Pokaždé mě vytočí, když u každého článku, který se týká možného odchodu, je uvedené že problém může být hráčův vysoký plat.. Kdy to skončí to šílené přeplácení hráčů u nás..?!
Nikdy. Laporta dáva naďalej vysoké platy.... A ako fanúšikovia sa tvárime že u nás sú hráči pretože tu majú srdce a u konkurentov sú zoldaci a keď sa pozrie človek na plát tak to vyzerá aj opačne
Len preto, že je to brankár, tak má hrať za almužnu? Ak si svetový hráč, máš byť platený ako svetový hráč. Nie som fanúšik toho, že ofenzívny hráči hráči berú 20 miliónov a stopérovi povedia, že sorry, si stopér, tu máš 3 milióny a buď rád.
Viď napríklad naposledy Rakitic. Nebyť jeho, čo všetko odmakal za Messiho či Suareza, tak veľa z tých úspechov ani nemuselo byť. Nehovorím, že bol zle platený, ale v porovnaní s tým, koľko roboty odviedol vs jeho plat a plat napríklad Messiho, čo vždy šetril krokom a makali všetci okolo je to dosť nefér.
Ono je to jednoduché ... Mladý máš podľa marketingu... Najviac útok potom záloha potom obrana a brankár ... Ty máš plat podľa toho koľko zarobia klubu a je jedno aký výkon podávas
Brankár nezarába klubu? Zarába a dosť podstatne. Skús hrať bez brankára, alebo mať nejakého neschopáka. Zrazu vyhrávať bude problém. To isté aj obrana. 2 neschopný stopéri, môžeš mať našliapaný útok, ale keď z 6 útokov dostaneš 4 góly, čo potom budeš robiť?
Na ihrisku máš 11 hráčov ... 1 brankár je cca 9% ... To znamená že ak zoberieš štatistiku top 100 najpredávanejších dresov tak by tam malo byť 9 brankárov - čo ale nebude ... A tak isto sponzorov ti viac pritiahol Messi a Ronaldo ako Valdez a cassilas .... A tak isto aj fanúšikov na tribúnu ... Toto je úplne jasná vec
Ale ekonomika klubu ťaží s výsledkov celého tímu. Z dresov majú kluby smiešne peniaze. Je síce fajn, že ti povedia, že sme predali 1 milión dresov s Yamalom, kde dres stojí 89€, ale klub nezarobil 89 miliónov, ale zhruba 8,9 milióna €. Stále, je to pekné číslo, ale kontexte peňazí, čo dostávaš z výhry v LaLige, Lige majstrov, aj peňazí za prenosy... Druhé miesto v Lalige dostáva o cca 30 miliónov menej ako 1. Tím čo postúpi do vyraďovačky v LM dostane 15 miliónov, či koľko. Práva za prenosy, určite sa ľahšie vyjednáva, ak si prvý tim, ako 4. tím. Ofenzívny hráč ti možno cez dresy zarobil 15 miliónov, ale defenzívny hráč sa môže postarať, že prídeš o 50 miliónov mihnutím oka ani nevieš kedy.
Lenže ak máš 11 kvalitných hráčov a rovnako kvalitných tak off hráč ti proste prinesie viac peňazí cez reklamu.... To znamená že hráči na rovnakej úrovni ak sú tak off hráč ti proste zarobí viac a to nie sú len dresy ale aj veľa iných reklám a sponzorov .... Čiže tvoj dodatok o mieste v lige nehrá rolu ..... Naše rozšírenie je úplne jednoduché pozri si rebríček najlepšie zarábajúcich hráčov a musí byť aj tebe jasné prečo sú tam není brankári ... Odpoveď je presne to čo ja píšem
Máš tu tím, čo vyhral za posledných 10 rokov 5x LM a uhral zakaždým aspoň 1/4 finále a máš tu tím, čo má síce krásnu ofenzívnu hviezdu, ale za posledných 10 rokov 2x ani nepostúpil do vyraďovacej fázy a hral 1 semifinále napríklad. Komu zaplatíš viac, aby ti robil reklamu?
