Pre koho dobrá ponuka? Chce Diaz dobrú ponuku pre seba, alebo pre Lpool? Aj on, aj Lpool by mali vedieť, že mi ťažko ponúkneme dobrú ponuku pre nich. My sme chceli prave od Diaza, aby tlačil na Lpool a znížil cenu a robí akože opak? Kašľať na neho! Chce tu a pritom nechce.
Stále má platný kontrakt v Liverpoolu a nechce lehkovážně trucovat jako dítě. Pokud nemáme dost peněz, jde to za námi, ne za ním. Váš názor mi přijde dost ode zdi ke zdi. Takto se přece obchody nedělají. Viz Trump, to je typ “obchodníka” extremisty, kdy je jak slon v porcelánu, extrém ode zdi ke zdi, užitek ale reálně nikde.
Ak tu chcel, tak v našej situácii to bolo jedine možné za takých podmienok, len ak by on trucovaním znížil cenu. Prepáč, ak ťa môj skromný názor pohoršil, ale nikto od tejto Barci nemôže čakať, že budeme dobrosrdečný s veľkými ponukami, keď si ich nemôžeme dovoliť. Potom jedna aj druhá strana stráca čas. Ale hej od steny k stene ...
To nebylo míněno zle. Nemířím na dobrosrdečnost, to je v byznyse vzácnost a vlastně to jde proti byznysu jako takovému. Nicméně pokud nemáme na koupi dle běžných podmínek a potřebujeme trucovat, tak jsme jako zákazník, který neřekne ani “Dobrý den”, ale hned “kolik mi slevníte?”. Spoléhat na to je podle mne skoro jako žebrota. Prostě mimo běžné chování.
Zobrať Marcusa na hosťovanie a vyskúšať mladíkov a o rok keď budú prachy sa niekto nájdem