Kto je sakra Julen Guerrero? WTF? Asi tak, asi takú pidi neznámu stopu chcú zanechať. Dovi, dopo. Vôbec nemajú reálny obraz. Majú najlepší tím za 12 rokov, ale stále je to len Bilbao, LEN BILBAO, ktoré ani la ligu nevyhrá.
Bilbao složené jen z místních krajanů a minimálním rozpočtem oproti Barce. Prakticky mokrá krev, co dokázala vyhrát i trofeje a je to jeden z nejúspěšnějších týmu ve Španělsku. Jsou to frajeři s dost znaky a podobnostmi s Barcou
No prepáč, ale neuletel. Stojím si za tým. Samozrejme staršia generácia môže spoznať toho hráča Bilba, ale je sakramensky pravda, že neurobil do sveta dostatočne veľkú dieru, aby ho spoznala novšia generácia. Ako to, že viem o Pelem, Maradonovi, Garrinchovi, ... a nič neviem o nejakom Guerrerovi? Nech bratia Willimsovci nežijú v ilúzii, že v Bilbau prekopú svet. Holá pravda bez ohľadu, či mi vytkneš rešpekt a pokoru so všetkou úctou.
Chlapec,ty si tak mimo, máš stovky hráčov ktorý boli alebo sú top a o nich nič nevieš,lebo sú mimo tvojej bubliny, to ako keby mi nejaký Španiel povedal že Hamšik nebol dobrý hráč lebo onom nič nepočul, pritom tu u nás je legenda,hrač ktorý keby chcel opustiť Neapol tak dosiahne viac. Fanúšikovia ako ty sú hanba tohoto fóra..
Nehádajte sa, pravdou je, že v Barci či iných veľkokluboch by urobil väčšiu kariéru. Ale je to na ňom , keď je spokojný tak, potom dobre, zarobí dosť aj tam. Veľa z tých baskických klubov odišlo preč pre kariéru. Inak treba Bilbao prejaviť aj úctu, len s domácimi a dosiahli veľa. Napadá ma, či by mu rozbili okno a spustil sa fanatický krik aj vtedy, keby išiel do Bayernu, MC či inde. Takže ide o averziu voči nám.
CHIGO: ako sorry mna serie tiez ze neprisiel, ale maju pravdu, je to jeho rozhodnutie a treba to respektovat. taky totti mohol ist kludne do realu a vyhrat neviem kolko trofeji, ale rozhodol sa ostat a stal sa legendou AS i Talianska. a myslis, ze ho okrem Rima nikto nepozna?
Chlapca by som na tvojom mieste vynechal Mody. Ak sa chceš baviť o niečom a vyčítaš niekomu rešpekt a pokoru, tak ho láskavo neoslovuj bez rešpektu a bez pokory. Vieš čo to potom z teba inač robí? Pokrytca. Ale o tom potom.
Keby som nebol pokorný a nemal rešpekt, tak kľudne by som bol schopný napísať aj iné veci o Williamsovi a Bilbau. Nezveličujte.
Skrátene som len zdôraznil, že ich vzor Guerrero nevykopal vo svete veľkú dieru a že Bilbao nevyhrá la ligu. Och môj bože aký to nerešpekt a pokora. Pojašíme sa z toho, ne? 🙃
Hlavná vec, že ty máš nulový rešpekt a kydáš na ostatných.
Barcelona ho chcela 2 roky za sebou kúpiť, 2x naťahovala Bilbao, púšťala Bilbau odkazy, že oni sa nemajú čo starať o vlastného hráča a 2x ho nezvládla kúpiť. Za debila je v tomto príbehu niekto iný.
Pravý madridista sa ozval 😁😆 Rozhodne ma nejaký pseudo, ktorý tu ani raz nepovedal na adresu Barci niečo pozitívne nebude poúčať. Heš. strať sa! Na teba treba reagovať ako na túlavé zvieratá 😉
Radšej som sa nechcel zapájať do nedávnych tvojich debát v iných článkoch s ostatnými Nosferatu hoc reagovali na moje vlákno. Ale konečne vedia aj ostatý čo si zač. Pekný deň aj tebe.
nosferatu: ostatni maju oproti CHIGOVI pravdu, ale v tomto si mimo ty. neviem kto koho natahoval. sam inaki v clanku povedal, ze sa riesila akurat nicova zmluva, tympadom Nico natahoval barcelonu. za druhe bilbao sa staralo do financii barcelony, na co nemaju vobec pravo. a vas fanusik tebas im laskavo tie info poskytol. taze zas a znova si za debila ty
sylarko: aj Barcelona priebežne rieši zmluvy svojich hráčov, aj keď ich majú platné. Či sa zrazu ideme tváriť, že Barcelona Williamsa nechcela 2 roky za sebou?