Nechápeš .... riesime príjem jednotlivého hráča.... Čiže rataj tak ten istý klub a v ňom povedzme hviezda aj v bráne aj v útoku ....a ktorá prinesie viac sponzorov divákov a podobne ? ... To čo ty píšeš nedáva zmysel keďže sa bavíme prečo sú GK menej platený v rámci klubu ako OFF hráči v jednom klube ... A odpoveď je jednoducha
Môžeš byť najväčšia hviezda na svete, ale ak máš mizerných spoluhráčov, tak nikdy nič nevyhráte ako tím. Ak nevyhrávate ako tím, sponzori budú ponúkať menšie peniaze. Za výhru v LM môžeš dohromady získať skoro 100 miliónov len na prize money a televíznych právach https://www.beinsports.com/... že keby hral napríklad Messi za Malorku, že by došiel nejaký sponzor a dal im 100 miliónov na 10 rokov napríklad? Určite nie. Lebo ty platíš ako sponzor obrovské peniaze a chceš byť vidieť. Lebo to sa ráta. Chceš aby ťa bolo vidieť čo najviac a pri výhrach.
Vieš kto je číslo 3 v rámci futbalového klubu ako najdôležitejší pracovník klubu?Vidíš ho max párkrát do roka, niekedy možno ani raz za rok. Nie je to hráč, nie je to tréner ale fyzioterapeut. Bez neho hráči nemôžu podávať špičkové výkony. Zranený hráč ti nezarobí ani cent a stojí ťa peniaze
A nie malé.
Ty si ideš stále svoje 😂 hovorím porovnávaj jeden klub .... A ty si ideš svoje výhry v LM a podobne .... Proste celý futbalový trh ukazuje že mám pravdu a že to tak je preto sú platy aké sú ... Zober si povedzme PSG kde kde je donaruma jeden z naj GK na svete ale platovo sa nechytá.... Real a courtoa tiež sa nechytá ... A to sú top GK sveta a proste nemajú šancu aj tak .
Roky v stavebnej projekcií, keď som začínal, tak konštruktér bol ten menejcenný, statik bola tá ofenzívna hviezda. Dnes? Ľahšie nájdeš kvalitného statika. Nájsť kvalitného konštruktéra je problém a veľký. A musíš ich zaplatiť.
Som sa bavil so známymi, čo majú tiež podobné firmy. Časť z nich, čo majú tak okolo 60 rokov stále razia to, že konštruktér je tupec a má robiť za minimálku pomaly. Ostatní už pochopili, že kvalitného konštruktéra treba zaplatiť, keďže konštrukcie sú čím ďalej, tým zložitejšie, treba tam riešiť oveľa viac informácií a kvalitný konštruktér ti ušetrí kopu peňazí a kopu problémov.
Áno smejem ... Pretože toto nemá nič spoločné s tým o čom sa bavíme ... Ideš si svoje a vôbec nechápeš .... Úplne odbacas mimo pôvodnej témy pretože tam to bolo pre teba prehrane .... Bavíme sa o jednoduchom princípe máme 2 kvalitných hráčov v tíme ( rovnaká úroveň výkonu) jeden je GK a jeden je CF ... A kto viac pritiahne sponzorov a podobne ... A áno odpoveď je CF ... Nič viac nič menej .... Žiadne LM peniaze žiadna stavbári a žiadny fiozo....úplne jednoduchá otázka
O koľko sponzorov prišla Barcelona po odchode Messiho? Presne o 0 sponzorov.
Vieš čo chce vidieť sponzor, čo platí obrovské peniaze? Že tím, ktorý sponzoruje vyhráva trofeje a vidmo ho na obrazovke čo najdlhšie.
Realita je taká, že hráči prichádzajú a odchádzajú, môžu sa zraniť, stratia formu. Sponzori prichádzajú a platia lebo značka klubu a športové úspechy.
Myslíš že Spotify zaplatilo 150 miliónov či koľko, lebo Lewa? Zaplatili lebo Barcelona. Lewa odíde, dajú tam Pedriho, Torresa, Cubarsiho... Vždy vieš vybrať nejaké 3 hviezdy, čo budú tvárou klubu.
