Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
8
mazanyhrac
2025-07-14 10:18:51
Se divím že Inaki nemůže nic najít, je to slušný brankář.
3
maryann
2025-07-14 12:00:31
chcel by asi veľa peniažkov....
0
JozefJE14
2025-07-14 17:04:27
..ty by šiel zadara..🤔
0
maryann
2025-07-14 19:21:05
Nie,ale asi by som chcel hrať,tak by som netrval na tých peniazoch ako ma teraz.
1
mazanyhrac
2025-07-14 10:20:24
A ještě více se divím Stegenovi. Určitě bude chytat Garcia.
1
erdzo
2025-07-14 10:40:18
môže to byť aj delené ako to bolo počas prvej Stegenovej sezóne v Barcelone. Stegen odohrá časť zápasov (napr. LM + CDR) a zvyšok Garcia. Nebral by som to tak 100%, že Garcia bude chytať úplne všetko.
4
2015treble
2025-07-14 11:01:39
O tom kto bude pravidelne chytať napovie príprava. Ak tam dostane Ter Stegen málo príležitosti, tak možno ku koncu prestupového aj odíde.
8
sonetcz
2025-07-14 11:13:52
A třeba se Garcia nechytne a Stegen využije šance. Garcia neznamená automaticky jednička
11
mazanyhrac
2025-07-14 11:53:45
Já myslím že Stegen spíš hraje na tu notu, aby dostal vyplaceno zbytek kontraktu. Vztahy jsou natolik narušené, že si nemyslím že se to dá do pořádku. Garcia ale nebyl kupovaný na lavičku.
0
Sety
2025-07-14 14:30:55
Alebo môže chytať aj Wojtek
2
Luis
Premium
2025-07-14 11:13:46
Myslim, že to se zase nezvládlo, nejdřív se nakoupí a pak se neprodá........Jestli chceme Garciu na jedničku, tak se mělo říct Stegenovi, že se s ním už nepočítá a říct mu to už na začátku. Popř. neprodlužovaj Wojtu.
4
MIO10
2025-07-14 11:22:25
Amatérismus vedení. Nic jiného.
17
maryann
2025-07-14 12:03:22
Jasne profesionálne vedenie by sa pýtalo Ter Stegena,či môže kúpiť za dobrú cenu perspektívmneho brankára,tak ako sa pýtalo Claudia B.,či môžu kúpiť Ter Stegena...
9
Cule90
2025-07-14 13:01:34
Luis nemyslim, ze vsetko sa da pekne naplanovat ako to popisujes ty je castokrat "iluzorny pribeh". Situacia pocas sezony a na prestupovom trhu sa vyvija rychlo (vid pripad Nico, vid odchod Messiho a x dalsich pripadov, ktore sa zomleli zo dna na den). Klub nepochybne planuje, ale nie vsetky okolnosti ma pod kontrolou. Chces povedat, ze pred rokom mali MAtSovi oznamit, ze s nim uz nepocitaju? A miesto neho koho? Mame stastie, ze sme zohnali Wojtu. V tej chvili sme nevedeli, ake vykony bude podavat Garcia (aj keby ho uz klub mal v hladaciku) a inych top brankarov si proste nemozeme dovolit zaplatit. V tej dobe sme este ani len nevedeli, ci nanho budeme mat peniaze a kolko penazi vlastne klub za rok vygeneruje, ci sa niekto vazne nezrani atd. Pises event. neprodluzovat Wojtu, ale tu ide hlavne o to usetrit MAtSov plat, aby sme mohli kupit dalsieho hraca, ktoreho nutne potrebujeme. S Garciom sa naskytla prilezitost tak ju klub vyuzil a z pohladu klubu sa to zda byt ako najrozumnejsie riesenie. Da sa to urobit lepsie? Urcite ano. A presakovanie info z klubu do medii je problem. Ale ten argument "MAtSovi sa to malo dat vediet hned na zaciatku" je iluzorny. Kedy na zaciatku? Pred rokom urcite ne.
