Hmm “veľký pán “
Takých už bolo.. zamestnanci čo si mysleli, že vydrbú so zamestnávateľom.
Uvidíme ale zatiaľ to vyzerá že sa chalan rozlúčil s Barcelonou aj s Repre
Jemu už podľa mňa nejde o to udržať sa v bráne, ale o zmluvu.
Čo sa týka doktorov, ešte nieje ani po operácii a už sa dávajú prognózy liečby...nech sa vyjadrí ten, kto ho bude operovať.
Neviem ci ste nikdy neboli u lekara alebo co, ale ja ked som siel na operaciu achylovky tak mi doktorka peresne povedala ako to bude prebiehat pred pocas a po opearcii a neuveritelne sa to presne tak udialo. A to ja som uplny niktos a bol som normalne na antolskej ani nie nejaka sukromna klinika. Takze nemyslite ze Ter Stegen sa rozpraval s lekarom ktory ho bude operovat?
Laporta a klub vyhlasuju uz druhy rok ako mame pravidlo 1:1. Ale ked dojde na lamanie chleba, tak sa tu tlaci na hracov aby seba odpisali a svoju konkurenciu nechali napisat :) tak urcite :) jediny zaver je ze za ten cely manazment moze akurat klub
Mats týmito krokmi u mňa veľmi klesá vždy som ho obhajoval bol to môj obľúbenec ale ak to pôjde takto ďalej odoberu mu pásku z repre ho vyškrtnú a on bude sedieť s tučnou zmluvou na tribúne....mal som ho za väčšieho profesionála...
No podla mna je konzistentny vo vyjadreniach, cely cas hovori ze chce zabojovat o miesto v time na jesen. A keby sa dal odregistrovat tak na to urcite nedostane sancu a zimny prestupovy termin je pre neho kriticky ak sa mu to nepodari bude musiet ist inam aby hraval a nestratil meisto v repre. Takze ja ho uplne chapem. A serem celeho laportu ktopry zase nakupi a nevie registrovat, nech uz ide do prdele s tymi jeho uctovnymi trikmi, potom sme celemu svetu na smiech a nie nie koli ter stegenovi ale koli tymito lataninami na poslednu chvilu..... A za mna je to ojeb ked nashcval predlzujes rekonvalescenciu hraca aby si mohol registrovat ineho......
Vo vyjadreniach konzistentný môže byť koľko chce. Je úctyhodné, že chce bojovať a dokázať svoju hodnotu, no ak sa s ním nepočíta, nepomôže mu už nič. Posledné slovo k dĺžke rekonvalescencie majú aj tak lekári a klub aj LL sa budú riadiť týmto a nie vyhlásením hráča.
Ak mu flick alebo deco oznámili že s ním nepočítajú a učíte nebude jednotka nemá o čo bojovať… treba aj sebareflexiu a priznať si že je čas odísť. Chápem že ma ešte zmluvu na tuším 3 sezóny ale v dobe podpisu asi ťažko niekto predpokladal že sa marc doslova rozpadne a bude rok prakticky rok mimo.
Pravdo ty by si ako trener dal chytat brankara, co rok nehral a potom bol zas mimo 4-5 mesiacov, do rozbehnutej sezony? Ked uz mas v brane mladeho rozchytaneho golmana?
Jezis maria. Ty to tu prezentujes ako by bol cely cas schovany na sibiri a nikto o nom nic nevedel cely cas. Oni maju lazdy den trening a tam vidia ci je ready a ci nie ak bude ready tak by som ho postavil napr do pohara na zaciatok. Ale ak vidno ze je pomaly a nema reflexy tak nic a v decembei odoide hotovo
No tak chápem, že je urazený ako sa k nemu klub zachoval na jednej strane, ale na druhej strane mohol by trochu chápať, že klub nechce nič riskovať po zraneniach ktoré mal a v kombinácii s jeho vekom. Osobne by som mu odobral kapitánsku pásku to ako prvé a potom po návrate by so mu dal jasné najavo, že skončil najmä po tomto správaní a že za nás si už nezachytá. Hráči nemajú čo trucovať a takýmto spôsobom sa snažiť si vydobiť niečo.
