Achjo🤣🤣🤣 fakt mes que un circus.. Chapu, ze za tak kratkou dobu je tezke dat do kupy stadion, ale proste velkohub Laporta.. To je fakt komedie toto.. Barceloně preju 25 roku a nehodlam s tim prestat, tak nez se tady do me nekdo pusti, ze kritizuju a nelezu do riti.. Hracu je me fakt líto, na ty se herne stezovat neda, ti svou praci odvadi na vybornou, ale vedeni je fakt k smichu.. Prevazne Laporta a Deco..
Já se nemůžu ubránit dojmu, že tady se strašně lže a zakrývají se úmyslně prů …..švihy, které by nás jako klub stavěly do pozice klubu před bankrotem. Ať už je to situace s pravidlem 1:1, přestupy nebo dostavba stadionu…..
Jen bych chtěl upozornit, že Laporta takovej je, už při prvním mandátu bylo spousta průserů které Rosell musel zachraňovat společně s Bartem, bohužel přišel Covid a tím panika Barty
skvely? cim bol skvely? ze daval astronomicke platy hracom, ktorych sa dodnes nevieme zbavit? alebo nakupy typov griezmann, coutinho, dembele za 120m+??? to nemozes mysliet vazne
Tak Barto byl s Rosellem, který vedl klub velmi dobře. Počítáš konec období, ale on tam byl daleko dřív než Dembele, Couts a Griez. Zároveň myšlenka Neymar nahradit mladým Dembelem, který byl považovány za lepšího než Mbappe v té době a Coutsem, co byl brán jako ideální náhrada za Iniestu tedy. Prezidentem byl 2014-2020
Camp Nou - já myslím, že ani vůbec neexistuje, že tam není ani cihla, všechno jsou jen blbý kecy, abychom si měli co číst, to je celej problém. Že se tady píše spousta hovadin, to víme už všichni dost dávno. Ještě by se tomu tady mělo říkat objektivní informace, to mi chybí.
Podľa toho ako sa z dňa na deň menia vyhlásenia o otvorení resp. čiastočnom využití Spotify Camp Nou tak mám zlú predtuchu, že ani zápas štvrtého kola s Valenciou nebude ešte na ňom. Práce postupujú veľmi pomaly, čo potvrdzuje tak vedenie klubu ako aj obyvatelia Barcelony bývajúci priamo okolo štadióna ktorí ho majú na očiach dennodenne.
Kto mal doma majstrov,vie o čom hovorím!