Ak Arauja skoro nevyradí z rytmu nejaké zranenie bude za mňa hrať základ s Cubarsim pred Inigom. Araujo je dobrý obranca len sa na neho veľmi kydá v poslednej dobe.
Dneska opět slabý v rozehrávce,nahrávky jen na jistotu a to ještě u toho vypadal neohrabaně,připosraně.Za mě pokud se nezraní alespoň tři stopeři najednou,tak hrát nebude.
Myslím si že medzi kapitánmi hore bude Raphinha, Inigo, FDJ bude tiež a ešte môže sa tam dostať Lewa, ale hlavne sa bude rozhodovať podľa mňa medzi Raphon a Inigom
Za mě:
1.Rapha minulou sezónu když měl pásku jsem měl pocit,že je ještě lepší, makal ještě víc, žil týmem, stará se ostatní hráče,prostě vůdce
2.Inigo přirozený vůdce
3.Pedri klidný, rozvážný režisér naší hry
4.FDJ
5.Možná všechny překvapím,ale Casado.Bojovník,nikdy se nevzdává, nevypustí souboj a včera jsem měl pocit,že byl všude.Ty jeho pásy,prunikove přihrávky, prostě óóoo.
Raphinha je horúca hlava , nemám proti nemu vôbec nič je to makač a jeden z našich najlepších hráčov(možno najlepší) len ako kapitán musí byť trochen viac kľudný . On je odistený granát nevieš kedy vyletí z kože a začne nadávať rozhodcom to sú zbytočné karty a ísť tým ako príkladom nieje asi najlepšie.
Za mňa Inigo, je to skúsený hráč a vie ako sa zachovať v danej situácií+ má rešpekt . FDJ a Pedri detto 🤝✌️
Rapha,keď má kapiniásnku pásku ,tak sa drží nedôstojných prejavov.
Dôležitý je vplyv na hráčovmburcovanie hráčovm,príklad pre hráčov
napr.skôr ako FdJ by mal byť.Rapha,Inigo,Pedri,Lewa,Kounde.
Domnievam sa, že pri rozhodovaní o hierarchii kapitánov by mal byť kladeny dôraz, okrem iného, aj na to, ako páska na ramene ovplyvňuje prejav hráča.
Myslím, že vedomie, že teraz to leží na mne a očakáva sa, že budem lídrom, dokáže výrazne zmeniť prejav hráča na hrisku. V ideálnom prípade, ale rozhodne nie automaticky, k lepšiemu 😉
Veľmi pokorne a bázlivo, za seba by som v tomto videl prednosť hlavne u Raphu, alebo de Jonga.
1.Rapha minulou sezónu když měl pásku jsem měl pocit,že je ještě lepší, makal ještě víc, žil týmem, stará se ostatní hráče,prostě vůdce
2.Inigo přirozený vůdce
3.Pedri klidný, rozvážný režisér naší hry
4.FDJ
5.Možná všechny překvapím,ale Casado.Bojovník,nikdy se nevzdává, nevypustí souboj a včera jsem měl pocit,že byl všude.Ty jeho pásy,prunikove přihrávky, prostě óóoo.
Za mňa Inigo, je to skúsený hráč a vie ako sa zachovať v danej situácií+ má rešpekt . FDJ a Pedri detto 🤝✌️
Dôležitý je vplyv na hráčovmburcovanie hráčovm,príklad pre hráčov
napr.skôr ako FdJ by mal byť.Rapha,Inigo,Pedri,Lewa,Kounde.
Myslím, že vedomie, že teraz to leží na mne a očakáva sa, že budem lídrom, dokáže výrazne zmeniť prejav hráča na hrisku. V ideálnom prípade, ale rozhodne nie automaticky, k lepšiemu 😉
Veľmi pokorne a bázlivo, za seba by som v tomto videl prednosť hlavne u Raphu, alebo de Jonga.