presne....vobec si nemyslim, ze nas tlaci topanka lavom kridle..... Raphinha je lepsie kridlo ako Nico. Ja by som bral radsej Rashforda na 9, a mame usetrenych 60mil....
Netlačí nás topánka na krídlach ? Veď máme len 2 a to lamine a raphinha... Krídla máme pokryté najhoršie . Absolútne žiadna náhrada... Ferran tam hral hrozne... Olmo tam hral ešte horšie ... Fermín nič moc... Gavi hrôza na krídle ..... To už aj PO a LO máme lepšie pokryté ako práve krídla
Nevidim sice Flickovi do hlavy, ale za predpokladu ze Fermin ani Olmo neodidu tak jeden z nich bude podla mna vzdy hrat ofenzivneho stredopoliara. Rapha bude 9ka miesto Lewyho a v pripade zraneni kridiel bude pendlovat aj na strany...
na kridle zahra aj Rashford ako dvojka za Raphinhom. Navyse Raphinha ukazal formu ked hral cele zapasy, ked ho Xavi zakazdym stredal, bol sotva polovicny
vsetci budu hrat. zapasov je vela, a ono na papieri to moze vyzerat uplne inak ako v realite. vsetci si budu menit pozicie. zaklad bude Nico-rapha-yamal a pocas zapasu si vymenia poziciu niekolko krat potom rapha-olmo-yamal alebo nico- na 9 rapha pod nim olmo-yamal. tych moznosti je vela.
rashford je lenivy a mal by vysoky plat...tuto je to bez debaty
Pravdepodobnejsie to druhe.
Idealnejsie ale za mna (hlavne do velkych zapasov) hrat na klasicku 3clennu zalohu s DMkom a Pedrim Gavim hore. A jedno z kridel mat ako zolika z lavicky.
kolko krat sme hrali 433 pod flickom? sak teraz hrame 4231 skoro stale. a raphina na zaciatku na 10tke hral velmi dobre. Jemu ta pozicia bude pasovat. sak stale sa stahoval do stredu a ked mu tam nehral kvoli zraneniu balde, tak mu klesla forma. teraz mu tam bude robit priestor Nico cim rapha bude mat vecsiu volnost.
Akurat som pozeral vsetky vacsie zapasy v Spanielsku a v LM a 433 tam bolo viackrat. Napriklad v prvom ligovom zapase proti Atleticu kedy sa sice prehralo ale vykon bol paradny, vo finale superpohara peoti Realu bola 433 ked sme im nakladali 5ku az to musel stopnut Szceszny svojou cervenou kartou. Dalej sme tak hrali napriklad v skupine LM proti Atalante a Benfice.
Proti ubetonovancom co zalezu pred vlastnu branu a budu ako o zivot branit remizu 0 0 mozeme kludne hrat 4231 s Raphimom pod hrotom. Ked ale narazime na nejaky tim co vie zautocit a podrzat loptu 433 je defenzivne spolahlivejsia a jedno z kridel mozeme vyuzit ako zolika z lavicky.
lenze to nebolo klasicke 433 kde je jedno DM a 2 CM ale to bolo skor nieco blizsie k tomu 4231 kde dvaja CM/CDM boli vzadu pedri De jong/Casado a pred nimi CAM/AM Olmo/Fermin a na kridlach rapha a yamal. ono to nejaky extremny rozdiel od 4231 nieje.
Nie nebolo to tak ved sa nehadaj. Ani Olmo ani Lopez v tych zapasoch neboli. Proti Atleticu to bola cista 433 s Pedrim a Gavim kde obaja mali rovnake ulohy. Na tento zapas si výborne pamatam.
433 a 4231 je velky rozdiel v defenzive kedy ti dvaja zaloznici vzadu musia vykryvat sami strasne velky priestor. Pri 433 je to vyvazenejsie a vhodnejsie na hru kedy chceme byt opatrnejsi.
no ja moc ne, tak nebudem sa hadat, ale proti realu hral pedri-casado a pred nimi Olmo a to nieje klasicke 433. sak nemame ciste DM. mozno tento rok sa ukaze bernal, ale aj tak budeme hrat na dvoch vzadu a jedneho CAM pred nimi. uz to nebude jak za xaviho.
Ja hovorim o el classicu vo finale superpohara kde hral Gavi.
Ano Gavi sa na 10ku nehodi tak ako Pedri. Obaja su lepsi v double pivote ale najlepsi by boli keby pod nimi hra nejake dmko ako Casado alebo Bernal a oni dvaja vyssie ako 8ky.
https://youtu.be/... je zostrih Pedriho akcii z toho zapasu proti Atleticu kde mali s Gavim rovnake ulohy a pod nimi hral Casado. Raz sa stahoval na rozohravku jeden, potom druhy, raz doplnal 16tku jeden potom zas druhy a takto si delili tie ulohy. Je skoda jedneho z nich dat na double pivot a viazat ho na tej pozicii. Radsej to rozdelit medzi dvoch a obom dat viac slobody. Takisto ich ale netlacit nasilu moc vysoko lebo ani to nieje uplne pre nich. Obom CMko pasuje najviac. Na CMku takisto moze hrat de Jong a Casado.
