Toto sa pise na zaciatku: Ter Stegen si sám stanovil diagnózu, čím zablokoval registráciu náhradníka
Toto v bode 2. : Rozhodol sa sám zverejniť svoju predpokladanú 3-mesačnú absenciu – bez koordinácie s klubom.
v tych dvoch tvrdeniach je dost velky rozdiel
a presne vdaka takymto tvrdeniam vyzera Mats ako ten zly!
V zásade máš samozrejme pravdu, aj keď hovoriť o súperovi ako o trápnom, by som si odpustil.
Na druhej strane, to že Garcia je skvelý brankár, to sa už vie. Ide skôr o to, ako sa chytí v Barce. V tom hrá veľkú rolu psychológia a je určite lepšie po jeho debute verejne hovoriť skôr o tom, že v bránke rozhodne nesklamal, než že to neznamenalo vôbec nič. A oba tvrdenia vnímam ako pravdivé...
Ano moja chyba ja pouzivam v mojej bubline slovo trapny ale nie v zmysle urazlivom ale proste druhorady tim. Toto nebola ziadna skuska nikoho je to zaplatene turne kde sme ich porazili vychadzkovym tempom. Ja akoze nemam nic proti Garciovi uz je nas hrac a chcem aby ziaril ale zaroven ma serie ako sa vedenie sprava k Matsovi a povedat po jednom propagacnom zapase kde ani nemal robotu ze sa osvedcil mi pride tendencne, este viac naklonit vsetkych proti Matsovi. A naozaj ma to serie takze obcas zvolim horsie slova.
Toto v bode 2. : Rozhodol sa sám zverejniť svoju predpokladanú 3-mesačnú absenciu – bez koordinácie s klubom.
v tych dvoch tvrdeniach je dost velky rozdiel
a presne vdaka takymto tvrdeniam vyzera Mats ako ten zly!
Na druhej strane, to že Garcia je skvelý brankár, to sa už vie. Ide skôr o to, ako sa chytí v Barce. V tom hrá veľkú rolu psychológia a je určite lepšie po jeho debute verejne hovoriť skôr o tom, že v bránke rozhodne nesklamal, než že to neznamenalo vôbec nič. A oba tvrdenia vnímam ako pravdivé...