Podpisat vedome taku klauzulu a nahodou to z dovodu vyssej moci nevyjde je trestny cin nehospodarneho nakladania s majetkom... To za prve. A za druhe aj ja si jyslim, ze Wiliams moc spekuluje
Ten tulaporta a podrztaska spravili viac pre klub než to zjavne tvoja hlava dokáže obsiahnuť ... to ze ty nevieš rozpoznať bulvárne články od oficiálny vyjadrení je len tvoja chyba 😀
🤣🤣🤣 ja vam nazory neberu, ale divam se na to bez ruzovych brejli a za kazdou cenu nepochlebuju, zrovna ti 2 maji maslo na hlave jak svina.. Rossell, Bart, Laporta, vsecko stejna verbez a Deco na danem postu je opravdu mimo misu🤣🤣🤣 vsak to vedeni je uz jakou dobu k smichu celemu svetu! Nebo to jsem taky na hlavu? Vedeni je v poradku, jo? Ty vole a ja mam prej dost..
Laporta nás dostal z najväčších finančných problémov - možno nás zachránil pred krachom. Ak niekto môže za to, že nemôžeme registrovať hráčov, je to Bartomeu, ktorý nás do týchto problémov dostal. Laporta priviedol hráčov ako Raphinha, Kounde či Lewandowski, ktorý nám vyhrali dva tituly. A v neposlednom rade, priviedol Flicka, vďaka ktorému hráme najkrajší futbal na svete. Som zvedavý, aký by si bol ty prezident, keď takto mudruješ.
Skôr ma baví ze človek ktorý toho nedokázal ani z polovice co oni , nepozná ich osobne, nikdy snimi nerozprával predpokladám ze nevie španielsky aby sledoval konkrétne ich vyjadrenia, nikdy ani nemal možnosť im podať nejakú otázku bude tu vypisovať ani sú oni uboziaci a každému na smiech, chlapče kúsok sebareflexie by nezaškodilo, radšej by si sa mohol od nich učiť alebo inšpirovať ako byť lepší ako len zhadzovať ľudí len tak lebo môžem, dokonca keby si stretol laportu alebo deca určite by si poprosil aj o fotecku
Mám taký zlý dojem, že nakoniec Nico v Barci nebude. Už tie jeho požiadavky sú tlačiace Barcu do kúta. Aj keby sa ho nepodarilo okamžite zaregistrovať tak nemôže chvíľu počkať? V minulej sezóne Olmo a Pau Victor mali ten istý problém, ale vydržali, pretože chceli obliekať dres Barce. U Nica ten dojem nemám.
podľa mňa u nás nakoniec nebude (čo ma osobne mrzí). Aj keď je jeho požiadavka vzhľadom na jeho vek a našu neschopnosť registrovať hráča pochopiteľná, začínam mať pocit že sa nakoniec rozhodol pre iný klub a toto je fajn zámienka ako z prestupu k nám vycúvať...
Klub ako Barcelona si nemoze dovolit skandal ze kupi hraca a nedokaze ho registrovat. Laportu nemam extra v laske ale ukazal to historicky ze to zvladne aj pod tlakom, vid Olmo.
Financie klubu su urcite na ceste k ozdraveni takze tato Nicova (alebo jeho agenta) obava je podla mna mimo
No co sme ako cakali. Ked slubujeme co nevieme splnit kupujeme aj ked na to nemame a k vlastnym legendam sa spravame ako k handram a ociernuje ich za chrbtom, renome a dvoveryhodnost klubu klesa a nikto nepojde do riskantneho podniku. Tiez nedam liter fetakovi ktory mi slubuje ze zajtra mi da 2000 :D
Pěkně shrnuto. Lépe bych to nenapsal. Do puntíku souhlasím. Ta Nicova žádost je oprávněná a výmluvy, že mu Tebas bude házet klacky pod nohy, mi nesedí. Kdyby Tebas chtěl, neprojde ani registrace Olma. Spíš to bude problém Barcelony a jejích financí, kde se na veřejnost vypouštějí uměle optimistické zprávy, aby se hráči nebáli přijít, ale když dojde na lámání chleba a pojistky do smlouvy, najednou je velký problém. Kriticky kratkodoby dlh 400M, celkove zadlženi medzi 1300M až 1900M. To nám chcú říct, že neprežijeme 3 sezony na půstě bez velkych prestupu?
neprezijeme, lebo ked sa zrani raphina alebo yamal, tak nevyhrame nic. a ked nevyhrame nic tak to nebudu 3 sezony ale viac, lebo bez trofeji nebudu ani peniaze....a klub nemoze vyhodit 60m za hraca aby ho potom pustil zdarma, taze aj ked chapem nicovej poziadavke, tak klub mu to zarucit, teraz hned, nemoze. staci aby bol nico trpezlivejsi a bude u nas hrat.
