Vsak i Iniesta přišel postupně do A týmu a jaký superklenot (v mých očích minimálně) v záloze na dlouhé roky z něho byl. Určitě pilovat a Fermín je budoucnost jako Pedri.
Ťažká voľba by to bola. Fermína mám rád , je to srdciar a bojovník. Na druhej strane, záložníkov máme veľa a tlačia sa do mužstva ďalší mladí. Ale určite nebude chcieť odísť.
Suhlasim, bude to tazka volba. 80milionov za Fermina je lakava ponuka. Fermina mam tiez rad, paci sa mi ze bojuje ked je na ihrisku a je schopny aj do kombinacie. Ano, mozno mal strelecke suchoty ale vsetko sa da prekonat.
Na druhu stranu, dostaneme 100 milionov a potom co? Pojdeme po Diazovi? Ved to by bola strasna blbost.
Fermína by som určite nepredával, má veľký potenciál a keď bude pravidelne hrávať, tak bude top. Za mňa by mali odísť Olmo, Christensen, Stegen, Torres.
Problem medzi Olmom a Ferminom je amortizacia a prijem z celej sumny predaja. Za fermina si pripises 100%. To je podla mna jediny dovod preco predaj Fermina dava vacsi zmysel.
PS. Bol som tu medzi prvymi ktory pisal ze radsej Olmo ako Fermin a ze Fermina mam rad.
Kader treba rozumne doplnit. MInuly rok sme prepadli lebo nam odpadli hraci ako Balde, FdJ, Olmo bol tiez casto zraneny.
Na druhu stranu, Fermin ma dalsi dobry rok za sebou. Ja si myslim, ze Dumfries nam je zbytocny, kedze na RB mame Koundeho, Arauja, Garciu. Skor mozno niekoho na LW by sme potrebovali. Niekoho, kto moze rovno naskocit do zapasu.
zvysok doplnit mladikmi ako Jofre, Virgilii, Dani R.
Borci, niekto nejakú dobrú stránku na kúpu lístkov na Premier League? Futbal Tour a ostatné slovenské sú strašne predražené (to nechcem podporovať) a cez oficiálne stránky je pri väčšine klubov nonsens niečo zohnať. Díky
Na druhu stranu, dostaneme 100 milionov a potom co? Pojdeme po Diazovi? Ved to by bola strasna blbost.
PS. Bol som tu medzi prvymi ktory pisal ze radsej Olmo ako Fermin a ze Fermina mam rad.
Kader treba rozumne doplnit. MInuly rok sme prepadli lebo nam odpadli hraci ako Balde, FdJ, Olmo bol tiez casto zraneny.
Na druhu stranu, Fermin ma dalsi dobry rok za sebou. Ja si myslim, ze Dumfries nam je zbytocny, kedze na RB mame Koundeho, Arauja, Garciu. Skor mozno niekoho na LW by sme potrebovali. Niekoho, kto moze rovno naskocit do zapasu.
zvysok doplnit mladikmi ako Jofre, Virgilii, Dani R.
yourticketnet.com
Aj za dobru cenu podla mna