Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
AndreasGerardi Premium
2025-07-13 10:08:23
Pre Boha. Chalan oslavuje 18 rokov a média sa znepokojujú jeho životosprávou . Ja v jeho veku som akurát odmaturoval , nastupoval na vysokú školu a bol non stop v liehu. A nemám pocit , že som zlý človek. Ani ma to nijak neovplyvnilo. V tomto veku robiť vylomeniny je úplne prirodzene , aj keď je profi futbalista. Stále je to decko a tak to jednoducho treba brat. Určite sám zistí časom , čo áno a čo nie.
2025-07-13 10:10:28
Zatiaľ napriek veľkolepým oslavám neurobil mimo klubu žiadny prúser. Takže dúfajme, že nie je taký naivný, aby výstrednosťami mimo klubu si narobil problémy a zničil svoju výborne rozbehnutú kariéru. V tom by mal zaúradovať Flick a v prípade náznakov "Neymarizmu" by sa s ním mal otvorene porozprávať aj za prítomnosti jeho otca. Neverím však, že je taký naivný a namyslený že si neuvedomuje, že prípadnými výstrelkami by si mohol zničiť kariéeru. Už len to, že bude nosiť ikonickú desiatku na drese by ho malo umravniť a ukľudniť!!!
2025-07-13 11:01:19
Za mňa Yamal bude Neymar 2.0 nech si už hovorí kto co chce, nespochybňujem jeho talent však ten má úžasný ako neymar, ale táto zábava a životný štýl je lákavý, však čas ukáže.... btw reči typu je dieťa, ja v jeho veku som toto a toto robil, hej a presne pre to sme tam kde sme lebo sme robili tie veci, nerobí to z nás horších ľudí ale len silna disciplína vedie k maximalnemu naplneniu potencionálu ktorý máme.

Treba si ho užívať kým hraje, všetci by sme chceli vidieť Yamala maximálne disciplinovaneho ako Ronalda ci Messiho ale aj keď bude ako Neymar stále to je dosť hoc to není maximum.