Páči sa mi táto telenovela, ktorá začala tým, že arogantný a sebecký Stegen sa rozhodol trucovat že nechce odísť a chystá sa robiť problémy. Sebecký človek, ktorý nechápe že jeho čas skončil a musí prenechať miesto novému. Že je to vypočítavý držgroš, ktorý si chce nechať vyplatiť zmluvu ak má odísť... to všetko zo zdrojov FCB...a pomaly sa dostávame k pravde a k rozuzleniu, že nám zabudli z klubu povedať, že klub na neho tlačí, lebo má vysoký plat, ktorý mu klub vlastne dlhuje.
Teraz úprimne, komu by sa páčilo takéto správanie klubu?
Preco by mal niekto byt tolerovany, ked ho uz klub nechce a neveri mu? Je pre klub proste neekonomicky....tak to uz chodí v zivote. Raz budeme všetci starí....v športe to ma ale rychle konzekvencie
Jasné. Normálne má prísť za Leportom a povedať - Viete čo, ja mám ešte tri roky platnú zmluvu, kde mám garantovaných 15 mega v čistom, ale niektorým fanúšikom sa to nepáči, tak by som poprosil o rozviazanie tej zmluvy a idem preč. Nerád by som bol, aby si fanúšikovia z pod Tatier mysleli, že som arogantný a sebecký. To by ma obzvlášť mrzelo. Viem, aký význam má v klube podtatranské konzílium. Prepáčte, že som bol vypočítavý držgroš. Všetci sa tu pekne majte.
Furt sa tu riesia pribehy ludia emocie dpc:D ak je zaujem MAtSa ostat v klube tak ok je uplne legitimny ako pise Teo07. Sice si nezahra, ale klub aspon neprivedie top posilu (na sposob "fajcit sice dalej budem, ale pit urcite neprestanem") - nedava to bars zmysel, ale ked to tak chce, tak fair enough, lebo ma na to podla zmluvy narok. Zo strany klubu je takisto uplne legit sa chciet zbavit MAtSa ked potrebujeme posilnit kader a predrazeny nehrajuci brankar je nam na 2 veci...Nic z toho co sa deje neni MAtSova vina, ale predstavovat si, ze klub bude cakat na podpis noveho brankara do 2027/2028 lebo MATsovi to tak podla zmluvy vyhovuje je iluzorne.
Teg chce v prípade odchodu vyplatiť celú zluvu, čo mu ako správne chápem musia vyrovnať aj to čo mu dlžia. Čo je na tom nepochopiteľné? Že sa nechce potom naťahovať z Talianska alebo odkiaľkoľvek. Proste ak sa chce od klubu aby odišiel, tak nech sa mu klub vyplatí čo mu je dlžný. Každý tu bezhlavo drží klub a nemá problém urážať ľudí, za to že chcú alebo považujú na za to, na čo majú legitímny dôvod. Ako Williams s garanciou o zaregistrovaní. Ak klub chce aby sa s ním férovo jednalo, nemal by vysielať signály a správy, ktoré nevie dodržať alebo ani len prisľúbiť.
Pokud chce Mats vyplatit celou smlouvu do r. 2028 tak je 🤡 Vyplatit mu dlužný plat a umožnit přestup zdarma se mi jeví jako fér pro něj i pro klub jenž by ušetřil na jeho platu.
Klub a hráč uzavreli dohodu na istý čas na istú sumu peňazí. Ak sa ju rozhodne jedna strana jednostranne ukončiť, musí splniť podmienky, v prípade klubu vyplatiť všetky peniaze do konca kontraktu, v prípade hráča zaplatiť výkupku.
Už ťa vidím, aj ďalších hrdinov, ako keby za nimi došiel šéf, že majú hodinovú výpoveď, žiadne odstupné a výpovedná lehota, ako by sa zbalili a odišli a vôbec by netrvali na vyplatení peňazí, na ktoré majú nárok.
Klub a hráč se zavázali smlouvou k určitým podmínkám a to takovým,že hráč bude u nás hrát a za to dostane plat jenž je uveden ve smlouvě.Jedná se o ukončení smlouvy dohodou. Vyplacení dlužné částky a možnost přestupu zdarma.Snad by jsi ho nenechal odejít zdarma a ještě mu nevyplatil smlouvu až do roku 2028 když bude pobírat plat v novém týmu 😁 Mats má za mě teď dvě možnosti a to zůstat u nás jako třetí brankář a sedět na lávce nebo přijmout dohodu a změnit klub.
My sme v *predajoch* total neschopný klub .. viacerí tu písali koľko asi môžme zarobiť na predajoch nepotrebných hráčov , ale ani ten najväčší pesimista nemal pravdu :D
Lenglet síce u nás nehral , ale hral v aston vile , hral v atleticu a hral aj za francúzsko a my za nho nedostaneme ani cent ? :D
Koľko krát sa už stalo , že nám ponúkali za hraca obrovské peniaze a my sme si ho ešte radšej rok nechali a potom pustili zadarmo alebo za drobné? Vôbec nevedia včas predať aby za tie peniaze získali náhradu.
Pablo torre? Co tento chalan? Minulý rok keď nastúpil nebola to taká tragédia ved nejaké g/a pozbieral a za aké smiešne peniaze sme ho pustili?
Hráči co za real pomaly nikdy nenastúpili sa predávajú drahšie ešte aj s dodatkami o spätnom odkupe fakt za smiešne sumy .
Za mě fér pro obě strany.Vyplatit mu dlužnou částku a nechat odejít zdarma je asi jediná možnost jak po něm může sáhnout jiný klub. Nový klub ušetří za přestupovou částku a ta se následně promítne do Matsova platu.Jinak si nedovedu představit kdo by jej zaplatil.
Teraz úprimne, komu by sa páčilo takéto správanie klubu?
Už ťa vidím, aj ďalších hrdinov, ako keby za nimi došiel šéf, že majú hodinovú výpoveď, žiadne odstupné a výpovedná lehota, ako by sa zbalili a odišli a vôbec by netrvali na vyplatení peňazí, na ktoré majú nárok.
Lenglet síce u nás nehral , ale hral v aston vile , hral v atleticu a hral aj za francúzsko a my za nho nedostaneme ani cent ? :D
Koľko krát sa už stalo , že nám ponúkali za hraca obrovské peniaze a my sme si ho ešte radšej rok nechali a potom pustili zadarmo alebo za drobné? Vôbec nevedia včas predať aby za tie peniaze získali náhradu.
Pablo torre? Co tento chalan? Minulý rok keď nastúpil nebola to taká tragédia ved nejaké g/a pozbieral a za aké smiešne peniaze sme ho pustili?
Hráči co za real pomaly nikdy nenastúpili sa predávajú drahšie ešte aj s dodatkami o spätnom odkupe fakt za smiešne sumy .