Podle mě nám to ani mezi prsty neprošlo, protože Deco se dívá jen po Diazovi a ani neví, že nějaký Lookman je... A přitom pro nás naprosto ideální hráč a cenově dostupný. Ale ne, takový přestup by zněl až moc logicky a že by bylo možné jej zrealizovat. Takže se radši zaměříme na nemožného Diaze, protože prostě proto.
Barcelona stále nie je neschopná zaregistrovať Szczesneho, nie to ešte Garciu. To je súčasná realita. Žiaľ ako chceš potom kúpiť hráča, keď ho nevieš registrovať?
Nosferatu panika chaos sak klud prestupak este neskoncil. Dody21 hej, lebo tak sa sportovi riaditelia rozhoduju, rano vstanu zrobia si kavicku prelozia si nozicku cez nozicku a cakaju co im spadne z neba.
Cule90: aká panika? Koniec registrácii je 31.8. ak si dobre pamätám. Si hráč, ktorého chce Barcelona podpísať a vidíš tam napríklad Szczęsneho, ktorý nebude mať plat vyšší ako 3 milióny (plat za minulú sezónu), je to voľný prestup prakticky, teda náklady prestup 0 a je 17.7. a Szczęsny stále nie je registrovaný. Barcelona sa síce tvári, že peniaze nie sú problém a registrácia je formalita, ale keby to tak bolo, tak ako Garcia, aj Szczęsny sú registrovaný.
To súvisí napríklad aj so situáciou Stegena. Ako sa mu chceš vyrážať, že si nezahrá, keď ani Garcia, ani Szczęsny nie sú registrovaný? Lebo zatiaľ registrovaný je len Stegen a Pena.
Budeme mít problém zaregistrovat to, co máme! Neřikalo se taky, že konečně dostaneme peníza za Barca Studio? S VIPkama ani nepočítám. Dokud se nevyřeší finance, tak ať se na nákupy vykašleme..........radši rok počkat.........No jsem zvědavej za rok, až budeme řešit 9ku. Ikdyž Lewa může hrát do 50ti.........
Cule90 vieš o tom že Olmo sa podaril registrovať len na základe toho že Christensen sa dlhodobo zranil? Preco keď teda niesu problémy s registráciou nevedeli Nicovi garantovať registráciu do polky augusta? Btw štadión ktory mal zabezpečiť 1:1 ako? Ideme 14.9 na zapasik kuknut? 😉
Jackopz vies o tom, ze posledne roky kazdy rok ideme s nakupmi a registraciami na hranu lebo nie su peniaze? Tak si, prosim, pockajme na koniec prestupaku a registracii, ci sa to podari alebo nie. Opakujem, kolko neregistrovanych hracov za nas minulu sezonu nehralo?A kolko trofeji sme ziskali?
Nie sú peniaze? Peniaze sú, nevedia ale splniť pravidlo 1:1, to je podstatný rozdiel. Vedenie sa dušovalo že nebude preplácať hráčov a hľa, stále dávame na platy extrémne veľa, stačí sa pozrieť na zmluvu napr Lewu. Ja nemám co čakať na koniec prestupaku keďže každé leto je to rovnaké, prestupy a registrácie sa riešia ešte do posledného dna, dokonca si jedno leto dávali žiadosť na extra čas aby všetko dotiahli. Toto, štadión, spôsob vyháňania hracov a ani veci v minulosti, napr postavenie kampane na zotrvaní Messiho sú len dôkazom neprofesionality tohto vedenia. Tu mám pre teba hneď odpoved ktorý hráč sa nedokázal zaregistrovať - Messi. Dalsi hráč ktorého sme mohli mat keby sa dokáže registrovať - Nico. Trofeje sa vyhrali na základe šikovnosti Flicka, ten je to jedine spolu s Tousom čo toto vedenie dokázalo urobiť dobre, po všetkých smeroch je vidieť neprofesionalitu. Aj ten prisiel až keď Laportov hlavný kôň ( Xavi ) vyhorel. Tvoja argumentácia je na urovni Ficovolicov keď si obhajujú aktuálnu vládu, presne rovnaký dojem mám aj z aktuálneho vedenia. Btw - trofeje sa vyhrávali aj za bývalej vlády Laportu, dokonca to bola najlepšia éra ale aj tak mu bolo vyhlásené hlasovanie o nedôvere keďže začal vysoko zadlžovať klub.
Takže Christensena niekto plánovane zranil na tréningu, aby mohol byť registrovaný Olmo? To chceš naznačiť? Lebo klub nevedel registrovať Olma, aj Victora, podarilo sa to len preto, že sa zranili hráči.
Chceš neregistrovaného hráča? Victor Roque, ktorý mal 4 ročný či koľkočný kontrakt, a klub ho zvládol registrovať len na pol roka, na koniec sezóny 23/24 a na viac nebol priesto
Olmo, aj Victor, registrácia len ma základe súdu, kde skúmal to, že o neregistrácii rozhodol niekto iný ako mal.
