No tak nebol by prvy, pre ktoreho Barca neni priorita, nie? Bo mam pocit, ze sylarko predpoklada, ze Barca je Lookmanov sen resp.neda prednost lepsim podmienkam inde. Potom su tu ostatni hraci, o ktorych ked media zacnu hovorit v spojitosti s Barcou hned tieto prestupove spekulacie lajkuju alebo sa verejne vyjadria, ze im je to sympaticke:D
Cule: a dali sme za nho oficialnu ponuku? mozno by dal prednost nam. ktovie. ale bol by to hriech to aspon neskusit. Mohli sme dat ponuku za Lookmana a uvidelo by sa komu by dal prednost. nie, my sa radsej budeme nahanat za diazom, a aj tak skoncime na prazdno...
za 2. ty mas daco proti Lookmanovi alebo ti nesedi do nasho stylu? z trojice barca/atletico/inter by u nas mal najlepsie podmienky(nemyslim financne). ktovie ako bude hrat inter buducu sezonu ale zaklad tam je jasny thuram/lautaro. u atletica si zahra najmenej kedze tam prisiel almeda a baena. cize u nas by si zahral najviac a aj cisla by mal najlepsie
Ale ved sportovi riaditelia snad od agentov hracov vo vacsine pripadov vedia, ci ich hrac ma zaujem, nie? Keby to tak nebolo, vsetky kluby by davali oficialne ponuky za kazdeho hraca, o ktoreho maju zaujem a cakali na odpoved, ci ma zaujem aj hrac a vzduchom by lietali same oficialne ponuky:D Proti Lookmanovi absolutne nic nemam, len tu mam pocit, ze ide o pripad "kto chce Deca bit, palicu si najde":D akoze tu nikto realne nevie, co ti hraci naozaj chcu a ake si ziadaju podmienky, ale ty si presvedceny, ze to aj tak posral Deco o to mi ide:D
almeda je kridlo ne? a v utoku je stale 1tka Alvarez/Sorloth a este ostava griezmann. Baena tiez vie zahrat kridlo.
Cule: ale musis prejavit zaujem o hraca, aby sa mohol rozhodnut, rovnako ako sa zaujimame o Diaza. Ja inac proti Decovi nic nemam, ale Alemany by tie prestupy vyriesil daleko lepsie a rychlejsie. Lebo kym my spime ostatne tymy posilnuju a nam nakoniec neostane nic
A vraj plat iba 4 mega som cital...len nvm ci brutto alebo netto...ale asi netto...cize v Esp by to bolo 8 mega...menej nez Nico, menej nez Ferran atd...
Jen bych upravil, že Nico nebyl hlavní cíl. Hlavní cíl byl pro Deca celou dobu Diaz. Nico se stal cílem až poté co nás on sám s agentem kontaktovali a v Barce ho pak chtěli všichni (krom Deca). Byl spíše jen takovým dočasným přestupovým cílem, ale ten hlavní byl celou dobu nesmyslně právě Diaz.
za 2. ty mas daco proti Lookmanovi alebo ti nesedi do nasho stylu? z trojice barca/atletico/inter by u nas mal najlepsie podmienky(nemyslim financne). ktovie ako bude hrat inter buducu sezonu ale zaklad tam je jasny thuram/lautaro. u atletica si zahra najmenej kedze tam prisiel almeda a baena. cize u nas by si zahral najviac a aj cisla by mal najlepsie
Cule: ale musis prejavit zaujem o hraca, aby sa mohol rozhodnut, rovnako ako sa zaujimame o Diaza. Ja inac proti Decovi nic nemam, ale Alemany by tie prestupy vyriesil daleko lepsie a rychlejsie. Lebo kym my spime ostatne tymy posilnuju a nam nakoniec neostane nic