Pedri je lepsi ked je viac stazenejsi a moze diktovat tempo zapasu, v tom je najlepsi na svete. Na dve 8cky uz davno nehrame, len vynimocne. Lebo potom zabijes Olma s Ferminom a ciastocne aj raphinu ak pride Nico.
Ano ked je stiahnuty je lepsi ale to 8ka bezne robi, rozdiel je len v tom ze ma viac slobody ako v double pivote lebo akonahle potiahne loptu vyssie tak druha 8ka sa moze stiahnut a zastupit ho. Vyuzivat ho len ako double pivot je tiez skoda. Olmo by mohol zastupovat Lewu ako falosny hrot co sa spomina v mediach, to by nohlo fungovat a Olmo si to uz v par zapasoch u nas odskusal. Lopez by nebol obmedzeny, nevravim ze 4231 nehrajme vobec ale striedajme to. V 433 bude na ihrisku Gavi, v 4231 namiesto neho Lopez.
Raphina Wiliams a Yamal by sa na 2 pozicie dokazali rovnomerne tocit.
Mne sa zda ze to chces hrat jak v 2011 ked sme hrali s messim na false9 433, ale casy sa menia a futbal napreduje. Treba hrat system na ktory mas hracov a nie nasilu hrat ten soj styl. Na to doplatil xavi. Prisiel flick uvidel akych ma hracov a podla toho prisposobil system. Ale suhlasim stebou, ze treba taktiku dat aj podla supera a mat tam viacej variant
Praveze nase dva najvacsie klenoty (ak nepocitame Yamala) Pedri a Gavi potrebuju 433. Myslim si ze s navratom formy Gaviho toto pochopi Flick a prejde aj on primarne na taku formaciu ale to je len moja predikcia.
Teraz k faktom, formacie 433 a false9 hral napriklad Klopp v Liverpoole este par rokov dozadu. Real hraval 433 pri ich vitazstvach v LM. PSG hra 433 s falosnou9. Tam vidim velku podobnost s nasimi zaloznikmi, tak ako si tam Ruiz Vitinha a Neves menia pozicie kazdy z nich je komplexny inteligentny a navzajom si pomahaju presne tak ako pisem vyssie tak tak nejak vidim nasu zalohu v buducnosti s Bernalom Pedrim a Gavim. A samozrejme z lavicky Casado co zahra aj DM aj CM. Lopez ked budeme chciet prepnut na 4231,....
Nechapem ale preco si niekto mysli ze 4231 je nieco moderne progresivne.
Gavi a nas najvecsi klenot?? sorry ale momentalne urcite nie. mozno len tvoje zbozne prianie. najvecsie klenoty su raphina, yamal a pedri, cize to 433, ktore by si silou mocou chcel hrat s tym nema nic spolocne.... kde chces hrat raphinu v 433?? ty zijes este 10 rokov dozadu. na 433 nemame hracov okrem predriho a gaviho, ktory je podla teba druhy najlepsi hrac ....sorry ale tooto nemozem brat vazne...ze gavi je nas momentalny klenot....achjaj si sa zasekol v 2011... PSG vobec nehra 433 ani real nehra 433 a od buducej sezony duplom nie....ale zi si v tej bubline dalej...toto ma fakt vytocilo....hraca co ide na zlatu loptu a bol najlepsim hracom ligy a LM, vdaka systemu, ktory mu flick prisposobil(ZIADNE 433) a ty ho budes porovnavat s gavim???
Si hotentot ? Bezne sa v spojitosti s hracmi slovo klenot pouziva u mladych talentoch tak co tu pleties skoro 30tnika Raphinu ? Ja nehovorim o najlepsich hracoch teraz ale o potencionalnych tahunoch do buducna. Pedri a Gavi su hraci ktori maju potencial byt lidrami na dekadu dopredu a nie Raphina co za rok dva odide niekde do Arabie. Rozumeno ? A tymto nijak neznevazujem Raphinove vykony to len ty si mimo a nechapes o com je debata.
Kde chcem hrat Raphinu v 433 ? No asi na LW tak ako skoro celu tuto sezonu okrem par zapasov na zaciatku zeby ? A ako zaskok na RW ked Yamal bude oddychovat ? Jediny z timu ktoremu by 433 nevyhovovala je Lopez ale keby citas poriadne tak by si vedel ze nevylucujem ani 4231 v casti zapasov ked to bude treba viac zofenzivnit.
A co hra PSG ked nie 433, povec mi to prosim lebo tuto sezonu som ich sledoval casto a bola to 433 s falosnym hrotom Dembelem. Alebo som pozeral niekoho ineho ?
