Áno, súhlasím, že peniaze potrebujeme. Hlavne ale v prípade Fermina mi to proste nedá a mám pocit, že by sme prišli o moc perspektívneho hráča. Keď si zoberiem trojku Olmo, Gavi a Fermin, Fermina považujem za najschopnejšieho. Ten chalan má úžasný ťah na bránu, intenzitu a energiu, ktorá môže byť častokrát kľúčová.
Barcafan súhlas fermin je úžasný hráč ale… na jeho poste je jednotka olmo, ak príde krídlo je dosť možné že tam bude hrať raphinha, máme gaviho a zahrá tam aj pedri. Ak by niekto dal na stôl +- 80m bol by to síce bolestivý ale rozumný predaj.
Áno lenže na druhej strane všetci chcete aby hrali bratia Hernandezovci a spol, nechceme aby odišli za 3-7megA….pritom za fermina vieme dostať 80mega…chceme aj prestupy aj mladych aby hrali aj fermína…taká rovnica neexistuje, že sa splní všetkko
tak s Casadom pomaly. Bernal nenaskocil este do treningu s muzstvom. Jeho navrat v plnej "polnej" bude mozno v Decembri. Dovtedy tam mame FdJ, mozno Gaviho.
Keď tu bude článok o našich predajoch pod cenu tak si spomeňte na to, že nám ponúkajú v celku veľké sumy len čakáme ich na hráčov o triedu slabších ;) .... ja by som nechal ale oboch, keby je Bernal zdravý tak Casada by som pustil...
Hlavne si treba uvedomiť, že keď chceme veľa zarobiť na prestupoch tak musia odísť prevažne hráči z la masie, avšak k nim máme "vzťah" a ten faktor pre ktorý sa to fanúšikom nepáči...
Ja by som nepredával ani jedného z nich. Skôr by som predal Gaviho a Gerarda Martina. Ak však nebude iné východisko vzhľadom na pravidlo 1:1 tak by som ich predal ale minimálne za 150 miliónov s tým, že by som v dohode žiadal o klauzulu minimálne 30-40% z ich prípadného ďalšieho predaja.
ja som síce riadny optimista ale ty si ma práve schoval do vačku jak nič... Naše vedenie nedokáže riadne speňažiť hráčov, zmluvy ktoré dávame/dohadujeme sú tragické (niektoré až trestný čin aj keď to ide hlavne na hlavu bývalého vedenia), naše obchodné schopnosti kľudne môže nejaká ekonomická univerzita ukázať študentom na prednáške "ako to nerobiť ", ale jo určite získame minimálne 150mega + minimálne 30 - 40% z ďalšieho predaja...
Kamo tak to je tak absurdné žeby toto sme vyjednali že až, zober si reálne že ak by som bol vo vedení mužstva a by si kupoval hráča za cca 80 mil určite by si nedovolil do toho zahrnúť % z ďalšieho predaja proste toto neprejde ani náhodou, ani tých 150 mil
Ja osobne mám rád oboch tých hráčov Cassado konečne mohol hrať v áčku čo ma veľmi tešilo, no zas prachy potrebujeme a na vygenerovanie čistého zisku je "najlepšie" pustiť odchovanca a myslím si že cenovka 80 za Fermina a 50 za Marca je reálna a taká aká byť, nie je to prepalene a určite nie pod cenu a myslím si že Marc oveľa väčšiu hodnotu už veľmi mať nebude čiže čím skôr tým viac zarobíme ale to je môj názor ale ako píšem keď ostanú obaja budem rád veľmi no máme v zálohe veľa hráčov už aj tak, ale ak by som mohol radšej by som strelil Gaviho za 50-60 mil ako Fermina ten chlapec sa mi páči viac
Hlavne si treba uvedomiť, že keď chceme veľa zarobiť na prestupoch tak musia odísť prevažne hráči z la masie, avšak k nim máme "vzťah" a ten faktor pre ktorý sa to fanúšikom nepáči...