Toto tu čítam každý prestupák, niekoľko hráčov odmieta odchod aj za cenu, že budú iba na lavičke. A my si s tým nevieme poradiť. Pritom ponuky majú a často do dobrých destinácií.
Hanbim sa za to, co tento klub stvara a ako sa sprava ku kapitanovi. Po niekolkych znizeniach mzdy by som uz ani ja neustupil. Jednoznacne dobre, nech ho vyplatia, alebo nech drzia hubu. Je jeho vec, ci pride o MS, alebo nie, ale uz je toho privela. Ja by som neustupil, ani o krok. Toto nie je BARCA, ktorej fandim a ktoru milujem, toto je hnusna zumpa.
Borec z mordoru napíše 1. komentář a aby to jako naoko nevypadalo tak územní že fandí Barce, nacož doplní že je to žumpa 😂 poslední dobou mají baletky extra frustraci
stulda chlapce, ja na rozdiel od teba nepotrebujem vypisovat na net. Takze mi je uplne jedno kolko komentarov sem napisem. Obcas napisem, obcas nie. Pre teba je dolezity pocet komentarov, pre mna klub, ktory milujem, ale ktory si teraz robi hanbu a nepaci sa mi to. Apropos; chlapatko ja som fandil BARCE uz pri prvom vitzstve v LM v roku 1992, ked si ty podla hluposti, co tu vypisujes, este nebol na svete.
Ne sorry fakt ne,sice se tady oháníš jakej si fanoušek,ale ja ti to proste nevěřím,skutecnej fanousek nikdy nemůže o klubu kterej miluje napsat bláboly o žumpě a podobně…
Mladý výborný brankár bol výbornou možnosťou na trhu a tak sme to využili, bravo. Stegen má 33 r., bol celý rok mimo. A hľadali sme narýchlo náhradu, museli sme brať dôchodcu. Čo sme to zle urobili? To iba madridisti a hovnometčíci hulákajú. Veď dobre, nech Stegen bojuje o miesto, ale neuprednostníme ho len preto, aby bol jedničkou v repre. Nech sedí, tu a tam pôjde na plac. Tak mlčte.
Viď napríklad naposledy Rakitic. Nebyť jeho, čo všetko odmakal za Messiho či Suareza, tak veľa z tých úspechov ani nemuselo byť. Nehovorím, že bol zle platený, ale v porovnaní s tým, koľko roboty odviedol vs jeho plat a plat napríklad Messiho, čo vždy šetril krokom a makali všetci okolo je to dosť nefér.
Vieš kto je číslo 3 v rámci futbalového klubu ako najdôležitejší pracovník klubu?Vidíš ho max párkrát do roka, niekedy možno ani raz za rok. Nie je to hráč, nie je to tréner ale fyzioterapeut. Bez neho hráči nemôžu podávať špičkové výkony. Zranený hráč ti nezarobí ani cent a stojí ťa peniaze
A nie malé.
Som sa bavil so známymi, čo majú tiež podobné firmy. Časť z nich, čo majú tak okolo 60 rokov stále razia to, že konštruktér je tupec a má robiť za minimálku pomaly. Ostatní už pochopili, že kvalitného konštruktéra treba zaplatiť, keďže konštrukcie sú čím ďalej, tým zložitejšie, treba tam riešiť oveľa viac informácií a kvalitný konštruktér ti ušetrí kopu peňazí a kopu problémov.
Ale áno, smej sa tomu.
Vieš čo chce vidieť sponzor, čo platí obrovské peniaze? Že tím, ktorý sponzoruje vyhráva trofeje a vidmo ho na obrazovke čo najdlhšie.
Realita je taká, že hráči prichádzajú a odchádzajú, môžu sa zraniť, stratia formu. Sponzori prichádzajú a platia lebo značka klubu a športové úspechy.
Myslíš že Spotify zaplatilo 150 miliónov či koľko, lebo Lewa? Zaplatili lebo Barcelona. Lewa odíde, dajú tam Pedriho, Torresa, Cubarsiho... Vždy vieš vybrať nejaké 3 hviezdy, čo budú tvárou klubu.