Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-07-15 12:03:46
Netreba z toho robiť žiadnu drámu. Jednoducho už klub s ním nepočíta a bodka. Klub sa rozhodol pre iného gólmana, pre "novú krv", novú éru v bráne. V časoch, keď sa riešilo, či bude jednotka Bravo alebo Stegen, klub dal jasne Bravovi najavo, že už s ním nepočíta. Proste to tak chodí. Už by som to ďalej nerozoberal. Myslím, že klub spravil dobre. Potrebovali sme po čase novú tvár medzi troma žrďami.
2025-07-15 14:44:00
Mal som Ter Stegena rád, chytal naozaj fajn ale v posledných dvoch sezónach mi to jeho mávanie rukami v bráne namiesto chytanie dosť vadili... Chcelo to novú krv, tá prišla, je čas sa s Ter Stegenom rozlúčiť...
2025-07-15 14:47:07
MAtSa som mal veľmi rád ale posledné dve sezóny (tu skončenú už ani nerátam) nemal už tak dobre a ak fakt chce konečne byť v repre jednotka čo tak dlho chcel tak je na čase sa rozlúčiť, je to resp bol to výborný brankár ktorý nám zachránil prdel mnohokrát, no akosi mu došla para, treba sa mu poďakovať ako sa sluší a patrí a nerobiť z toho obrovské haló
2025-07-15 18:25:23
Ja som tu už viackrát písal, že v tomto spore Barca-Stegen som na strane Stegena, ale ak už ani netrénuje s kádrom, mal by si to poriadne rozmyslieť a prijať niektorú s ponúk o ktoré určite nemá problém. Myslím, že na Ázijské turné ho Flick nevezme a to bude jeho absolútny koniec. Tým pádom mu nič iné nezostáva ako prestúpiť do niektorého klubu, ktoré majú o neho záujem. V opačnom prípade by sedel iba na lavičke, nechytal a prišiel by aj o miesto v nemeckej reprezentácii na MS 2026.