Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Presne o tomto jsem psal před 2dny na forum a nikdo tomu nevěřil …
Hrozí Barcelone pokuta, ak Rashforda nekúpi natrvalo? --- Bože, jako úplně ve všem, i ve fotbale platí nějaký pravidla. Když někdo něco vykonává, tak už vždycky předem ví, jestli tím porušuje nebo neporušuje pravidla. Jenom idioti toto nevědí (sem patří především debilní kriminálníci), idioti nevědí, jestli nějaký pravidla porušují, a pohybují se vždycky v mezích trvalých nejistot. A na co Barca zaměstnává právníky? Pardon, ale Barcu řídí nějaký idiot. Anebo sem někdo píše úplný voloviny.
Chlapci, všichni vy, kteří se snažíte se mnou hádat, polijte se studenou vodou. Nevylívám si "žlč" a další ty vaše podobný hovadiny. Nelíbí se mi tady některý vyjádření v těch článcích co tady vycházejí, to je celý problém. Tak je komentuji a taky je zesměšňuji. Tyhle vaše hádavý "kometáře" spíš naznačují, že patříte k bandě zaslepených fanatiků nějakýho libovolnýho fotbalovýho klubu (tady v tomto případě náhodou Barca), kteří se v hledišti i do krve poperou, takových jsou ve světě plný stradiony. Jsem vášnivý fanda Barcy, ale s rozumem, nadhledem a s vnitřní srandou. Tímhle způsobem, který se některým z vás nelíbí, komentuji ve světě úplně všechno, opakuji, úplně všechno a to dlouhý roky už od dob soudruha Husáka, jehož debilní politika mě naučila komentovat kdejakou blbost, a to i nepolitickou, takových blbostí je plný zejména internet. Fanatismus se váže především nejen na politiku, ale i taky výrazně i na fotbal, takový to je. Srandovní je, že proti mým komentářům se bouří zejména někteří fandové (fanatičtí), kdežto mý komentáře kdekoliv jinde (mimo terén Barcy) jsou taky s nadhledem s legrací brány, často přátelsky, ale politici to prostě s obvyklou nadřazenou ignorancí přehlížejí. Prostě tady v tomto místě je cítit fotbalový fanatismus, což jak známo, se na fotbal běžně váže. --- Stručně, komentářů se nehodlám vzdávat. Jsou i pozitivní, čehož si tady nevšímá nikdo. --- Jestli mě admin této stránky tady nechce mít, má to jednoduchý, blokne si mě, tak jednoduchý to ve světě je. --- Milan Zapletal, Bohumín, ČSA 123
Už aby táto uhorková sezóna skončila. Onánie médií prestávajú čitateľov baviť. Pozn.: Ani sa nedivím...