Já si myslím, že často to je o tom, že víme, že na někoho nemáme, ale potřebujeme ukázat, že se něco děje. Marketing to potřebuje, nějakej šum kolem klubu. Kdyby se vyhlásilo, nemáme prachy a šetříme, tak máš 0 zájem o tým, ale takto spojovat Barcu s největšími hvězdy je potřeba, i když je to nesmysl, ale sociální sítě fungují, noviny se předhání, prostě se o Barce mluví a je na očích.
Jedno je iste, Lpool priviedol drahe posily a musi predavat. A to som cital, ze sa este zaujimaju o Rodryga cca za 100 mil. - moze to byt kacica, ale niekoho musia predat uz teraz. Kebyze nam nedaju Luisa na nejake splatky alebo vyhodnu cenu tak si myslim, ze je to nerealne, ale sam som zvedavy koho privedieme na kridlo. Ostatne top timy posiluju dost vyrazne a rozsiruju kader. My mame super pokrytu zalohu, ale nizsia konkurencia v obrane a utoku by nam mohla na konci sezony zobrat vietor z plachiet.
"Atlético Madrid má i nadále zájem o podpis smlouvy s Ademolou Lookmanem pro případ dalších odchodů. V posledních dnech došlo k dalším kontaktům, a to i po uzavření smlouvy s Thiagem Almadou, přičemž se čeká na vyjasnění konečné ceny."
Já se fakt pos*ru... Deco zblázněný do Diaze bude celé přestupové období koukat jen po něm a nakonec nepřijde (což byl jasné už tak před měsícem). Ale nejen, že nepřijde Diaz, kterého tady ani nechci, ale mezitím lepší varianty jako Lookman už budou taky pryč. Přičemž konkrétně Lookman dokonce třeba v Atléticu a pak se budeme zase dívat jak mu to tam jde jako Alvarezovi a přitom mohl být u nás. Lookman je podle mě pro nás nejlepší varianta, jednak nejdostupnější, zároveň produktivní, dokáže hrát křídlo i hrot a je rychlý a má dobrou akceleraci. Ten by seděl do naší útočné trojice jako prd*l na hrnec. Ale ne, Deco se dívá jen na Diaze a víc jej nezajímá.
Deco je idiot. Liverpool odmietol ponuku Bayernu na ktorú Barca nemá šancu reagovať a ani ju dorovnať a vie, že Liverpool povedal, že za menej ako 100 miliónov ho nepredá, ale on aj tak sníva o Diazovi. Jedine, že doloží z vlastného vrecka euríčka na sumu, akú požaduje Liverpool. Nie aby sa obzeral po iných možnostiach ale on je do Diaza zamilovaný!!!???
Já se fakt pos*ru... Deco zblázněný do Diaze bude celé přestupové období koukat jen po něm a nakonec nepřijde (což byl jasné už tak před měsícem). Ale nejen, že nepřijde Diaz, kterého tady ani nechci, ale mezitím lepší varianty jako Lookman už budou taky pryč. Přičemž konkrétně Lookman dokonce třeba v Atléticu a pak se budeme zase dívat jak mu to tam jde jako Alvarezovi a přitom mohl být u nás. Lookman je podle mě pro nás nejlepší varianta, jednak nejdostupnější, zároveň produktivní, dokáže hrát křídlo i hrot a je rychlý a má dobrou akceleraci. Ten by seděl do naší útočné trojice jako prd*l na hrnec. Ale ne, Deco se dívá jen na Diaze a víc jej nezajímá.