Lol vy tu vstci obhajujete zamestnavatela predstavte si ze sa to deje vam v robote, ze pride za tebou sef ze kamo mas velky plat uz nerobis ako ked si mal dvadsat mal by odist na dohodu dame ti jeden mesiac plat a pojdes dobre? Tiez by som ich poslal doprdele ;)
Pravdo porovnávaš neporovnateľné. Určite som za to aby sa mu doplatil odložený plat na ktorý má nárok, no on si musí rozmyslieť, či chce sedieť najbližšie 1-2 r. na tribúne a trénovať samostatne mimo skupinu, alebo si nájde iný športový projekt kde bude ešte hrať. Nikto ho nemôže prinútiť odísť, no tréner vyberá hráčov ktorý budú hrať a s kým sa už nepočíta. Zmluvu platnú má, plat mu pôjde, akurát si už takmer určite nezhrá.
Jasne vsetci tu samozrejme viete ze garcia bude najlepsi brankat na svete. A co ked vyhori a ter stegen ho vytlaci ako si sam mysli? Flick neni kokot a ked bude Mats lepsi tak bude hrat Mats. Ja nehovorim ze sa to stane ale Mats tomu veri a preto to robi al sa mu to nepodari tak v zime odide urcite, ale nechce sa odregistraciou zbavit sance zabojovat. Lebo ked ho odregostruju bude moct hrat az v januari ale to bude cas ist prec ak nevytlaci garciu. Tak mi tu nehovor ze porovnavam neporovantelne ked vy tu operujete s fiktivnymi faktami
Marc už má najlepšie obdobie za sebou bohužiaľ. Po tom prvom zranení to už nebol ten Marc ako pred ním. Prajem mu aby sa vrátil na svoju starú úroveň, ale neverím že sa mu to podarí. Teraz to ale robí len preto, že už nebude jednotkou. Pamätám si čo robil keď súperili s Bravom. Vtedy bol Bravo v dosť dobrej forme, ale Marc si tiež vtedy vytrucoval, že musí byť 1 inak odíde.
pokud měla Barcelona peníze na vyplacení Nicovy výstupní klauzule, nebylo by v nejkrajnějším řešení výhodnější ukončit Ter Stegenovi smlouvu a vyplatit ho z těchto peněz? Uvolnilo by to jeho plat a zaplatilo se to z volného cashe, nevíte někdo? Že by se to vzalo z té "druhé hromádky", která není tížena platovým stropem a v něm to uvolnilo místo? I kdyby to mělo být třeba 30-40m, tak mi to příjde jako menší průser, než nezaregistrovat Garciu s Rashfordem
:D podla toho co sa zase deje neverim ze sme mali na jeho vyplatenie, furt mame na vsetko az kym nepride na to ze to treba uz vyriesit potom sa hladaju zaplaty vsade na poslednu chvilu.
Posledná veta: "Otázkou ostáva, či ho po tejto epizóde v klube ešte niekto vníma ako lídra."
Na mňa nikdy ako líder nepôsobil, lídrovstvo srší z takého Iniga, Raphu...
A v poslednej dobe ma nepresvedčil ani výkonmi. Keď ho porovnám napr. s Curtoisom, ktorý vždy chytí niečo navyše...
Takých už bolo.. zamestnanci čo si mysleli, že vydrbú so zamestnávateľom.
Uvidíme ale zatiaľ to vyzerá že sa chalan rozlúčil s Barcelonou aj s Repre
Čo sa týka doktorov, ešte nieje ani po operácii a už sa dávajú prognózy liečby...nech sa vyjadrí ten, kto ho bude operovať.
Na mňa nikdy ako líder nepôsobil, lídrovstvo srší z takého Iniga, Raphu...
A v poslednej dobe ma nepresvedčil ani výkonmi. Keď ho porovnám napr. s Curtoisom, ktorý vždy chytí niečo navyše...