Lebo za Nica musime vyplatit klauzulu celu a naraz. Diaz by isiel na klasicky prestup a ako to pri normalnych prestupoch kde sa dva kluby dohodnu byva, bolo by to na splatky.
Wirtz stál nakoniec len 125m fakt? Škoda keď si človek predstaví, že len o málinko drahší ako kedysi Griezmann. To sme fakt do toho mohli ísť pri predaji Olma. Ak niekedy budeme chcieť Wirtza v budúcnosti, tak z Liverpoolu sa bude ťažko vykupovať, klasika.
Ok uvidíme, ale ak bude Rafa hrávať viac v strede na 10-tke, tak si na mňa spomeň. Je zbytočne sa o tom baviť, ale inač Wirtz vie hrávať aj z krídla. Neviem si moc predstaviť, že by flopol v Liverpoole.
Kde to beriem zaručene? Nestavil by som si zatiaľ na to. Beriem to fakt ako len možnosť. Po predsezónne, ak to tam bude Hansi skúšať, potom si na to možno aj stavím. To tvoje domýšľanie. Urob mi láskavosť a nesnaž sa za druhých hádať čomu veria a nakoľko. Nejde ti to.
Precitaj si co pises. To nieznie ako nieco o com este niesi presvedceny.
"Keď sa s Raphinhom už ráta do stredu na 10-tku, alebo hrot, tak asi s krídlami nemá Hansi problém, že?"
Co sa potom vyhryzas s tym tvojim typickym "ze" na konci ked sam nevies ci to tak bude.
Ale fakt ma zaujma, predas Olma kupis Wirtza. Kto bude striedat Yamala s Raphinom?
Prečítaj si to. RÁTA!!! Rátať/počítať s niekým niečím nie je nič definitívne. Ja som ti len preformuloval to, že sa môže rátať s takým scenárom. Prečo vždy na mňa presne ty ideš s takým a prekrúcaš to čo napíšem a ešte mi vnucuješ to, čo si ty zle vysvetlíš/domyslíš. Ty si to uvedomuješ aké je to otravné, keď sa snažíš debatovať štýlom, že sa druhému snažíš dostať do hlavy?
Tiež mi vŕta hlavou kto bude striedať a predsa viem, že Nico nie je žiadny lavičkový artikel na striedanie. Preto ti hovorím, že si na to zatiaľ nestavím, nie asi?
Problem je ze ty si tu prisiel so scenarom ze predame Olma a kupime Wirtza. Kupis Wirtza a neostane ti na Williamsa coho si si hadam vedomy. A ktory dement potom v tomto scenari este RATA/POCITA s Raphinom v strede mi vysvetli??? Kedze nebude Olmo tak striedat Lewu bude Ferran. A zas si na dvoch kridlach Yamal a Raphina. Takze tak. Najprv si premysli co pises a potom bud ironicky aj s tym tvojim "ze".
Kks Liverpool uz kupil hracov za 215mil a prestupak este neskoncil?:D popritom aj nakupy realu za galacticos vyzeraju ako vypredaj a nam sa moze iba snivat:D
V tom tvojom scenari, kto by striedal Raphinu a Yamala?
"Keď sa s Raphinhom už ráta do stredu na 10-tku, alebo hrot, tak asi s krídlami nemá Hansi problém, že?"
Co sa potom vyhryzas s tym tvojim typickym "ze" na konci ked sam nevies ci to tak bude.
Ale fakt ma zaujma, predas Olma kupis Wirtza. Kto bude striedat Yamala s Raphinom?
Tiež mi vŕta hlavou kto bude striedať a predsa viem, že Nico nie je žiadny lavičkový artikel na striedanie. Preto ti hovorím, že si na to zatiaľ nestavím, nie asi?