Samozrejme,Mats jednoznačne dal vyhlásenie naschvál,o 3 mes.po operácii /a druhej /späť nebude,aj keby sa posr......,rád by zablokoval registráciu Garciu.
No a klub by ho chcel odpisat aby ho mohol registrovat pol sezony je 5 mesiacov aj keby sa liecil tie 4 mesiac bude zbytocne stat takze ja by som nedovolil odpoisat hraca ak nebude navrat viac ako o 6 mesiacov
Chápem, že klub už nahrádza Matsa, operácie sa hromadia, opakovane, vek tiež neoklameš, minulú sezónu toho odchytal len veľmi málo, teraz bude mimo zase 4-5 mesiacov, výsledok operácie je neistý a kým sa herne vráti do formy, ak vôbec, už je to s ním skôr lotéria, ako istota.
Pisal som to tu uz davnejsie, tento boj s verejnou mienkou Ter Stegen nemoze vyhrat, aj keby mal pravdu. Iba sa to zhorsuje, este par takychto momentov a v lepsom pripade pride o svoju reputaciu kapitana, ktoru roky budoval, v horsom ho fans budu vyhanat vidlami.
Cule vidím to úplně stejně a i si pamatuju, že si to psal, takže cením konzistenci z mého pohledu docela rozumného názoru v kterým nejsou emoce, protože tak jak to píšeš- to i pravděpodobně proběhne(ať už je pravda jakákoliv). Respektive u některých je už díky tomuto činu ve fázi vyhánění vidlemi už teď..
Presne jak píše buggo xavi i iniesta odešli v nejlepším na vrcholu dalo by se říct a to netrpeli zraněními tak jako tady matsik.. ten je poslední dobou zraněny pořad a když nebyl a chytal ,tak to vypadalo ze tam jen stojí jak socha ,bez větší námahy zasahovat,aspoň mi tak přišlo . On sám dávno vi,ze už to není ono díky těm zraněním,ale proste je to typ člověka,co rad způsobuje problémy . Namísto aby sám veřejné řekl ,ze vzhledem k jeho zraněním častým ,chápe ,ze Barca podepsala Garciu a ze nechce klubu z respektu a lásky,dělat problémy ,tak se rozhodl odejít,jako to udělali velcí hraci před nim… Ne zvolil si cestu zatraceni kdy bude dělat raději naschvaly svými prohlášeními ,jelikož vidí jen sám sebe jako hlavní roli všude pak až klub a spoluhráče …
Cule, môžem sa opýtať ako presne budoval tu svoju reputáciu kapitána? Lebo on kapitanom sa stal len kvôli veľmi hlupemu systému ktorý existuje len v Barcelone, že najstaršie pôsobiaci hráč sa stáva kapitánom a takto sa to posúva.. v hoci ktorom inom top klube na svete by nebol ani kandidátom, lebo vôbec na to nemá vlohy.
Nosfe, daj už pokoj s tými kktinami o krátkej pamäti. Futbalový top klub nie je nejaký spolok vojnových veteránov kde máš za bývalé zásluhy doživotne členstvo. Je to o výkonnosti tu a teraz, žiadne sentimenty a že čosi kedysi.. Mats už nie je najmladší, je stále zranený a výkonnostne išiel brutálne dole.
Simao, moje sympatie do role kapitanov maju tiez skor ini hraci u mna by takisto nebol v prvej 5ke (vhodnejsimi by mohli byt Inigo, Gavi, Lewa...), ale neni tu uplne nutne ma chytat za slova, point mojho prispevku bol inde. Fakt je, ze je kapitanom, ze nie je tak viditelny napr. pre nas 2 neznamena, ze sa nim stal len za zasluhy starej generacie. Predpokladam, ze kapitanov navrhuje trener, volia si ich / schvaluju hraci. MAtS je celkom znamy svojou disciplinou, v rozhovoroch mu niektori hraci opakovane dakovali za pomoc pri svojom rozvoje...Len v nedavnom rozhovore Rakitic pripomenul, ze "Ter Stegen je kapitan a respektovana osobnost v klube...". Ci ma aj motivacne proslovy v kabine pred zapasmi netusim a je to jedno:D
Simao: Lewa 2 zápasy za sebou nedá gól a už sa vyhadzuje ako neschopák. Araujo 2 roky za sebou bol najlepší obranca a spraví jednu hrúbku a už sa vyhadzuje... Takto sa dá ísť ďalej a nejde len o barcelonských hráčov. V každom klube to tak je.
