Toto uz je fakt moc, akoze najst cloveka co nema oblubeny klub a robi okolo futbalu je asi dost tazke. kazdy ma svoj oblubeny klub a je len otazka ci dokaze byt profesional a nepliest fanusikovanie a pracu. A odcudzovat niekoho este pred tym ako zacal je taktika realu pokial si spominam na El Classico. takze ja by som mu dal pokoj nech pracuje a uvidime.
Ty aj čítaš článok?
"Chema Alonso je známy svojím aktívnym madridizmom na sociálnych sieťach"
Každý môže fandiť komu chce ale keď to až do očí bije asi to neje v poriadku
Pali5493 lenže ak si dobre čítal článok tak je hacker a ak je kvalitný hacker (čo myslím si on je) dokáže ovplyvniť akýkoľvek systém. VAR pre neho musí byť malina. Peréz zasa zapracoval a nepochopím orgány španielskej futbalovej federácie, že dopustia, aby v hoci ktorom orgáne, ktorý môže ovplyvňovať férovosť súťaže môže byť človek, ktorý sa doslova prezentuje ako fanúšik Madridu (či už Realu alebo Atletica). Už toto vyvoláva pochybnosti o objektivite LL.
okej tak si teda povedzme co je hacker. Su dava druhy hackerov, ktriminalnici ktori vyzuivaju svoje schopnosti na trestne ciny a potom su eticky (biely) hackeri, su to zamestnanci bezpecnostnych firiem ktori sa zivia tym ze robia bezpecnostne audity roznych systemov aby odhalili zranitelnosti a pom holi majitelovi systemu ich odstranit. Ak si precitate nieco o Chemovi tak v zivote nebol spojeny so ziadnou kriminlanou aktivitou a praveze pracoval uplne legalne na security oddeleniach alebo bezpecnostnych firmach. prednasal na celosvetovych bezpecnostnych konferenciach ako black hat a defcon. A je celosvetovo uznavany odbornik co ma doktorat z pocitacovych vied. Takehoto cloveka by som si jednoznacne zavolal ak by som robil AI system ktory ma ferovo rozhodovat a chcel by som zaistit aby bol ten system nehacknutelny. Takze si nieco zistite pred tym ako tu zacnete osocovat ludi. Niektori sa vedia spravat ferovo aj ked niekomu fandia.
A len tak mimochodom ak sa niekto verejne prezentuje tak aspon vies co od neho cakat na rozdiel od slizkych hadov co sa tvaria ze nikomu nefandia a potom potajme tahaju za nitky...
Ja som to pisal na margo toho ze hackerovi davame robit system. A mas pravdu pardon zle som prelozil second degree to nic nemeni na tom co som tym chcel napisat ale diky za upresnenie.
"Chema Alonso je známy svojím aktívnym madridizmom na sociálnych sieťach"
Každý môže fandiť komu chce ale keď to až do očí bije asi to neje v poriadku
A len tak mimochodom ak sa niekto verejne prezentuje tak aspon vies co od neho cakat na rozdiel od slizkych hadov co sa tvaria ze nikomu nefandia a potom potajme tahaju za nitky...