zaruku mu dali ustne, keby fakt chcel prestupit, mohol pockat este tyzden a keby ho nezaregistrovali do toho tyzdna mohol ostat a predlzit s althletic...
nosferatu: prosim prestan oxidovat na tejto stranke. chodil niekto na stranky realu a ti tam ublizil, ze sa mu to snazis vratit a oxidovat tu? vazne ta lutujem...lebo mas rozum 9 rocneho chlapca, ktoremu ukradli hracku
aku pravdu? sonet?williams iba vyuzil barcu na lepsi kontrakt v blibau. nosferatu je fanusik realu co tu uz roky oxiduje. raz za cas moze byt na jeho vyroku daco pravdy, ale to ze len ociernuje barcelonu cely cas, tak to jeho vyroky diskredituje. ak mi najdes jeden prispevok kde napisal nieco pozitivne na stranu barcelony, tak sa verejne mu ospravedlnim. je zaujimave ze ked sa barcelone dari tak sa tu rok neukaze, ale jakmile sa stane nieco negativne, prip. williams alebo nieco ine tak je v kazdom prispevku a mudruje jak keby robil assistenta tebasovi a vsetko vedel...
Aj keby počkal týždeň, tak sa nič nezmení a budete stále na neho kydať, že si dovolil dať košom Barcelone. Lebo budete tvrdiť, že mal čakať ďalší týždeň a potom ďalší týždeň a ďalší týždeň.
Je 30.7. prakticky polovica prestupáku a nie je registrovaný ani len Szczęsny a nie to Rashford, alebo nebodaj Garcia.
Ale áno, kľude kydaj, že som fanúšik Realu, aj keď ním nie som. Ale áno, pindaj na každého, kto si dovolí mať iný názor a slepo nefadiť všetkému čo sa deje.
ja som vyssie pisal, ze respektujem, ze sa rozhodol ostat v bilbau, este na reakciu an CHIGA. ano mohol pockat tyzden, nic by tym nestratil, kedze sa ani nezacala priprava. Sak keby tak silou mocou chcel prestupit, tak to riskne a pocka si.(podobne jak olmo minuly rok). sak cely cas vraj tvrdil jak moc chce ist do barcelony a zrazu predlzi o 10 rokov v bilbau? to kus nedava logiku.
za dalsie sa kludne mozme stavit, ze vsetci 3ja budu registrovany. vsetko sa doriesi v auguste.
Vieš koľko peňazí by si musel minimálne nájsť v rámci platového stropu pre Williamsa? Prestupová čiastka + jeho plat. To je cca 75 miliónov minimálne a určite sú tam ešte nejaké koeficienty, že reálne bude treba viac. Klub k dnešnému dňu nevie zaregistrovať ani Szczęsneho, čo mal 3 miliónový plat a viac mať asi nebude.
Či budú všetci traja zaregistrovaný? Možno áno, možno nie. Momentálne sa všetci v klube modlia, aby Stegen bol out viac ako 4 mesiace. To je súčasná realita.
Williams je reprezentant, on si nemôže dovoliť nehrať pol sezóny, lebo ho klub nezaregistruje. Bez registrácie nemôžeš reprezentovať. A kam pôjde Williams, ak 1.9. o 0:00 nebude registrovaný v Barcelone? Ostáva Turecko. Chcel mať na papieri, že ak do 20.8. nebude registrovaný, môže ísť. Ak ozaj nie sú problémy ako sa tu ty, či Laporta tvária, tak prečo bol problém dať to aj písomne? Asi preto, že klub si vôbec nebol istý, že to zvládne. Hlavne keď predtým zohnal ešte Garciu, na ktorého potrebuje klub nájsť vo FFP niečo cez 30 miliónov.
Preco to nechcel na papieri hned od zaciatku? Ale az na konci? Zaujimave. Ziadny klub by ti toto na papier nedal. Problem s peniazmi nieje ale s FPP. Olmo nieje reprezentant? Scziesny nieje registrovany lebo najprv sa musia vyriesit dolezitejsie registracie a az potom brankar co uz mohol byt na dochodku. Tych 62m na williamsa bolo, a pochybujem zeby za nho dali 62 mega a nakoniec by ho nezaregistrovali, taky hlupí az niesu...vsetky registracie sa budu riesit postupne v auguste.
