Tak zasa Olmo nie je nepodarok. To ,ze je sklenny vedia vsetci...to z neho este neroby zleho hraca. Ale tiez som nazoru,ze ked niekoho predat,tak urcite nie Fermina.
Olmo byl před přestupem k nám úplně skvělý, ale myslím, že se mu stalo něco, co se některým hráčům při přestupu k nám stává, z průměrnýho týmu, kde vyniká, se dostane mezi hvězdy a má z toho nějaký komplex, zadržení vývoje a vědomí, že vyniknout tady u nás už není tak lehký. To může dobrého hráče přibrzdit.
Olmo nie je nepodarok. Ano bol casto zraneny ale v plnej sile bol velmi dobry. Ale to aj Fermin.
Opat a po 10ty krat asi, radsej predat Olma ako Fermina
Hodnotím po prvej jeho sezóne vplyvom častých zranení. Po druhej sezóne sa to môže zmeniť, ale zatiaľ nemôžem ani náhodou prestup Olma hodnotiť kladne. Fermin nás nestal nič a je mladší, preto mi nedáva zmysel predávať jeho a nechávať si Olma.
Tento dôvod chápem, ale aj napriek tomu pred týmto stojí to, že Fermin je mladší a perspektívnejší do budúcna ako Olmo. Nenecháš si to horšie hoc je to trochu výhodnejšie z hľadiska FFP.
Nerád by som posielal niekoho preč,myslím,že čo bolo treba,odišlo a už by nemal nikto odísť,ale keby som si musel vybrať- Fermina by som vždy nechal,rozhodoval by som sa medzi Gavim a Olmom.
Ano ano to si dobre vystihol, ja to tiez tak vnimam, ze na ME sa obaja vytiahli a tam hrali zivotne. Dokonca si myslim, ze Olmo napriek zraneniam dokazal udrzat isty standard a Wiliams nie. Ale jeho tento prestup mozno velmi nakopne
Opat a po 10ty krat asi, radsej predat Olma ako Fermina