Par dni dozadu som tu dostal kritiku za myslienku ze Camp Nou potrebujeme kvoli financiam a mnozstvo z vas sa mi smialonze som mimo a dalsia sezona na Montjuc je vlastne lepsia… paci sa.
Fascinuje ma ze Laporta hadze vinu na mesto pri com uznava ze projekt je pozadu.
Dostal si hlavně kritiku za ten výpočet. Návrat je v pořádku a správně, ale rozhodně se nepočítá na tento rok s kapacitou 100 tis atd, nyní byla kapacita 55 a jestli vůbec, tak Camp Nou 60 tis, momentálně nemá ani 30.
V clanku som nepostrehol,zeby laporta hadzal vinu na mesto.Je to pragmatik,co ty urcite nie si.On vie co a kedy ma povedat.U mna ma plnu doveru.Po Bartrovi by to prevzal len samovrah,takze namiesto neustalej kritiky,treba hladat aj pozitiva
Správne Juraj, ale vševedkovia typu Alireal, maros1 a pod., kverulanti a narcisti, budú vždy vedieť, ako na to. Hoci v živote riadili najviac kolobežku a v ich okolím ich nik nepozná.
Emilko prepac Ty mas upal ? Nevidel si vcera ci predvcerom to aktualne video zo stavby ? Iba blazon by sa podpisal pod to, aby na stavenisko pustil civilistov. A Vies co je to kverulant ? No tak si ma pobavil. Zahod komplexy a tes sa zo zivota. Ale reci to ano to mas silne panecku.🙂🙂 Drzim ti palce Emilko
Sonet, prepac ze som nespravil detailnu analyzu, pointa nebola ci moje cislo je spravne ale to ze Camp Nou nam proste ma priniest viac penazi ajv obmedzenom objeme fanuskov, napr cez VIP loze. Tu pointu tu Laporta potvrdil.
Juraj - toto vyhlasenie jasne ukazuje ze sa tvari ze mesto ktore nedalo licenciu moze za to ze Gamper sa hrat nebude: “Ale áno, vrátime sa na Spotify Camp Nou hneď, ako to bude možné. Teraz – ako vždy – ideme ruka v ruke s mestom, aby sme prekonali všetky prekážky. Nemám žiadne výčitky voči radnici.”
Citanie s porozumenim prosim? Keby bol Laporta chlap tak povie ze Camp Nou je v stave kedy sa tam ludi pustit neda.
Právě že ty si ale udělal detailní rozbor a vyčíslil jasnou ztrátu, co vznikla s čísly a vším. Vrátit se na stadion je základ, ale tvůj "detailní rozbor" byl divnej a vycházel rovnou špatně viz kapacita 100 tis na tuto sezónu. Momentálně není ani 30 tis, má být 60, nynější stadion měl 55. Ale to je jedno, každej se chce vrátit, ale hlavně to má být v pořádku a bezpečně, což zatím není.
Je to veľká stavba, každý kto manažoval aspoň projekt tak vie že organizácia s toľkými premennými je permanentná improvizácia v neustálom tlaku, dokonca aj keď vieš že zajtra projekt neodovzdas ale aj tak budeš vytvárať tlak na ďalších a tvrdiť ze ten projekt sa zajtra odovzda …. Vo väčšine veci ma pravdu a dáva to logiku ale jedno musím uznať, vie úžasne odpovedať ako právnik/politik alebo prešiel mediálnou vysokou školou lebo odpovedať a zároveň nič nepovedať je už iná frajerina na niektoré otazky
Fascinuje ma ze Laporta hadze vinu na mesto pri com uznava ze projekt je pozadu.
Juraj - toto vyhlasenie jasne ukazuje ze sa tvari ze mesto ktore nedalo licenciu moze za to ze Gamper sa hrat nebude: “Ale áno, vrátime sa na Spotify Camp Nou hneď, ako to bude možné. Teraz – ako vždy – ideme ruka v ruke s mestom, aby sme prekonali všetky prekážky. Nemám žiadne výčitky voči radnici.”
Citanie s porozumenim prosim? Keby bol Laporta chlap tak povie ze Camp Nou je v stave kedy sa tam ludi pustit neda.
Emiliano, dakujem za psychologicky rozbor.