yackip ano presne tak takto ho poznam aj ja lebo pozeram vela united az na to rozvracanie kabin o tom neviem nic to sa pise aj o ter stegenovi a hraci si ho zvolili za kapitana takze tomu moc neverim skor tie jeho party a opustanie sa 10 rokov koli priatelke (tej istej)
Ejdy nikoho fakt ze radsej nikoho ako flakaca. Ale rozhodol som sa ze budem verit flcikovi a od kedy ho predstavia bude nas hrac a uz na neho nadavat nebudem
Panecku este ani kufre nevybalil a vlna kritiky sa vali a fanusikovia sa vadia medzi sebou. Ja by som v prvom rade pockal ako sa naplnia ocakavania. Ved to jeni maly chlapec ako Roke ale vyzrety hrac. Moze moc odbremenit Rafinu, Yamala aj Lewandovskeho. Teda ak zaziari v co dufam
Ta kritika je opodstatnena. Presne preto co hovoris ma 27 a zatial iba jednu sezonu potvrdil ze na to ma. A ako som pisal na tuto sezonu je nas takze kritika bokom a budem mu fandit aby sa chitil.
Tocime sa dokola. Naco ho kritizovat za to co bolo, budeme predsa hodnotit za to co bude nie ? To ako ked zena vycita manzelovi frajerky za slobodna. To je to iste 🙂
Díky Nico !!!
Ejdy nikoho fakt ze radsej nikoho ako flakaca. Ale rozhodol som sa ze budem verit flcikovi a od kedy ho predstavia bude nas hrac a uz na neho nadavat nebudem