Kto pozerá videá z výstavby vie, že otvorenie pre verejnosť a bezpečné usporiadanie zápasu s divákmi na Gamper Cupe je nepravdepodobné. Osobne som dosť skeptický aj čo sa septembrových zápasov týka.
Píšem to tu od decembra. Vtedy sa návrat na Camp Nou posúval z mesiaca na mesiac. Vylúčené. A myslím si to aj teraz. To je normálna stavba v polovici realizácie. Mali ostať na Olympijskom štadióne ešte celú tuto sezónu a potom začať na Cam Nou. Možno…
Teo ano, a prist o dalsich 200 mega - 100 mega ze nehras na camp nou s vyssou kapacitou a 100 mega za VIP sedacky. Cize predame Pedriho? Raphinhu? FdJ? Gaviho s Casadom?
A Ty si fakt myslis, ze tuto sezonu sa bude hrat na Camp Nou pred 100 tisic divakmi? To si, dufam, robis srandu. Na Olympijskom by urcite prislo viac ludi.
mozno sa nebude hrat pred 100t divakmi, ale ved to nestoji a nepada iba na divakoch. Ty vies ake su bonusy v zmluve za nazov staiona kde sa hra Spotify Camp Nou vs. Olympijsky stadion?
Já mam takový pocit, že se schyluje k dalšímu tragikomickému létu v našem podání. Situace s Camp Nou mi připomíná malíře, který uspořádal na 10.srpna prodejní výstavu, shrábnul zálohu na 20 obrazů, kterou propil, a doteď má rozkreslené 4 obrazy a nemá na plátna, barvy ani štětce ......
Každodenne sledujem videá o postupe prác na rekonštrukcii a už niekedy v máji som písal, že neverím, že Limark dokáže rekonštrukciu ukončiť v dohodnutom čase a že pochybujem, že vôbec tohto roku budeme na zrekonštruovanom Spotify Nou Camp hrať zápasy. Ja nie som stavebný inžinier ani nejaký odborník, ale len samotný pohľad na stavbu ma utvrdzuje v tom, že ani Gamper Cap nebudeme hrať na ňom a LL vééééľmi pochybujem. Laporta má veľké oči keď povedal že na prvý zápas o Gamper Cap príde 65000 ľudí. Teraz to množstvo už je len okolo 35000 a nakoniec to bude 0.
Bolo by vrcholne nezodpovedné a riskantné, pustiť vlastne na stavbu 35000 ľudí a aby sa k tomu ešte hral zápas. Neverím tomu, že tohto roku budeme už na zrekonštruovanom štadióne hrať domáce zápasy LL. A ak áno tak maximálne s 15-20000 fanúšikmi.
Presne tak.
Treba nechať stavbárov nech normálne dokončia robotu ako majú, netlačiť na nich. Akože chápem politický a ekonomický tlak za tým, každopádne fofrovať hentakú stavbu cez limity smrdí v budúcnosti poriadnym pruserom.
Mne osobne je napríklad úplne jedno, či sa budú hrať domáce zápasy na CampNou alebo niekde inde.
Ja to nevidim tak hrozne, aj ked sa priznam osobne som tam nebol. Turecke firmy su zvyknute nahnat robotnikov, ktori budu robit 24/7. Pochopme, toto nie je stavba dialnice na Slovensku, kde sa robi 3dni v tyzdni 6hodin denne a aj to dve stvorclenne partie.
Tam nazenu robotnikom a pri dobrej koordinacii sa to da.
Jedno spoločné to má s dialnicami na Slovensku , pračka na peniaze a Laporta si pôjde trošku oddýchnuť . Dúfam že sa mýlim a nieje to len o dohodenom kšefte.
Nikto z nás nevie čo sa tam deje snapshot, je to len jedna z možností ktorá môže aj nemusí byť reálna . Veď aj videá boli že sa tam medzi sebou mlátia robotníci tak čo je to za firmu keď si nevie dať do poriadku vlastných chlapov. Na konci som napísal "dúfam že sa mýlim" takže to ber s rezervou, uvidíme kedy ukončia stavbu a môžeme sa tešiť na poriadny kotol fanúšikov.
Bolo by vrcholne nezodpovedné a riskantné, pustiť vlastne na stavbu 35000 ľudí a aby sa k tomu ešte hral zápas. Neverím tomu, že tohto roku budeme už na zrekonštruovanom štadióne hrať domáce zápasy LL. A ak áno tak maximálne s 15-20000 fanúšikmi.
Treba nechať stavbárov nech normálne dokončia robotu ako majú, netlačiť na nich. Akože chápem politický a ekonomický tlak za tým, každopádne fofrovať hentakú stavbu cez limity smrdí v budúcnosti poriadnym pruserom.
Mne osobne je napríklad úplne jedno, či sa budú hrať domáce zápasy na CampNou alebo niekde inde.
Tam nazenu robotnikom a pri dobrej koordinacii sa to da.