Ja nehovorim ze Real teraz hra alebo bude hrat 433, citaj poriadne lebo pisem ze hraL (minuly cas). Bellingham hral minulu sezonu false9 s Viniciusom a Rodrygom na kridlach alebo aj toto chces popierat ? Pamat mas ako rybicka Dorry a vytahujes tu furt nejaky rok 2011 pritom som ti tu vymenoval hned zfleku 3 uspesne timy z poslednych 5 sezon a vsetky hrali 433 a bez hrota takze tvoj trapny argument 2011 si nechaj.
A posledna vec. To si fakt myslis ze 4231 sa hra kvoli Raphinovi ? A nie nahodou kvoli Olmovi s Lopezom a tym ze na zaciatku sa o Bernalovi s Casadom ani poriadne nepocitalo a tym ze prave Gavi bol po dlhom zraneni ?
zaklad bude:
Lewa
raphina/nico-olmo/lopez/raphina/-yamal/raphina
pedri-de jong/casado/bernal
obrana
toto bude nas zaklad a nieje to ziadne 433, taze sa s tym zmier....
Dobre ty nostradamus. Aj odpovies na ten zvysok alebo si zistil ze tliachat sprostosti a dufat ze ja im uverim a nebudem poznat realne fakty nestaci. Ako teda hra to PSG ?
tak psg mozno hra 433 ale nie s klasickou 9, kde na hrote hra dembele, stym, ze ma volnu rolu a menia si pozicie so zvyskom v utoku. ale co sa tyka realu ten hral doteraz skor 442 nez 433. s PSG mas pravdu, spokojny?
Ty riesis ze 433 je nieco zastarane co sa hralo v 2011 a furt to omielas. Ja ti tu pisem minimalne o 3 kluboch z poslednych 5 6 sezon co vyhrali LM a hrali 433 s falosnym hrotom. Presne ten Real minulu sezonu co hral s utokom Vini Bellingham a Rodrygo.
rashford je lenivy a mal by vysoky plat...tuto je to bez debaty
Nico bude hrať základ, Raphinha podhrot.
Čo sa vám javí pravdepodobnejšie z týchto 2 tvrdení ?
Idealnejsie ale za mna (hlavne do velkych zapasov) hrat na klasicku 3clennu zalohu s DMkom a Pedrim Gavim hore. A jedno z kridel mat ako zolika z lavicky.
Ano Gavi sa na 10ku nehodi tak ako Pedri. Obaja su lepsi v double pivote ale najlepsi by boli keby pod nimi hra nejake dmko ako Casado alebo Bernal a oni dvaja vyssie ako 8ky.
Raphina Wiliams a Yamal by sa na 2 pozicie dokazali rovnomerne tocit.
Teraz k faktom, formacie 433 a false9 hral napriklad Klopp v Liverpoole este par rokov dozadu. Real hraval 433 pri ich vitazstvach v LM. PSG hra 433 s falosnou9. Tam vidim velku podobnost s nasimi zaloznikmi, tak ako si tam Ruiz Vitinha a Neves menia pozicie kazdy z nich je komplexny inteligentny a navzajom si pomahaju presne tak ako pisem vyssie tak tak nejak vidim nasu zalohu v buducnosti s Bernalom Pedrim a Gavim. A samozrejme z lavicky Casado co zahra aj DM aj CM. Lopez ked budeme chciet prepnut na 4231,....
Nechapem ale preco si niekto mysli ze 4231 je nieco moderne progresivne.
Kde chcem hrat Raphinu v 433 ? No asi na LW tak ako skoro celu tuto sezonu okrem par zapasov na zaciatku zeby ? A ako zaskok na RW ked Yamal bude oddychovat ? Jediny z timu ktoremu by 433 nevyhovovala je Lopez ale keby citas poriadne tak by si vedel ze nevylucujem ani 4231 v casti zapasov ked to bude treba viac zofenzivnit.
A co hra PSG ked nie 433, povec mi to prosim lebo tuto sezonu som ich sledoval casto a bola to 433 s falosnym hrotom Dembelem. Alebo som pozeral niekoho ineho ?
Ja nehovorim ze Real teraz hra alebo bude hrat 433, citaj poriadne lebo pisem ze hraL (minuly cas). Bellingham hral minulu sezonu false9 s Viniciusom a Rodrygom na kridlach alebo aj toto chces popierat ? Pamat mas ako rybicka Dorry a vytahujes tu furt nejaky rok 2011 pritom som ti tu vymenoval hned zfleku 3 uspesne timy z poslednych 5 sezon a vsetky hrali 433 a bez hrota takze tvoj trapny argument 2011 si nechaj.
A posledna vec. To si fakt myslis ze 4231 sa hra kvoli Raphinovi ? A nie nahodou kvoli Olmovi s Lopezom a tym ze na zaciatku sa o Bernalovi s Casadom ani poriadne nepocitalo a tym ze prave Gavi bol po dlhom zraneni ?
Lewa
raphina/nico-olmo/lopez/raphina/-yamal/raphina
pedri-de jong/casado/bernal
obrana
toto bude nas zaklad a nieje to ziadne 433, taze sa s tym zmier....