Ano toho fetaka som naschval totalne prehnal ale ked to pojde takto dalej nie ze k nam budu chodit hraci a znizovat si plat ale nikto o nas ani nezavadi
1/ Po minuloročných problémoch s registráciou sa mu ani nedivím, že žiada záruky. To by žiadal každý hráč, hlavne ak sú MS za rohom.
2/ klub síce tvrdí, že všetko je OK, registrácia bez problémov, ale záruku odmieta dať, teda evidentne si nie sú 100% istý.
3/ podmienka Barcelony je v tom kontexte ako tvrdí, že nie je problém registrovať je nevýhodná pre hráča. Klub kúpi hráča a nedokážeho ho registrovať, napriek XY tvrdeniam, že to dokáže. Ak bude chcieť hráč hrať, tak buď si nájde hosťovanie (jediná liga, kde sú dlhšie registrácie ako v Španielsku je turecká), alebo nebude hrať, alebo bude musieť naháňať a prosiť nejaký klub, nech zaplatí jeho výkupku Barcelone na poslednú chvíľu, čo ho stavia do nevýhodnej pozície.
4/ hráč nemá čo riešiť, či ho klub zaregistruje. Je to psou povinnosťou klubu, ak kúpi hráča, musí si byť 100% istý, že ho vie zaregistrovať.
5/ takéto správanie sa klubu vrhá extrémne zlé svetlo aj na samotný klub.
Mimochodom, ani Joan Garcia ešte nie je zaregistrovaný a to rozhodne stál menej ako Williams a aj plat rozhodne nebude mať ako on.
nosferatu k tym bodom, klub by mal istotu, ze ho zaregistruje, ale nema istotu, ze si tebas nebude menit FFP pravidla jak sa mu zachce. UZ TO NERAZ UROBIL! A TO POCAS LIGY...taze pre klub je blbost dat 60m za hraca a potom im tebas zmeni podmienky na registraciu a potom co? dal si za hraca 60m ale kvoli zmenenim podmienkam to zrazu nedokazes. keby tebas nemenil pravidla zo dna na den, uz davno mu tuto podmienku na registraciu vedia zarucit. to skor nech jeho agent ide za tebasom a nech jeho pyta aby nemenil pravidla jak sa mu zachce
To že klub nemá dostatočný buffer na podobné situácie, už nie je problém hráča. Je to problém klubu. Za posledné haliere sa nekupuje, ani vtedy, keď nevieš, či si to môžeš dovoliť. A pozor, klub nemá problém len v LaLige, ale aj s FFP od UEFA.
keby hrac fakt chcel ist do barcy tak si tych par dni navyse pocka. barcelone chyba 8m aby sa vratila k 1:1. peniaze barca ma, problem je FFP, ak nevidis v tom rozdiel nema sa cenu bavit.
Financie klubu su urcite na ceste k ozdraveni takze tato Nicova (alebo jeho agenta) obava je podla mna mimo
2/ klub síce tvrdí, že všetko je OK, registrácia bez problémov, ale záruku odmieta dať, teda evidentne si nie sú 100% istý.
3/ podmienka Barcelony je v tom kontexte ako tvrdí, že nie je problém registrovať je nevýhodná pre hráča. Klub kúpi hráča a nedokážeho ho registrovať, napriek XY tvrdeniam, že to dokáže. Ak bude chcieť hráč hrať, tak buď si nájde hosťovanie (jediná liga, kde sú dlhšie registrácie ako v Španielsku je turecká), alebo nebude hrať, alebo bude musieť naháňať a prosiť nejaký klub, nech zaplatí jeho výkupku Barcelone na poslednú chvíľu, čo ho stavia do nevýhodnej pozície.
4/ hráč nemá čo riešiť, či ho klub zaregistruje. Je to psou povinnosťou klubu, ak kúpi hráča, musí si byť 100% istý, že ho vie zaregistrovať.
5/ takéto správanie sa klubu vrhá extrémne zlé svetlo aj na samotný klub.
Mimochodom, ani Joan Garcia ešte nie je zaregistrovaný a to rozhodne stál menej ako Williams a aj plat rozhodne nebude mať ako on.
To že klub nemá dostatočný buffer na podobné situácie, už nie je problém hráča. Je to problém klubu. Za posledné haliere sa nekupuje, ani vtedy, keď nevieš, či si to môžeš dovoliť. A pozor, klub nemá problém len v LaLige, ale aj s FFP od UEFA.