Áno, futbalový klub nie je spolok veteránov. Ale hráči majú výkyvy formy, je to úplne bežné. Chceš na základe aktuálnej formy vyhadzovať hráčov? Prosím Gavi hrá veľký prd, je úplne mimo ale nerieši sa. Stegen sa zranil, stáva sa. Ale s klubom má platnú zmluvu. Všetci ste tu múdri ako rádio, ale chcem vidieť, koľko z vás by dobrovoľne dalo výpoveď, lebo prišiel mladší, či lacnejší kolega, alebo ako by ste si dobrovoľne znížili plat. Budete sa zubami nechtami držať toho, čo vám podľa zmluvy a zákona náleží.
Cule absolútne som nemal v úmysle chytať ta za slova. Len som bol zvedavý ako si to myslel, nič viac.
Áno sú tam tak zvané tajne volby do ktorých tréner vôbec nezasahuje. Hlavným kritériom však ostáva dĺžka pôsobenia v klube a faktor la Masia, potom su tam asi nejaké vzťahy medzi hráčmi, kamarátstvo atd.. ved to nie je z mojej hlavy, ja som na tých tajných voľbách nebol :), google..
Za mňa je kapitán v krátkosti ten, co dokáže v ťažkých chvíľach viesť mužstvo za sebou, motivátor a líder, predovšetkým! Všetko ostatné je len bonus, to že vedel niekomu poradiť pri rozvoji je síce pekne, ale podľa mňa to nestačí.. ivanove vyhlásenie je nič viac než len kamarátska solidarita.
Dráhy Nosferatu, mýliš sa. Nikto nevraví že ma rozviazať zmluvu, lebo prišiel lacnejší alebo mladší kolega. Ale mal by mať trochu hrdosti a ak mu bolo oznámené, že sa s ním už neráta, mal by požiadať o transfer. Záujemcovia boli a asi aj sú ešte teraz. No neráta s nim už Flick, je to evidentne už aj môjmu 4 ročnému synovi. Kúpili nového borca a predlžujú teka.. je to evidentný signál, že bude 3kou.
Ved už ma zarobené na 3 životy.. takže nepleť sem tu svoju platnú zmluvu, je to trochu iná profesia..
Teraz ta prvá časť, ja reagujem na všetko čo napíšeš, nie ako ty, len si vyberieš čo ti pasuje alebo sa zdekujes a neodpíšeš vôbec, lebo dojdu ti argumenty.
Lewov problem nie je v tom, že nedá v 2 zápasoch gól, ale ako odohrá tie zápasy.. keď si rozoberies tu jeho hru tak je to tragédia, už je dávno za zenitom, zlý príklad.
Araujo bol možno dva roky najlepším našim hracom, ale už teraz asi dva roky nie je, lebo prehral konkurenciu, a čo teraz? A spravil len jednu hrúbku.. to fakt? Ani to nechcem potom ďalej rozoberať.
Gavi je ešte zasran, mal ťažké zranenie a ma veľký potenciál, zaslúži si ešte čas, preto sa nerieši.
Na základe aktuálnej formy nechcem vyhadzovať hráčov, ale ak ta forma ma klesajúcu tendenciu už dlhší čas, a nie je náznak toho aby sa to zlepšilo, áno. Top profesionálny futbal, sorry 🤷🏻♂️
Pochop, tu neide o nejaké sympatie, ale v top klube ako je Barca musia hrat ti najlepší.
Volba kapitána u nás je podle délky působení v klubu.Proto byl kapitan i Roberto. Již koncem sezóny se začalo proslýchat,že Mats ho již dělat nebude a nového kapitána určí trenerský štáb (údajně mají jinou představu o vlastnostech které by měl kapitan splňovat).To byl první signál toho,že s Matsem dále nepočítají.Flick chce aby hráči byli zapálení, soudržní,táhli za jeden provaz.Povahově Mats do toho nezapadá.Soustředí se jen na sebe a mnohokrát říkal,že v týmu nemá s někým bližší vztah.Stejně jako Rakitič,který ho nyní ozpěvoval.Tady se neustále brečí, jak je s ním zle zacházeno,že jde jen o peníze atd.
Já naopak myslím,že je to kombinace zlé výkonnosti,nevhodné povahy a opakovaných zranění + prezentace hráče v týmu (dávání si podmínek,že je jednička/že je již zdráv, tak bude chytat/nepodpora týmů v LM,když se dozvěděl, že s ním nepočítají/urážení se,když nechytal ani poslední kolo v lize).To že se naskytne příležitost koupit mladého gólmana s potenciálem s menším platem není nic špatného.Pokud by Mats podával výkony a měl charakter ,tak by byl jednička,bohužel toto nesplňuje.Klub mu nabídl velmi férové řešení. Doplacení dlužné částky a možný přestup zdarma.Ale to co nyní Mats předvádí jen ukazuje na jeho charakter.Muže zůstat,pobírat plat,který mu už nikde nedají, ale chytat u nás již nebude i kdyby měl v bráně stát hráč Béčka a je i otázka zda trenér repre bude takového hráče chtít.Myslím že nebude.
