Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-07-25 07:53:57
Hmm “veľký pán “
Takých už bolo.. zamestnanci čo si mysleli, že vydrbú so zamestnávateľom.
Uvidíme ale zatiaľ to vyzerá že sa chalan rozlúčil s Barcelonou aj s Repre
2025-07-25 08:00:48
Jemu už podľa mňa nejde o to udržať sa v bráne, ale o zmluvu.
Čo sa týka doktorov, ešte nieje ani po operácii a už sa dávajú prognózy liečby...nech sa vyjadrí ten, kto ho bude operovať.
2025-07-25 08:08:26
Laporta a klub vyhlasuju uz druhy rok ako mame pravidlo 1:1. Ale ked dojde na lamanie chleba, tak sa tu tlaci na hracov aby seba odpisali a svoju konkurenciu nechali napisat :) tak urcite :) jediny zaver je ze za ten cely manazment moze akurat klub
8JK8 Premium
2025-07-25 08:21:40
Mats týmito krokmi u mňa veľmi klesá vždy som ho obhajoval bol to môj obľúbenec ale ak to pôjde takto ďalej odoberu mu pásku z repre ho vyškrtnú a on bude sedieť s tučnou zmluvou na tribúne....mal som ho za väčšieho profesionála...
2025-07-25 08:21:59
No tak chápem, že je urazený ako sa k nemu klub zachoval na jednej strane, ale na druhej strane mohol by trochu chápať, že klub nechce nič riskovať po zraneniach ktoré mal a v kombinácii s jeho vekom. Osobne by som mu odobral kapitánsku pásku to ako prvé a potom po návrate by so mu dal jasné najavo, že skončil najmä po tomto správaní a že za nás si už nezachytá. Hráči nemajú čo trucovať a takýmto spôsobom sa snažiť si vydobiť niečo.
2025-07-25 09:26:30
pokud měla Barcelona peníze na vyplacení Nicovy výstupní klauzule, nebylo by v nejkrajnějším řešení výhodnější ukončit Ter Stegenovi smlouvu a vyplatit ho z těchto peněz? Uvolnilo by to jeho plat a zaplatilo se to z volného cashe, nevíte někdo? Že by se to vzalo z té "druhé hromádky", která není tížena platovým stropem a v něm to uvolnilo místo? I kdyby to mělo být třeba 30-40m, tak mi to příjde jako menší průser, než nezaregistrovat Garciu s Rashfordem
Rasto Premium
2025-07-25 10:51:11
Posledná veta: "Otázkou ostáva, či ho po tejto epizóde v klube ešte niekto vníma ako lídra."
Na mňa nikdy ako líder nepôsobil, lídrovstvo srší z takého Iniga, Raphu...
A v poslednej dobe ma nepresvedčil ani výkonmi. Keď ho porovnám napr. s Curtoisom, ktorý vždy chytí niečo navyše...