Žiaden z tých hráčov nemá šancu preraziť, Olmo a Lopez sú inde, Pedriho neposadia, trocha slabšie miesto je to posledné, kvázi DM, ake tam je FDJ, Casado, a Bernal, záleží od toho, ako sa mu podarí návrat, dokonca aj Garcia. Síce možno sa dostanú do prvého tímu, ale pokiaľ sa nezrania hráči, tak dopadnú s minutážou ako Torre.
Ale no zase budme realisti. Uz nejedem mladik ohuril, teraz su v kadri aspon 3ja. Jasne ze Fermin je skvely ale ja som zvedavy co predvedu mladi. Ak sa chcu presadit musoa dat do toho 150%
Ak by boli tak skvelý, tak by hrali niekde za reprezentáciu v U21 či niečom takom. A tím by nezostúpil nižšie... Mnoho mladíkov ohúrilo, ale konkurencia je na takej úrovni v zálohe, že to by museli existujúcich záložníkov prevalcovať.
Proboha Tonimu je šestnáct let, jak se má dostat do reprezentace U21, když Španělé berou jen z první a druhé ligy? A sestup Barça Atlétic? Milion dalších faktorů, navíc Juan Hernández je hráč Juvenilu A, ten ani u sestupu nebyl.
Hahaha dobře Oli. Další trapas tohohle mordorskýho otravy. Nosferatu, vždy když jste dostali vymazáno tak jsi tu týden nenapsal ani čárku. Nechtěl by jsi v tom pokračovat? Myslím, že tvého rýpání už tady má dost fandů tak akorát. Nepotřebujeme tě tady. 😉
Ja v hlave nemám každého jedného hráča, čo hrá v nejakej štruktúre Barcelony, kde hrá a čo hrá.
V tíme môže byť registrovaných 25 hráčov, 22 hráčov v poli, 3 brankári. To že ti odíde hráč je bežná vec, máš s tým rátať a nemalo by to znamenať vypadnutie, hlavne ak tlačí na to, aby sa postúpilo vyššie.
16-17 ročný hráči nemajú čo robiť v seniorskom futbale
Nosferatu2000, nemáš hráčov hlave, ale mudrovať tu budeš ako najväčší odborník. Páľ do péčka a chod čistiť Olimu topánky (Oli, myslím to obrazne a v dobrom).
V tíme môže byť registrovaných 25 hráčov, 22 hráčov v poli, 3 brankári. To že ti odíde hráč je bežná vec, máš s tým rátať a nemalo by to znamenať vypadnutie, hlavne ak tlačí na to, aby sa postúpilo vyššie.
16-17 ročný hráči nemajú čo robiť v seniorskom futbale