Nevěřím že to bude letos,bude zázrak pokud se tam odehraje jakýkoliv zápas sezony 25/26…dá se najít spousta videí a update je každý den,jak ten stadion ted skutečně vypadá a jen blázen by věřil že se jen tak rychle otevře..
Boha co ste vsetci ako baletky.Tak ked ho otvoria 26,tak ho otvoria 26.Tu sa kazdy nad tym rozplyva a pritom 98% prispievatelov v Barcelone nikdy ani len nebola.Vam za pc to moze byt tak suma fuk kedy bude stadion hotovy.Ja som si vsimal futbal a ze sme hrali na nahradnom stadione islo mimo mna.Podla mne je to jplne jedno kde hrasDolezity je vysledok a tie sme mali vyborne.
Toto je prispevok ktory ukazuje ze nevies spocitat par suvislosti dokopy.
Montjuc ma kapacitu 55k ludi. Ak si das priemernu cenu listku 150 euro tak mas za domaci zapas zarobenych cca 8.2 mil euro. 30 zapasov za rok na domacom stadione vyjde na 246 m euro.
Camp Nou ma mat kapacitu 100k, zoberme si ze priemerna navstevnost bude 80k, pri zachovani priemernej ceny listku je z domaceho zapasu obrat 12 mil euro, 30 zapasov = 360 mil euro. To mas rozdiel 114 m euro v revenue ktorou mozes pokryt transfer hraca miesto lacneho hostovania Rashforda, alebo dat na platy alebo na salamu hracom k ranajkam…
Nehovoriac o principe toho ze Laporta klame kade chodi a znova sato potvrdzuje, ale sak, koho to zaujma ze?
Alireal ale to je problém vedenia a ich riadenia... Ako aj zmluvy o dielo kde by mali mať určité míľnik výstavby a za ich dodržanie / nedodržanie odmeny alebo pokuty. Je to jednoduché...
Alirael krasna matematika ale Camp Nou by mal aj tak v tejto sezone maximalnu kapacitu 60k, ak vobec to. Cize je uplne jedno kde budeme hrat nasledujucu sezonu.
Navyše zabúdaš na to, že 250 miliónov je splátka za štadión ročne, plus sú tu aj náklady na údržbu a usporiadanie zápasov. Plus musíš z toho odrátať aj ľudí, čo majú permanentky. A nezabúdaj, že ešte príjmy zo štadiónu sa dania a je tam nejaká DPH.
Tak to som rad ze udrzbu a naklady za usporiadanir zapasov na Montjuc neriesime. Uf. Na co vlastne ten Camp Nou klub renovuje ked to mohol presunut na Montjuc?
Alirael úplný súhlas (som rád že to tu niekto vidí rovnako ako ja). Kks toto musí byť najvyššia priorita pre vedenie! patríme na Camp Nou a tu niekto vypisuje ako si nevšíma kde hráme...
Montjuc ma kapacitu 55k ludi. Ak si das priemernu cenu listku 150 euro tak mas za domaci zapas zarobenych cca 8.2 mil euro. 30 zapasov za rok na domacom stadione vyjde na 246 m euro.
Camp Nou ma mat kapacitu 100k, zoberme si ze priemerna navstevnost bude 80k, pri zachovani priemernej ceny listku je z domaceho zapasu obrat 12 mil euro, 30 zapasov = 360 mil euro. To mas rozdiel 114 m euro v revenue ktorou mozes pokryt transfer hraca miesto lacneho hostovania Rashforda, alebo dat na platy alebo na salamu hracom k ranajkam…
Nehovoriac o principe toho ze Laporta klame kade chodi a znova sato potvrdzuje, ale sak, koho to zaujma ze?