Taký hlúpy nie sú, že dajú na za neho 62 a nevedia registrovať? Minulý rok Olmo, keby sa nezranil Christensen, tak nie je registrovaný. Takže toľko k tej hlúposti.
Hej daju 62m za williamsa a potom by ho pustili zadarmo naspet ne? Nebud smiesny. Urcite by to dajak vyriesili. Laporta bude buduci rok kandidovat za prezidenta. Toto by si nedovolil. Na to ze niesi fanusik barcy, tak vies o nej nejak moc ne? Este som nevidel cloveka co nema rad dany klub a oxuduje na ich stranke..ja neznasam real a espanyol no nebol som na ich stranke ani jediny krat
Neregistrovali by ho nijak. Klub bol v mínuse cez 160 miliónov v rámci FFP. Nebola žiadna šanca. Priznal to aj Laporta. Bez zranenia Christensensa by Olmo nehral. To je holý fakt.
Guerrero odohral 40 zápasov za repre Španielska a aktuálne trénuje Španielsku 21, nie je to nejaká lokálna legenda. To rovno môžeš povedať aj na Tottiho takéto drísty alebo ako povedali vyššie, na Hamšíka. Matt Le Tissier sa stavím že ti tiež nič nehovorí. Za to že ty takých hráčov nepoznáš, neznamená že si neurobili meno vo futbale. PL, LaLiga a Seria A majú kopu legiend o ktorých bežný fanúšik nepočul.
Priznám sa, že Guerrera nepoznám. No za Bilbao hralo plno vynikajúcich hráčov, ktorý patria k najlepším v histórií Španielska. Za všetkých uvediem len dve mená - Telmo Zarra po ktorom je pomenovaná trofej pre najlepšieho španielskeho strelca La Ligy a Rafael Moreno Aranzadi známejší pod prezývkou Pichichi po ktorom je pomenovaná Trofeo Pichichi určená pre najlepšieho strelca La Ligy.
Ja Williamsa a jeho oddanosť klubu chápem a nevyčítam. Ako bolo povedané hore, Totti bol tiež legenda AS Rím a nikdy s ňou nevyhral veľké trofeje, no v repre si odohral svoje a bol skvelý. Taký Del Piero ostal v Juventuse aj keď bola preradena do 2.ligy a mala problémy.
Keby som nebol pokorný a nemal rešpekt, tak kľudne by som bol schopný napísať aj iné veci o Williamsovi a Bilbau. Nezveličujte.
Skrátene som len zdôraznil, že ich vzor Guerrero nevykopal vo svete veľkú dieru a že Bilbao nevyhrá la ligu. Och môj bože aký to nerešpekt a pokora. Pojašíme sa z toho, ne? 🙃
Barcelona ho chcela 2 roky za sebou kúpiť, 2x naťahovala Bilbao, púšťala Bilbau odkazy, že oni sa nemajú čo starať o vlastného hráča a 2x ho nezvládla kúpiť. Za debila je v tomto príbehu niekto iný.
Radšej som sa nechcel zapájať do nedávnych tvojich debát v iných článkoch s ostatnými Nosferatu hoc reagovali na moje vlákno. Ale konečne vedia aj ostatý čo si zač. Pekný deň aj tebe.
Je 30.7. prakticky polovica prestupáku a nie je registrovaný ani len Szczęsny a nie to Rashford, alebo nebodaj Garcia.
Ale áno, kľude kydaj, že som fanúšik Realu, aj keď ním nie som. Ale áno, pindaj na každého, kto si dovolí mať iný názor a slepo nefadiť všetkému čo sa deje.
za dalsie sa kludne mozme stavit, ze vsetci 3ja budu registrovany. vsetko sa doriesi v auguste.
Či budú všetci traja zaregistrovaný? Možno áno, možno nie. Momentálne sa všetci v klube modlia, aby Stegen bol out viac ako 4 mesiace. To je súčasná realita.
Williams je reprezentant, on si nemôže dovoliť nehrať pol sezóny, lebo ho klub nezaregistruje. Bez registrácie nemôžeš reprezentovať. A kam pôjde Williams, ak 1.9. o 0:00 nebude registrovaný v Barcelone? Ostáva Turecko. Chcel mať na papieri, že ak do 20.8. nebude registrovaný, môže ísť. Ak ozaj nie sú problémy ako sa tu ty, či Laporta tvária, tak prečo bol problém dať to aj písomne? Asi preto, že klub si vôbec nebol istý, že to zvládne. Hlavne keď predtým zohnal ešte Garciu, na ktorého potrebuje klub nájsť vo FFP niečo cez 30 miliónov.