0
Luis
Premium
2025-07-14 16:03:05
Určitě se nerozmysleli v červnu, jéé, tak teď koupíme novýho brankáře. Myslele jsem na konci sezony měli oznámit Stegenovi, že už není v plánech od budoucna. Nejde o to něco s hráčem konzultovat! Ale to teď vede k tomu, že máme plnou prde.l brankářů a nikdo nikam nejde. Takže to asi maryanne profesionální vedení trochu posralo. Bravo do toho netahej.......mít dva super brankáře není až takovej problém, ale mít 3-4 je dost na hovno. Cule90 souhlasim, ale když chceš někoho, kdo tu je dlouho, bere dost peněz a má ještě pár let do konce smlouvu, vystrnadit. Tak mu nic neřekneš, přivedeš hlavního konkurenta a čekáš, že půjde do háje? Komunikace je základ, ale tady se všechno nechává vyhnít.....
1
Cule90
2025-07-14 16:30:15
Luis, necekam, ze pujde do haje, ale MAtS snad necaka, ze klub si necha ujst strategicku posilu len preto, ze on ma zmluvu do 2028. Kazdemu je jasne, ze z klubu by mal odist z financnych dovodov, nie sportovych. Kritizovat tu mozem komunikaciu klubu (info ma mat najskor hrac, potom media), ale myslim, ze tie 2-3 tyzdne, kym zjavne Deco hovoril s MAtSom taku rolu nehra, sme defacto stale na zaciatku prestupaku. Z pohladu fanusika je klub nad hracom, brankarov mame, MAtS ma vysoky plat a potrebujeme dalsie min. 1 kridlo. Tvrde to bude este z oboch stran - klubu hrozi, ze neprivedie dalsie posily, MAtSovi, ze nebude chytat v klube a MS.
0
MIO10
2025-07-14 18:46:03
Tady se pořád bude ta neschopnost omlouvat... nebo dokonce házet vinu na hráče pod smlouvou...
0
Cule90
2025-07-14 20:02:37
Nemyslim si, ze je to o niekoho vine. Klub tu ma legit zaujem, ktory je uplne racionalny sportovo aj financne (hej zjavne x-ty krat odkomunikovane na poslednu chvilu nahovno) a hrac tu ma legit zaujem dokoncit zmluvu a bojovat o 1ku v brane. Je to o zaujmoch, ne vine. A bude to asi este tvrde vyjednavanie, lebo posilu na kridlo proste potrebujeme a neviem kde zozenu peniaze. Ale vsadim sa, ze anketa "ste za odchod MAtSa alebo Fermina /Casada?" by dopadla dost jednoznacne.
0
Ronnie7
2025-07-14 14:45:03
Ter Stegen asi caka ci sa podari Barce zaregistrovat Garciu a ak nie bude vysmiaty. Podla mma akonahle sa podari zaregistrovat tych dvoch tak aj Mats odide
1
Gamo
Premium
2025-07-14 15:10:41
tých dvoch by sa zaregistrovať dalo, ak by už odišiel :D
2
Mikacu
2025-07-14 17:10:28
Ja tomuto nerozumiem. Načo brať MATSa aj Inakiho na turné keď ich nechceme v klube. Mali by obaja ostať doma nech pochopia ich rolu v tíme a nech si hľadajú nový klub. Všetky normálne mužstvá to s hráčmi vedia riešiť len my s nimi jednáme ako s deťmi. Takto to vo vrcholovom športe nefunguje, že každý hráč tu s klubom vyjednáva ako na trhu. MATS, Christensen, Fati, Peňa a ich ďalších by mali byť postavený pred hotovú vec - v plánoch nie si, buď si nájdeš iný klub a odídeš alebo budeš na tribúne do konca zmluvy. Žiadne, že máš šancu sa ukázať a presvedčiť trénera, potom jasné že každý tu chce ostať. Kto by nechcel žiť v Barcelone s miliónovým platom. Bohužiaľ, svet športu je krutý, ale inak sa byť na vrchole nedá.