Ja som to písal už keď sa objavili nehorázne požiadavky jeho agenta, že Nico do Barce nepríde...a je to tu. Je to vypočítavý podrazácky hajel. Už v minulom roku nás ťahal za nos do poslednej chvíle aby nakoniec zostal v Bilbau. Teraz podľa mňa hnusne a podrazácky zneužil Barcu na zatlačenie na Bilbao, aby mu ponúkli oveľa výhodnejšiu ponuku aj s platom ako mu dovtedy ponúkali...a zabralo to. Je to vydrbaný hajzel, ktorý zneužije aj svojich najlepších kamarátov na dosiahnutie svojich finančných požiadaviek. Laminovi neustále vravel, že už sa vidí v Barci a vôbec mu nevadilo, že Laminovi klame do očí. Dúfam, že Lamine si ho ako priateľa vymazal zo zoznamu.
Ak je pravda čo sa píše v médiách tak on mal takúto ponuku od bilbaa už skôr ako začal vôbec jednať s barcou ... Takže za mňa proste mu len Barca nechcela garantovať že bude zaregistrovany
Rozumím jemu a rozumím i Barce. Přijde ze dne na den něco jako covid, zavře se vše, Barca za měsíc a půl neudělá nic a Nico přijde a využije odchod zadarmo. Je to málo pravděpodobné, ale přece jen tu šance je. Buď chceš přijít a riskneš to a nebo ne, chápu obě strany a nemám to za zlé Nickovi a ve finále ani Barce, protože se prostě něco z nenadání může pokazit.
Tak odmietol aj Bayern, ktorý mu vedel ponúknuť lepšiu mzdu ako Barcelona. Teraz bude mať v Bilbau cca 10 mil. v čistom. Nemusí sa sťahovať, ostáva v klube v ktorom vyrástol a je tam spokojný. Zahrá si v repre, zarobené má. Čo ale nemá, sú ambície, nakoľko s Bilbaom nevyhrá nič. Jednoducho sa zľakol veľkoklubu, konkurencie.
maryann: sorry, z teba hovorí urazená ješitnosť, že si niekto dovolil dať košom Barcelone. Minulý rok klub nebol schopný registrovať nie to, že Olma, ale ani Pau Victora, ktorý prišiel za 2,7 milióna € a má ročný plat ani nie 400 tisíc €. Túto sezónu prišiel Joan Garcia za 25 miliónov s 3 miliónovým platom v hrubom. Stále nie je registrovaný. Každý agent, ktorý nemá IQ hupacieho koníka a vie ako funguje FFP (mal by to vedieť), tak vie, že na registráciu Williamsa potrebuje nájsť Barcelona 62 miliónov za prestup a ďalších cca 14 miliónov na jeho plat. To máš minimálne 76 miliónov € v rámci FFP, čo Barcelona musí mať vyhradené. Takže ak klub nedokázal zaregistrovať Garciu, na ktorého treba 28 miliónov, rok predtým Barcelona nebola schopná zaregistrovať hráča, na ktorého potrebovala menej ako 1 milión (nešiel za výkupku) a hráč chce záruku, že Barcelona ho dokáže zaregistrovať (mimochodom, Olmo dostal tú záruku, že ak nebude registrovaný do nejakého dátumu, tak môže ísť zadarmo), tak to nie je vychcanosť hráča. Buď tie prachy máš a ja prídem, alebo nemáš a ja neprídem. Je to jednoduché. Na možno sa nehrá. A problém s registráciou hráčov nemá Barcelona že prvú, či druhú, ani tretiu sezónu...
v prvom rade by som sa skor vyjadril ku clanku a najma ku Raphinhovi. Neviem,ci len ja mam ten pocit,ale z kandidata na zlatu loptu tu ideme robit druhotriedneho hraca,kotry ma ustupit z postu Nicovi?
Rapha makal a casto branil este aj v nasej 16ke,co som u Nica nevidel casto teda. Dalsia vec je to kamaratstvo...moze prineist dobre a aj zle (skupinkovanie) veci do satne .
A co sa tyka samotneho prestupu-neprestupu,chapem aj Nica,po problemoch s Olmom a dalsimi a hrozbe potrestania barcy zo strany UEFA,moznym vyluvenim z Europskych sutazi,ze nesiel a mozno aj chcel.
Je to vela veci a vela ludi a my vieme iba to,co sme sa docitali a dedukovali zo sprav na nete a soc.sietach.
napadla vam myslienka,zeby si dvaja kamarati tesne po puberte povedali: "daj na instagram nieco,co bude vyzerat,ze idem ku vam a ja budem mat lepsiu zmluvu v Bilbau,lebo to mi poradil agenrt". A mame dalsiu teoriu,moze byt na nej nieco pravdy a nemusi byt.
Sustredme sa na dalsich hracov a skusme opat pozriet v La Masii,lebo posledne sezony jasne ukazali,ze toto je cesta.
A jeho čísla z poslednej sezóny-nič zaujímavé.
Rapha makal a casto branil este aj v nasej 16ke,co som u Nica nevidel casto teda. Dalsia vec je to kamaratstvo...moze prineist dobre a aj zle (skupinkovanie) veci do satne .
A co sa tyka samotneho prestupu-neprestupu,chapem aj Nica,po problemoch s Olmom a dalsimi a hrozbe potrestania barcy zo strany UEFA,moznym vyluvenim z Europskych sutazi,ze nesiel a mozno aj chcel.
Je to vela veci a vela ludi a my vieme iba to,co sme sa docitali a dedukovali zo sprav na nete a soc.sietach.
napadla vam myslienka,zeby si dvaja kamarati tesne po puberte povedali: "daj na instagram nieco,co bude vyzerat,ze idem ku vam a ja budem mat lepsiu zmluvu v Bilbau,lebo to mi poradil agenrt". A mame dalsiu teoriu,moze byt na nej nieco pravdy a nemusi byt.
Sustredme sa na dalsich hracov a skusme opat pozriet v La Masii,lebo posledne sezony jasne ukazali,ze toto je cesta.