chcel prebojovat do zakladu, nemoze to ist iba vdaka cislu na chrbate.
0 sebareflexia. Videl som jeho laxné nasadenie a profesorsky štýl a hovorím vám, že ked nadávate na Rasforda že je to lenivý hráč, tak Fati je uplny lenochod.
Dúfam že sa sem už nevráti!
Ale ked sa dostnem na ihrisko na par minut, musim zrat travu. Behat, pokryvat velke uzemie, napadat, vytvarat tlak a pytat si loptu. Ale on mal problem co i len pobehnut. Chyba motivacie? Asi tazko ak sa chcel prebojovat do zakladu, nemoze to ist iba vdaka cislu na chrbate.
Zial moze si za to aj sam.
Dúfam že sa sem už nevráti!