Samozrejme, uvidí sa na konci prestupáku. Ja len opisujem aktuálnu situáciu.
chlapci sak klud:) Nosfe ja nic nenaznacujem :D ked necitas, co druhi napisali tak hladas medzi riadkami to, co nenapisali. Samozrejme, ze Olmo bol zaregistrovany vdaka/kvoli zraneniu Christensena to absolutne nespochybnujem. Ale bol ZAREGISTROVANY. Ty uplne nepochopitelne vychadzas z toho, ze keby sa Christensen nezranil Olmo by nebol za ziadnu cenu zaregistrovany. Ale klub by velmi pravdepodobne nasiel iny sposob, lebo DOTERAZ HO VZDY NASIEL. Kazdy polrok poslednych x rokov ideme na hranu s nakupmi a registraciami ked ste si chlapci nevsimli :D doposial sa nam podarilo registrovat, ci to tak bude aj nadalej neviem, ale nebudem tu chodit jak Nosferatu mesiac a pol pred koncom prestupaku, ze "halo mame velky problem s registraciami je treba nieco robit" :D ked vam niekto zazvoni pri dverach je pravdepodobnejsie, ze je to postar, nez ze by to bola britska kralovna. Problem s registraciami mame roky, doteraz sa nam to vzdy podarilo (nerieste okolnosti, klub nema len plan A, ale aj B, C a X, o ktorom nevieme), takze je ovela pravdepodobnejsie, ze sa to podari znovu, nez ze sa to nepodari. Preto pisem, pockajme si na koniec prestupaku a ked to nevyjde, mozete si robit srandu z toho, ze ma navstivila britska kralovna. Ale mam take tusenie, ze s registraciami to dopadne zas dobre a o pol roka to tu budeme riesit znovu.
Zatiaľ Deco sníva mokre sny nad Diazom ... Nie že len ani Lookman neostane ako možnosť, ale ani Rashford a Nkunkua nech si strčí medzi svoje polky dpč.
DecoOUT. to uz nieje normalne toto. Dalsi super hrac nam unikne kvoli jeho neschopnosti. byt tu normalny sportovy riaditel, tak Nico/Lookman uz su hracmi barcelony. ak uz nam ujde po nicovi aj Lookman budem fakt nasraty. Cele leto sa bude nahanat za Diazom a nakoniec skoncime s holou ritou....
Akoze podla mna to tak nefunguje, ze vsetci hraci chcu prist k nam bezohladu na vsetko a Deco je neschopny, lebo ziadneho z nich nedokaze kupit. O Nicovi sa verejne vie hlavne to, ze ma radsej madrid (zo slov Yamala) a miluje Bilbao. Nezaznamenal som, ze by chcel skutocne prist do Barci. Ak by to chcel mal niekolko prilezitosti, mohol urobit viac (zlaty Dani Olmo) a nepredlzil by zmluvu do r.2100. Lookman to iste nevieme ake ma priority, predpokladat, ze chce automaticky k nam neni dobre. Za mna bol Decov jediny neodpustitelny fail prichod Roqueho. On to sice obhajoval tym, ze by to bolo byvalo dopadlo inak, keby neprisiel uprostred sezony s cim ciastocne suhlasim, ale ked privedie hraca za 40+mega (pricom žáha nas vtedy palila viac na uplne inom poste), prezentuje sa ako tiger so zeleznou mentalitou a druhy Ronaldo Nazario a odide s placom nestastny a zlomeny po pol roku tak je to ja zamyslenie. Odhliadnuc od toho si ale myslim, ze iba v Barce sa da volat po odstupeni sportoveho riaditela, ktory dal dokopy tim (a trenera!), s ktorymi pred par mesiacmi vyhral 3 trofeje a v LM skoncil pred branami, a to vsetko vo financnej situacii, akej sa klub nachadza. Ale mozno to suvisi aj s tym, co pisal Lukas, ze v Barce je vsetko temperamentnejsie a intenzivnejsie ja uz neviem:D
Barca/Real je vrchol kde mozes hrat. Ked Nico k nam nechcel, tak preco hlasal jak ku nam silno chce a ze uz su podmienky zmluvy dohodnute atd atd? tympadom nas len zneuzil, aby si vydupal vyssi plat v Bilbau, lebo inac mohol davno povedat ze ostava v Bilbau. Co sa tyka Lookmana ja netvrdim ze k nam chce, ale dali sme za neho oficialnu ponuku? Nie, tak to ani vediet nemozme. Trofeje sme vyhrali vdaka Flickovy, nie kvoli Decovi, aj ked on ho priviedol(alebo Laporta?). ked vieme ze nemame peniaze preco sa potom nahaname za diazom?
Verim, ze keby je tu alemany tak Lookman/Nico alebo aj Leao uz by boli na ceste...
To súvisí napríklad aj so situáciou Stegena. Ako sa mu chceš vyrážať, že si nezahrá, keď ani Garcia, ani Szczęsny nie sú registrovaný? Lebo zatiaľ registrovaný je len Stegen a Pena.
Chceš neregistrovaného hráča? Victor Roque, ktorý mal 4 ročný či koľkočný kontrakt, a klub ho zvládol registrovať len na pol roka, na koniec sezóny 23/24 a na viac nebol priesto
Olmo, aj Victor, registrácia len ma základe súdu, kde skúmal to, že o neregistrácii rozhodol niekto iný ako mal.
Samozrejme, uvidí sa na konci prestupáku. Ja len opisujem aktuálnu situáciu.
Verim, ze keby je tu alemany tak Lookman/Nico alebo aj Leao uz by boli na ceste...