Koundeho mám opravdu rád a chci, aby v Barce hrál ještě dlouho. Ale pokud by City opravdu nabídli 80 míčů, přičemž nás by kvalitní náhrada (Dumfries) stála 25? To je čistý zisk 55 takřka bez oslabení týmu, což v naší situaci zoufale potřebujeme...
Bez oslabenia tímu? WTF? Kounde je oveľa lepší ako Dumfries a hlavne s Koundem je to bez dier. Dumfries je v pohode ako záskok za Koundeho a nie dlhodobý základ. Typologicky za Kondeho nemáme ako na trhu získať lepšieho defenzívne ladeného pravého krajného obrancu.
Já bych se závěrem od Azure souhlasil... Zejména kvůli tomu, aby nebyly problémy s registraci posil. Kdyby Barca neměla problémy, tak jasneze neprodávat, ale ty finance pokažený jsou a to hodně. Ale nemyslím si, že by těch 80 chtěli dát.
Ale k čertu zo záverom. Koľko rokov sme hľadali schopné RB? Čo nepamätáme ešte Alves sa musel vrátiť kvôli tomu dpč. Ani za 80m sa to neoplatí. Ako som vravel na trhu nie je adekvátna náhrada. Finančná situácia a registrácie? Máme týždeň z júla a celý august. Doteraz sme registrovali každé leto koho trebalo, tak nepanikárme.
Presne ako pises....uz namiesto Roberta, ktory v podstate ani nebol obranca, sa hladal pravy bek....teraz ked ho mame aj ked je povodne stoper, ho predame a zase budeme roky hladat nahradu a peniaze minieme na blbosti ako ked sa predal Neymar....za mna v ziadnom pripade...co je naozaj dobre, treba uchovat!
Obecně bych Koundeho neprodával, ale těch 80 miliónů je fakt dost a kdyby ještě přidali pár miliónů, tak už by se to těžko odmítalo vzhledem k tomu, že by byla možná náhrada (Dumfries) za 25 miliónů. To by byla výrazná finanční injekce, která by nám mohla hodně pomoct. Třeba i k nějaké další posile.
azure,neklam, ty nemozes mat koundeho rad,inak by si ho nepredaval,ked sa dumfries nevidari,kolko rokov by trvalo zohnat hraca ako kounde a za kolko eu,ja by som nemenil to co je overene zlato, za neoverene striebro,nenahanajme kvalitu za peniaze,ak chceme patrit medzi najlepsie muzstva sveta.
Zase z něho zase Boha, forma nikdy není trvalá a
ještě minulou sezónu ho tu polovina fans prodávala po pár špatných zápasech. 😀 Jinak mám ho fakt rád a vlastně budu rád, když zůstane. Jen říkám, že to je nabídka, která se nesmetá ze stolu bez rozmyšlení.
ještě minulou sezónu ho tu polovina fans prodávala po pár špatných zápasech. 😀 Jinak mám ho fakt rád a vlastně budu rád, když zůstane. Jen říkám, že to je nabídka, která se nesmetá ze stolu bez rozmyšlení.