Ja by som zobral Rasha. Ma motivaciu a je to velmi malo rizikova operacia. Liv´pool nemoze prist teraz o dalsieho offenzivneho hraca za par € a zaplatit za Diaza 80M je sialenstvo.
Prestupová telenovela tohto leta začala s Nicom. Teraz bude krátke pokračovanie s Diazom. Otázne je aké pokračovanie našej prestupovej telenovely bude nasledovať ? Leao a AC Miláno ? Rashford a Manchester United ? Alebo niekto iný ?
Namiesto toho aby klub riešil dostupné a lacné alternatívy, tak do úvahy prichádza jeden hráč drahší než druhý. Snáď radšej nepríde nikto, ako keby sme mali zase rozhádzať kopu prachov.
To si vážne nikto nevie otvoriť transfermarkt a pozrieť sa na to ktorým o rok hráčom končia zmluvy ? Namiesto toho tu všetci dookola točíte tých istých 5 mien - Nico, Diaz, Rashford, Leao, za ktorých by sme museli dať kopu prachov.
Že za rok končí zmluva hráčom ako sú Heung-min Son, Gnaby, Trossard, Sancho, Osimhen a ďalší už nenapadne nikomu. Taktiež pozrieť sa do akadémie, či tam nie je ďalší veľký talent a o rok, dva bude môcť začať zbierať minúty v prvom tíme ?
A ďalšia vec v A-čku máme aktuálne do ofenzívy štvoricu - Lewa, Ferran, Yamal, Raphinha. Nepotrebujeme doniesť do ofenzívy troch top hráčov. Stačí ešte jeden kvalitný hráč aby sme v ofenzíve mali päť kvalitných možností a mohli hráčov aj rotovať. A ak by sme chceli mať všetky posty v ofenzíve zdvojené tak ako šiesty hráč nám tam stačí niekto ako je Pau Victor, niekto z akadémie alebo dajme 4-5 miliónov za niekoho zo slabšieho klubu ako je napr. Isi Palazón z Vallecana.
Sety: Leaa/Lookmana by si nebral? ak nie ok. inac by som tiez nikoho na silu okrem tych dvoch netahal. Toni Fernandes sa mi pacil, on by mohol dostat sancu napriklad
Je na vedení klubu aby na základe našej finančnej situácie a hernej koncepcie volilo vhodné posily.
Ako som už písal vyššie Leao za mňa nie je vhodná posila. Je to síce kvalitný hráč, ale skôr sa mi hodí do systému ktorý sa viac spolieha na rýchle protiútoky. Priznám sa, že o Lookmanovi som v súvislosti s Barcou ani neuvažoval. Navyše som ho mal z dajakého dôvodu za ľaváka a skôr som na krídlo hľadal praváka.
Ja si myslim ze nepotrebujeme hraca do zakladu len na lavicku. Na to mi najviac sedi Rashford. Staci hostovanie aby sa usetrili peniaze a davat sancu mladym. Navyse je jediny z tej trojky Leao, Diaz a on co je zvyknuty hrat aj hrot a to vzhladom na vek Lewy potrebujeme. Po tom treste a dohlade od UEFA je priam nutne prestat snivat o drahom nakupe. Ked bude uz stadion v plnom provoze celu sezonu budeme moct kupovat bez obmedzeni ale teraz este vydrzat. Problem je ze sa blizia volby a Laporta potrebuje ukazat schopnosti.
Namiesto toho aby klub riešil dostupné a lacné alternatívy, tak do úvahy prichádza jeden hráč drahší než druhý. Snáď radšej nepríde nikto, ako keby sme mali zase rozhádzať kopu prachov.
sety: Deco bol super v Barcelone
Že za rok končí zmluva hráčom ako sú Heung-min Son, Gnaby, Trossard, Sancho, Osimhen a ďalší už nenapadne nikomu. Taktiež pozrieť sa do akadémie, či tam nie je ďalší veľký talent a o rok, dva bude môcť začať zbierať minúty v prvom tíme ?
A ďalšia vec v A-čku máme aktuálne do ofenzívy štvoricu - Lewa, Ferran, Yamal, Raphinha. Nepotrebujeme doniesť do ofenzívy troch top hráčov. Stačí ešte jeden kvalitný hráč aby sme v ofenzíve mali päť kvalitných možností a mohli hráčov aj rotovať. A ak by sme chceli mať všetky posty v ofenzíve zdvojené tak ako šiesty hráč nám tam stačí niekto ako je Pau Victor, niekto z akadémie alebo dajme 4-5 miliónov za niekoho zo slabšieho klubu ako je napr. Isi Palazón z Vallecana.
Ako som už písal vyššie Leao za mňa nie je vhodná posila. Je to síce kvalitný hráč, ale skôr sa mi hodí do systému ktorý sa viac spolieha na rýchle protiútoky. Priznám sa, že o Lookmanovi som v súvislosti s Barcou ani neuvažoval. Navyše som ho mal z dajakého dôvodu za ľaváka a skôr som na krídlo hľadal praváka.