Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-07-27 22:16:42
Stegen vypadáva. Araujo prvý a potom de Jong, Rafa, Pedri a piaty Lewa by mohol byť v poslednej sezóne, alebo ešte teoreticky Inigo.
2025-07-28 07:35:03
Myslím si že medzi kapitánmi hore bude Raphinha, Inigo, FDJ bude tiež a ešte môže sa tam dostať Lewa, ale hlavne sa bude rozhodovať podľa mňa medzi Raphon a Inigom
2025-07-28 07:51:19
Za mě by byl dobrý kapitán Raphinha. A pak De jong, Pedri, Araujo a Lewa.
2025-07-28 08:28:24
Raphinha je horúca hlava , nemám proti nemu vôbec nič je to makač a jeden z našich najlepších hráčov(možno najlepší) len ako kapitán musí byť trochen viac kľudný . On je odistený granát nevieš kedy vyletí z kože a začne nadávať rozhodcom to sú zbytočné karty a ísť tým ako príkladom nieje asi najlepšie.
Za mňa Inigo, je to skúsený hráč a vie ako sa zachovať v danej situácií+ má rešpekt . FDJ a Pedri detto 🤝✌️
pedroanakin Premium
2025-07-28 16:00:04
Domnievam sa, že pri rozhodovaní o hierarchii kapitánov by mal byť kladeny dôraz, okrem iného, aj na to, ako páska na ramene ovplyvňuje prejav hráča.

Myslím, že vedomie, že teraz to leží na mne a očakáva sa, že budem lídrom, dokáže výrazne zmeniť prejav hráča na hrisku. V ideálnom prípade, ale rozhodne nie automaticky, k lepšiemu 😉

Veľmi pokorne a bázlivo, za seba by som v tomto videl prednosť hlavne u Raphu, alebo de Jonga.