Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-07-05 16:57:29
Ja som to písal už keď sa objavili nehorázne požiadavky jeho agenta, že Nico do Barce nepríde...a je to tu. Je to vypočítavý podrazácky hajel. Už v minulom roku nás ťahal za nos do poslednej chvíle aby nakoniec zostal v Bilbau. Teraz podľa mňa hnusne a podrazácky zneužil Barcu na zatlačenie na Bilbao, aby mu ponúkli oveľa výhodnejšiu ponuku aj s platom ako mu dovtedy ponúkali...a zabralo to. Je to vydrbaný hajzel, ktorý zneužije aj svojich najlepších kamarátov na dosiahnutie svojich finančných požiadaviek. Laminovi neustále vravel, že už sa vidí v Barci a vôbec mu nevadilo, že Laminovi klame do očí. Dúfam, že Lamine si ho ako priateľa vymazal zo zoznamu.
2025-07-05 17:08:38
Som rád, že neprišiel. Je to skvelý hráč, ale nie pre Barcu. Nech si len zostane v priemernom Athleticu 😀
2025-07-05 22:50:42
Nico Williams. Mladý Španiel s baskickými koreňmi. Naozaj ma to rozosmialo. Pardon.
2025-07-06 09:43:15
v prvom rade by som sa skor vyjadril ku clanku a najma ku Raphinhovi. Neviem,ci len ja mam ten pocit,ale z kandidata na zlatu loptu tu ideme robit druhotriedneho hraca,kotry ma ustupit z postu Nicovi?
Rapha makal a casto branil este aj v nasej 16ke,co som u Nica nevidel casto teda. Dalsia vec je to kamaratstvo...moze prineist dobre a aj zle (skupinkovanie) veci do satne .
A co sa tyka samotneho prestupu-neprestupu,chapem aj Nica,po problemoch s Olmom a dalsimi a hrozbe potrestania barcy zo strany UEFA,moznym vyluvenim z Europskych sutazi,ze nesiel a mozno aj chcel.
Je to vela veci a vela ludi a my vieme iba to,co sme sa docitali a dedukovali zo sprav na nete a soc.sietach.
napadla vam myslienka,zeby si dvaja kamarati tesne po puberte povedali: "daj na instagram nieco,co bude vyzerat,ze idem ku vam a ja budem mat lepsiu zmluvu v Bilbau,lebo to mi poradil agenrt". A mame dalsiu teoriu,moze byt na nej nieco pravdy a nemusi byt.
Sustredme sa na dalsich hracov a skusme opat pozriet v La Masii,lebo posledne sezony jasne ukazali,ze toto je cesta.