Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-05 07:33:44
Ter Stegenovi držím palce a vážím si ho. Ale kdyby měl negativně působit na Barcu, tak to tedy ne. Fandím především Barce.
2025-08-05 08:14:36
Využívá svoji pozici a drží Barcelonu v šachu. Snad se domluví nebo vyjednaji.
2025-08-05 08:23:29
Ale Laporta tvrdil ze Ter Stegenova situacia nema na registraciu Garciu vplyv
2025-08-05 08:46:42
Ktovie aka je realita, toto je len prelozeny clanok spanielskych novin...ale ak je to pravda, Marc si uz v Barcelone nezachyta.....
kubino79 Premium
2025-08-05 09:13:23
To jsme opravdu kupovali Garciu s tím, že doufáme, že ter Stegen odejde s úsměvem nebo že se zraní na dýl než 4 měsíce a budem ho moct zaregistrovat??!! Přijde mi to jak nepovedený vtip z okresního přeboru..
2025-08-05 09:20:07
Ten blbý pocit, keď schytavam kritiku a nadavky, že trollim, že som madridista, lebo počítam aj zo zlými scenármi, ktoré preemnohych z Vás sú nepredstavitelne ako že Stegen má právo nezdielat svoju lekársku správu...
A pozrite, ono sa to reálne stalo 😃
Sorry chalani, nie vždy keď Vám človek povie čierny scenár je proti klubu a madridista. Len sa snažím na vec pozrieť z každej strany, nie len tej rozprávkovo úžasnej.
Ako keď som včera spochybnil obranu... strašný hejt, ale po správe že sa zranil Cubarsi už aj ostatný majú obavy.
2025-08-05 09:23:43
Nosferatu, Pravdo, Alireal, traja z viac expertov, hovnometčíkov, ktorí vždy podržía inému, ako klubu. Lekárska správa hrá úlohu aj inde, ako u futbalistov, napr. nezoberú ťa za pilota, keď si jebnutý. Tie dristy o. ochrane osob. údajov, keď chce klub vedieť aká je doba liečby? Stegen len potvrdil, že prečo mi nikdy nebol sympatický, už od takmer konfliktu s Bravom. Normálny brankár by uznal, že jeho čas prešiel, odišiel by so zdvihnutou hlavou inde, záujem bol. Tak odišiel Cassillas, dokonca aj Ronaldo, keď cítil, že ho nechcú v Reáli a ďalší. Chce vyhrať nad klubom a fanúšikmi? Lebo ostanú mu len tí uvedení hore a madridisti.
paprik Premium
2025-08-05 09:34:36
Jedná sa o súhlas s tým aby klub mohlo lekársku správu poslať na posúdenie lekárom z LL. Myslím, že nemá dôvod sa takto stavať na zadné. Právo na to samozrejme má, ale tým si spečatil svoj osud v Barce. Zdá sa mi to veľmi detinské a zbytočne, ak má klub skutočne rád.
2025-08-05 10:37:47
Ter Stegen to u mňa prehral na celej čiare tým, ako sa zachoval ohľadne Brava. Ktorý bol podľa mojho názoru lepší brankár. Vek nezastavíš a platí to aj u Ter Stegena. Navyše prešiel ťažkým obdobím (zranenia, rozpad rodny). Hansi Flick dobre vie, čo robí. Zbytočne sa Marc bude stavať na zadnéZdá sa, ře u fanúšikov to už prehral.
2025-08-05 11:19:30
Je to jasné,povedali mu,že minim.4 mesiace,ak nie viac,má to iste v správe,keď ju nechce dať lekárskej komisii LL k nahliadnutiu.....
2025-08-05 11:32:59
Inak ešte jedna vec tu nezaznela ... Ktorú tu dosť ľudí nechce vnímať a to je to že stegen mal mať zmluvu len do roku 2025 ... To znamená že všetko mohlo byť vyriešené ( mohol skončiť ako legenda a mohol sa priniesť nový brankár ) ... Ale laporta použil finančnú páku jeho platu a predĺžil zmluvu do roku 2028 .... Bohužiaľ niekto páky budú mať pre nás aj zle následky
Marco01 Premium
2025-08-05 11:33:51
Ter Stegen sa ukazuje proste v plnej krase aky je narcisticky chudak, ktory je urazeny, ze prisiel novy mlady vyborny brankar, ktory ho vytlaci...uz zabudol jak sa on vyhrazal klubu v 2014/15 ked tu bol aj Bravo.. uplne u mna stratil vsetky sympatie...
2025-08-05 12:03:04
S okamzitou platnostou ukoncit zmluvu
2025-08-05 13:05:10
Na jednu stranu u mně Mats klesl, a ukazuje se že je to prostě hajzlík. Který neví kdy odejít. Ale chápu ta smlouva v Barcičce se neodmíta a k velbloudům se mu nechce. Na druhou stranu pokud by to měl být další hřebíček do rakve toho srá(ehm) ve vedení. Který už tu X let veřejně všem v Barceloně lže a vyhlašuje naprostý hovna. Tak jedna strana chce aby v tom Mats pokračoval a totálně mu zavařil. Nevím proč, ale prostě mi to dělá dobře. :D Každopádně pravda je vždycky někde na půli cesty a známe že naše vedení se nechová vždy košér. A vzhledem k tomu že Laporta je prachsprostý lhář. Tak víme jak to v klubu je.
Cule90 Premium
2025-08-05 13:32:37
Za normalnych okolnosti by som s tym nemal ziadny problem, ak by chcel ostat a bojovat o miesto. Ale toto nie su normalne okolnosti, lebo ak neodide, budeme musiet zjavne kvoli tomu predat doleziteho hraca ako Casado / Fermin a tu nie je o com - mat stabilnejsi a kvalitejsi kader daleko presahuje MAtSov zaujem ostat v klube ako druhy/treti brankar. Zaujem klubu je jasny a cisty jak Kristovo ľavé oko - posunut absenciu na 4 mesiace aby mohol registrovat Garciu, ktory ma byt brankarskou 1kou. Stegen nedal suhlas posudit komisii lekarsku spravu, lebo je v jeho neprospech (predpokladam s dobou absencie 4 mesiace a viac). Preco, neviem a rad by som tu videl clanok o tom, o co Stegenovi ide, lebo urcite to neje kvoli tomu, ze by mu vadilo ostat bez futbalu o mesiac dlhsie. Ak mu vedenie povedalo, ze s nim uz nepocita tak sportovy dovod je pre MAtSa irelevantny, chytat proste nebude a musi mu byt jasne, ze Garciu zaregistrujeme tak ci onak (ide len o to za aku cenu). Ak mu ide o peniaze zo zmluvy je to samozrejme legit, lebo je pod zmluvou, ale nemoze ho prekvapit, ked ho potom 90% fans vyhadzuje z klubu, lebo fanusikom je u prdele jeho zmluva, zaujima ich viac klub a tim, takze ok, ale "moralne" to nevyhra. Vyssie v komentaroch uz padlo vsetko, len sa dufam casom dozvieme o Stegenovej motivacii, inak mozeme len spekulovat.