Mnohí z vás stále nepochopili možnosť komentovania článkov.
Ľudia ono to je tu na vyjadrenie názoru ku článku.
Naozaj nechapem prečo máte stále potrebu reagovať na iné komentáre. Ľudia tu vyjadria svoj názor. VY dajte lajk alebo nie a koniec. A nie stále múdrosť a hádať sa atď.
S prepáčením absolútne ma nezaujíma nejaký komentár od cudzieho anonima.
Ďakujem
Ja som celkom zvedavý ako to s ním bude mám ho veľmi rád častokrát nás podržať, ale už to nie je ten brankár spred 5 rokov už pod Xavim chyboval myslím celé pôsobenie Xaviho ako trénera, lebo poslednú sezónu ovplyvnilo zranenie no tie zápasy čo chytal tiež mi to prišlo že už to nie je starý MAtS, no ak chce byť v repre jednotka na MS musí chytať a myslím si že to tak nebude v Barce a že najneskôr v zime odíde lebo mu dôjde ľahko príde o post na MS
A možno García dostane v prvých 2-3 zápasoch po 2-3 góly a jeho sláva zhasne ako sviečka. Nikto nevie či a ako mu to pôjde pod tlakom veľkoklubu preto hneď odpisovať Stegena skôr než sa ukáže Garcia v praxi je trošku predčasné
RonaldinhoFCB nemyslim, ze niekto odpisuje Stegena tu ide podla mna cisto a len o to, ze pre prichod a registraciu dalsich nutnych posil je potrebne uvolnit prachy. Za nasej financnej situacie je kupit brankara za 25mega a ponechat si MAtSa luxus, ktory si nemozeme dovolit. Potrebujeme sirsi kader a ja osobne radsej pustim MAtSa ako nejakeho Fermina alebo Casada. Hlavna zostava vyhrava zapasy, sirka kadru vyhrava trofeje.
Z pohľadu klubu je problém Stegen, kde čakali, že keď mu povedia, že bude trojka, sklopí uši, zbalí sa a odíde niekam za 15-25 miliónov. Lebo však je tu Garcia a Szczęsny. Problém je ten, že zatiaľ podľa všetkého Stegen blokuje registraciu ako Garciu, aj Szczęsneho.
Tomuto všetkému sa MOŽNO dalo predísť, keby klub komunikoval so Stegenom a oznámil mu to v zime. Lebo rozhodnutie kúpiť Garciu neprišlo 3 dni pred kúpou. Ak by už v zime vedel, čo sa bude diať, mohol reagovať inak, mal by čas hľadať nový klub, mohol byť ochotný odísť. Alebo mohol mať rovnaký prístup, že nikam nejde. Ale to, že mu nikto nič nepovedal a postavili ho pred hotovú vec tomu určite nepomohlo. Samozrejme, hotová vec to nie, to by museli byť ako Garcia aj Szczęsny registrovaný. Takto má výhodu Stegen, lebo zatiaľ vie, že bez jeho súhlasu, že odíde proste Garcia aj Szczęsny registrovaný byť nemôžu. Samozrejme situácia sa môže zmeniť. Ale kým Garcia aj Szczęsny nie sú registrovaný, ťažko sa môžeš Stegenovi vyhrážať, že nebude chytať. Lebo zatiaľ môže oficiálne chytať len Stegen, Pena a niekto z B-čka.
Ľudia ono to je tu na vyjadrenie názoru ku článku.
Naozaj nechapem prečo máte stále potrebu reagovať na iné komentáre. Ľudia tu vyjadria svoj názor. VY dajte lajk alebo nie a koniec. A nie stále múdrosť a hádať sa atď.
S prepáčením absolútne ma nezaujíma nejaký komentár od cudzieho anonima.
Ďakujem
Tomuto všetkému sa MOŽNO dalo predísť, keby klub komunikoval so Stegenom a oznámil mu to v zime. Lebo rozhodnutie kúpiť Garciu neprišlo 3 dni pred kúpou. Ak by už v zime vedel, čo sa bude diať, mohol reagovať inak, mal by čas hľadať nový klub, mohol byť ochotný odísť. Alebo mohol mať rovnaký prístup, že nikam nejde. Ale to, že mu nikto nič nepovedal a postavili ho pred hotovú vec tomu určite nepomohlo. Samozrejme, hotová vec to nie, to by museli byť ako Garcia aj Szczęsny registrovaný. Takto má výhodu Stegen, lebo zatiaľ vie, že bez jeho súhlasu, že odíde proste Garcia aj Szczęsny registrovaný byť nemôžu. Samozrejme situácia sa môže zmeniť. Ale kým Garcia aj Szczęsny nie sú registrovaný, ťažko sa môžeš Stegenovi vyhrážať, že nebude chytať. Lebo zatiaľ môže oficiálne chytať len Stegen, Pena a niekto z B-čka.