Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-07-27 21:15:38
Trápne je skôr ako sa Font snaží chytiť hoc čoho aj pidi malej somariny proti Laportovi a prečo? No lebo idú voľby. Font tu politiku si strč sakra medzi svoje polky!
2025-07-27 21:45:33
Tady se píše o oficiálním streamu. Rád bych znal na to kontakt. Já si Barcu vždycky stahuji v přímém přenosu z jiných zdrojů, jeden je velice kvalitní, ale mám pocit, že pro následující sezónu bude tento zdroj zablokovaný, takhle se to mezi sezónami běžně dělá z důvodu autorských práv. Ty mý zdroje byly vždycky zdarma. JAK JE KONTAKT NA TEN OFICIÁLNÍ STREAM? Chápu, že tam bude nějaký poplatek. Děkuji.
Pravdo Premium
2025-07-27 22:48:05
Barca One - Hej akurat ze ta apka viac nefunguje ako funguje, Je to len zlatanina co by studenti FEI spravili lepsie. Vsetko co pozeram musim rucne zapnut tiitulky, niektore diely nemaju titulky vobec. Stale ma to odhlasuje. Ked v menu idem na vedlajsiu polozku tak cele menu zminze a to su len chyby ktore som zaznamenal dnes za 10 min :D
FC barcelona.com - Mam Cule premium membership ale ked idem do menu aby som zistil ze od kedy do kedy tak take nic tam nie je, jedine co sa stale objevuje ze moze zaplatit 110 za member. A poproitom mi tam stale svieti baner ze sa mam stat cule premium co uz mam :D
Youtube/fcbarcelna - pocas ziveho prenosu mi tam stale chdili reklamy obcas pol na pol s futbalom ale potom sa to nejako posralo a mal som cez cely obraz tapetu s nazvom zapasu odratavlal sa reklama siel zvuk a nevidel som futbal a to trvalo tak 20 sekund, samozrejme garciov gol somnevidel lebo mi tam zacal skakat reklama a ma to vyrusilo.
Takze zazitok zo zaciatku sezony je na bode mrazu. Aspon ze mladici robia radost, a nemozem nic zle povedat ani na rashforda vracal sa poctivo.