Dante no ked sa nim stal Sergi Roberto odisli ostatne stalice ako Pique, Alba, Busi, hraci z La masie boli od Roberta o 10rokov + mladsi a priviedli sme starsich hracov (Lewa, Rapha, Kounde...) z inych klubov, ale urobit z nich hned kapitanov by asi nedavalo velky zmysel nie? Toho sa drzim, ze na mieste kapitana by som chcel vidiet inych hracov, ale povedat o Matsovi, ze neni lider je podla mna kus prehnane, su rozne typy lidrov a ked sme pri tom, Busi tiez nebol zrovna typom kapitana, ktory by hracov povesil do vzduchu a kopol im do motoru nech zacnu konecne hrat futbal:D Inak Simao co sa tyka nazoru na ostatnych hracov uplny suhlas vidim to uplne rovnako.
Cule presne tak, ani busi nebol tým najlepším kandidátom, a poviem ešte viac, ani Messi tam nemal čo robiť, on je všetko ale nie kapitán. Ten systém je proste blbosť.
Rozumiem, že niekedy proste ideálny kandidát nie je, ale to už je iná debata.
To uz ozaj sa takto podlo sprava ? Ocividne nevie stale prekusnut prichod Garcii a moznost, ze strati post jednotky...mal by si spomenut ako on vyvijal tlak na klub, ked tu bol Bravo
Je super že sa poukázalo na to, že rozhoduje komisia a nie klub a ani hráč. Aj keď počas liečby a PN sú hráčove pocity zásadnejšie, ako želanie klubu.
Hráč si môže kľudne zverejňovať, že si praje návrat skôr a klub sa môže kľudne modliť, aby sa mu to nepodarilo. O jeho návrate rozhodne lekár a komisia. Chvala bohu, lebo on by bol schopný dôjsť asi aj s barlami a naopak klub by ho nechal na PN kľudne aj rok.
Dúfam že Steg nechodí na toto fórum, lebo ma napadla myšlienka, že ak by chcel s klubom ozaj vybabrať, naplanuje si operáciu na September - Október a ťahal by maródku 6 mesiacov. Klub by ho nemohol odpísať z FFP v ani jednom polroku. V letnom by chýbal len 3 mesiace a v zimnom tiež... To by bol ešte len ťah.
To len tak, že každý už ráta dní rekonvalescencie, ale dátum operácie nikto nepovedal
Myslím,že jsem někde četl, že zákrok podstoupí příští týden.Pokud stále myslí na post jedničky na MS,tak ji musí podstoupit co nejdříve a modlit se za klub ve kterém bude chytat.U nás už to nebude.Bohužel se ukazují mediální spekulace o jeho chování jako pravdivé a nevhodné Flickova týmu.
Ronaldinho, vybabral by akurát sám so sebou. Do brány by sa nedostal, tým pádom eventuálne nový klub aj repre v prdeli, nehovoriac o tom, čo by robil do septembra, ak by nemohol trénovať. Klub by to určite netoleroval.
Ako keby mal kus sudnosti, tak odide. Nehral rok, po navrate na konci bol mimo formy a teraz bude zas mimo 4-5 mesiacov. Si mysli, ze ked sa Garcia chyti, tak ze ho flick da chytat do rozbehnutej sezony? Ze bude riskovat straty bodov v LM ci Lige len aby mu dal sancu sa dostat do formy? Tak naivny byt nemoze
My mame tych kapitanov zvlastnych... de jong a zmluva , araujo a slaba vykonnosf, steg a a tato situacia... raphina je jediny kto to naozaj prezentuje aj na ihrisku aj mimo neho a za c čko bojoval mibulu sezonu aj v kabine aj na ihrisku... neviem no.. mozno len moj povit
Nosfe, daj už pokoj s tými kktinami o krátkej pamäti. Futbalový top klub nie je nejaký spolok vojnových veteránov kde máš za bývalé zásluhy doživotne členstvo. Je to o výkonnosti tu a teraz, žiadne sentimenty a že čosi kedysi.. Mats už nie je najmladší, je stále zranený a výkonnostne išiel brutálne dole.
