Smraďoch Nosferatu opäť inde, ako Barca. Keď sa udeje niečo pozitívne, on mlčí, napr. zaliezol do diery pri každom víťazstve nad Realom. Len čo sa stane niečo negatívne, vylezie a smradí.
RonaldinhoFCB,Nosferatu2000 Zabudli ste citovať , ktoré normy nespĺňa.Píšete tu o 💩💩💩.Ten madridský troll tu už zraňuje"stovky až tisíce ľudí".Tvoje hlášky na tejto stránke , tu zraňuje"stovky až tisíce psychiatrov."
Ty si tu už popísal na tejto stránke , toľko "šialeností" že už aj keby si sa zmýlil a napísal pravdu , tak ti nikto neuverí.Vráť sa ty pekne ku miešačke , možno ešte tam budeš užitočný , keď na teba dá niekto pozor.
Ty už nedokážeš čítať s porozumením?Nikto tu nepísal že klub nedodržal normy.Vráť sa do školičky nech ťa naučia čítať , ak náhodou splníš minimálne IQ na to potrebné . Ale to u teba bude asi nedosiahnuteľné.Tak sa vráť k miešačke a nemiešaj sa medzi normálnych ľudí.
Čítam s porozumením. Mesto trvá na dodržaní noriem, Barcelona ich nedodržala, preto povolenie nedostala a sťažuje sa, že im mali dať výnimky. Máš s tým nejaký problém?
Plcd, nechcem sa miešať medzi tvoj konflikt s nostradamom, ale poviem Ti akú normy Barcelona nedodržala. A to že stavebné právo užívania sa udeľuje podla normy (ktoré si nevymyslel magistrát, na to sú stavebné normy) že objekt sa schvaľuje v celku po poschodiach ( čo je v prípade štadióna, celý ovál) . Ak som tomu správne pochopil.
A aby si to Ty správne pochopil, tak ako sa píše v článku, jedná sa o živú stavbu. To znamená, že na okolí dokončenej stavby by sa naďalej pracovalo.
Skús si to predstaviť teraz v praxi a tak trošku s logikou. Kúpiš si byt v stavbe na 2poschodi, ktorý už stojí, no na 3. poschodí ešte prebieha stavba. Nie výmena okien, ale hrubá stavba a Ty si prídeš požiadať na stavebný úrad povolenie k užívaniu.
No a Barcelona nemá dokončené ani len to 1 podlažie (ovál). Má a chce sprístupniť časť tribúny. To je ako v byte mať hotovú kuchyňu, ale na zbytku sa maká...čo je na tom nepochopiteľné???
Ale no, tak Barcelona si vysvetľuje predpis inak ako ho uvádzajú úrady a úrady sú zlé??
A o Tom predpise sa klub dozvedel až teraz??
Stavebný predpis je pevne daný a z určitých dôvodov a nik si nedovolí ho obísť, len preto že ide o veľké dielo. Práve naopak.
Proste nik Vám neskolauduje ani neschváli stavbu pokiaľ nieje dokončená. Som elektrikár a tiež mi nikto nedá revíziu ak nemám dokončenú elektroinštalácii v celom objekte.
A buďte radi. Stačil by jeden blbý úraz na takom štadióne a ako prvé by sa hádzala vina na tých, čo schválili objekt.
Ja som cez 20 rokov v stavebnej projekcii v statike. Za ten čas som videl také šialenosti, čo tvrdili ľudia, že sú v poriadku, že sa ti hlava zastavuje, či to myslí vážne... Normy a predpisy sú jasne dané a cez to vlak nejde. Ale istý fanatický jedinci tu budú poukazovať, že celý svet ide proti klubu.
A aby si to Ty správne pochopil, tak ako sa píše v článku, jedná sa o živú stavbu. To znamená, že na okolí dokončenej stavby by sa naďalej pracovalo.
Skús si to predstaviť teraz v praxi a tak trošku s logikou. Kúpiš si byt v stavbe na 2poschodi, ktorý už stojí, no na 3. poschodí ešte prebieha stavba. Nie výmena okien, ale hrubá stavba a Ty si prídeš požiadať na stavebný úrad povolenie k užívaniu.
A o Tom predpise sa klub dozvedel až teraz??
Stavebný predpis je pevne daný a z určitých dôvodov a nik si nedovolí ho obísť, len preto že ide o veľké dielo. Práve naopak.
Proste nik Vám neskolauduje ani neschváli stavbu pokiaľ nieje dokončená. Som elektrikár a tiež mi nikto nedá revíziu ak nemám dokončenú elektroinštalácii v celom objekte.
A buďte radi. Stačil by jeden blbý úraz na takom štadióne a ako prvé by sa hádzala vina na tých, čo schválili objekt.