Áno, futbalový klub nie je spolok veteránov. Ale hráči majú výkyvy formy, je to úplne bežné. Chceš na základe aktuálnej formy vyhadzovať hráčov? Prosím Gavi hrá veľký prd, je úplne mimo ale nerieši sa. Stegen sa zranil, stáva sa. Ale s klubom má platnú zmluvu. Všetci ste tu múdri ako rádio, ale chcem vidieť, koľko z vás by dobrovoľne dalo výpoveď, lebo prišiel mladší, či lacnejší kolega, alebo ako by ste si dobrovoľne znížili plat. Budete sa zubami nechtami držať toho, čo vám podľa zmluvy a zákona náleží.
Áno sú tam tak zvané tajne volby do ktorých tréner vôbec nezasahuje. Hlavným kritériom však ostáva dĺžka pôsobenia v klube a faktor la Masia, potom su tam asi nejaké vzťahy medzi hráčmi, kamarátstvo atd.. ved to nie je z mojej hlavy, ja som na tých tajných voľbách nebol :), google..
Za mňa je kapitán v krátkosti ten, co dokáže v ťažkých chvíľach viesť mužstvo za sebou, motivátor a líder, predovšetkým! Všetko ostatné je len bonus, to že vedel niekomu poradiť pri rozvoji je síce pekne, ale podľa mňa to nestačí.. ivanove vyhlásenie je nič viac než len kamarátska solidarita.
Ved už ma zarobené na 3 životy.. takže nepleť sem tu svoju platnú zmluvu, je to trochu iná profesia..
Teraz ta prvá časť, ja reagujem na všetko čo napíšeš, nie ako ty, len si vyberieš čo ti pasuje alebo sa zdekujes a neodpíšeš vôbec, lebo dojdu ti argumenty.
Lewov problem nie je v tom, že nedá v 2 zápasoch gól, ale ako odohrá tie zápasy.. keď si rozoberies tu jeho hru tak je to tragédia, už je dávno za zenitom, zlý príklad.
Araujo bol možno dva roky najlepším našim hracom, ale už teraz asi dva roky nie je, lebo prehral konkurenciu, a čo teraz? A spravil len jednu hrúbku.. to fakt? Ani to nechcem potom ďalej rozoberať.
Gavi je ešte zasran, mal ťažké zranenie a ma veľký potenciál, zaslúži si ešte čas, preto sa nerieši.
Na základe aktuálnej formy nechcem vyhadzovať hráčov, ale ak ta forma ma klesajúcu tendenciu už dlhší čas, a nie je náznak toho aby sa to zlepšilo, áno. Top profesionálny futbal, sorry 🤷🏻♂️
Pochop, tu neide o nejaké sympatie, ale v top klube ako je Barca musia hrat ti najlepší.
Volba kapitána u nás je podle délky působení v klubu.Proto byl kapitan i Roberto. Již koncem sezóny se začalo proslýchat,že Mats ho již dělat nebude a nového kapitána určí trenerský štáb (údajně mají jinou představu o vlastnostech které by měl kapitan splňovat).To byl první signál toho,že s Matsem dále nepočítají.Flick chce aby hráči byli zapálení, soudržní,táhli za jeden provaz.Povahově Mats do toho nezapadá.Soustředí se jen na sebe a mnohokrát říkal,že v týmu nemá s někým bližší vztah.Stejně jako Rakitič,který ho nyní ozpěvoval.Tady se neustále brečí, jak je s ním zle zacházeno,že jde jen o peníze atd.
Já naopak myslím,že je to kombinace zlé výkonnosti,nevhodné povahy a opakovaných zranění + prezentace hráče v týmu (dávání si podmínek,že je jednička/že je již zdráv, tak bude chytat/nepodpora týmů v LM,když se dozvěděl, že s ním nepočítají/urážení se,když nechytal ani poslední kolo v lize).To že se naskytne příležitost koupit mladého gólmana s potenciálem s menším platem není nic špatného.Pokud by Mats podával výkony a měl charakter ,tak by byl jednička,bohužel toto nesplňuje.Klub mu nabídl velmi férové řešení. Doplacení dlužné částky a možný přestup zdarma.Ale to co nyní Mats předvádí jen ukazuje na jeho charakter.Muže zůstat,pobírat plat,který mu už nikde nedají, ale chytat u nás již nebude i kdyby měl v bráně stát hráč Béčka a je i otázka zda trenér repre bude takového hráče chtít.Myslím že nebude.
Rozumiem, že niekedy proste ideálny kandidát nie je, ale to už je iná debata.
Hráč si môže kľudne zverejňovať, že si praje návrat skôr a klub sa môže kľudne modliť, aby sa mu to nepodarilo. O jeho návrate rozhodne lekár a komisia. Chvala bohu, lebo on by bol schopný dôjsť asi aj s barlami a naopak klub by ho nechal na PN kľudne aj rok.
To len tak, že každý už ráta dní rekonvalescencie, ale dátum operácie nikto nepovedal