Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-05 16:27:47
Tu sa nam princezna urazila už chapem - Ter Stegen neodohral posledný ligový zápas sezóny, čo mu zablokovalo bonus vo výške 3,5 milióna eur (kvôli nedosiahnutiu 60% odohraných zápasov).
K1ng Premium
2025-08-05 16:37:48
Borec rok nechytá, potom dává vyjádření jak je pripravenej na post 1 přitom musel vědět ze ma problém se zády a pujde na operaci a hrozne se divý ze klub koupí konečně nového brankáře. Začne chytat po Vánocích kdo ví v jaké formě a zdravotním stavu. Jeste ze toho garciu mame.
2025-08-05 16:47:44
Dúfam, že pepo46 ma ide zase presviedčať, že klub môže voľne manipulovať s lekárskymi správami ako sa mu chce? Hlavná vec, že má 30+ ročné skúsenosti ako posudkový lekár...
Rasto Premium
2025-08-05 16:54:07
Tak potom na čo existuje pravidlo o použití % platu dlhodobo zraneného hráča, keď to hráč môže blokovať. A je otázka, čo je zverejnenie lekárskej správy. Predsa predpokladaná dĺžka rekonvalescencie nie je nič dôverné.
2025-08-05 17:07:33
Lukáš diky za prácu a spracovanie článkov do jedného😉
Marco01 Premium
2025-08-05 17:48:42
Tak potom preco sam ublizeny chudacik Ter Stegen este pred operaciou vydaval vyhlasenia na instagram ci X, ze bude pauzovat iba 3 mesiace ??? Sam s tym zacal...teraz sa obava, ze podla doktorov je v sprave, ze nebude psuzovat min. 4 mesiace a preto robi problemy...ano suhlasim, ze klub sa nie vzdy zachoval k hracom fer (napr. Frankie)...ale tuto vojnu zacal sam Ter Stegen....trapko nemecky arogantny ...urazeny, ze klub mysli na buducnost a priniel mladeho TOP perspektivneho brankara...nechapem, ze si ho moze nekto zastavat...citali sme uz jake problemy robil pri konci sezony...egoista, ktoreho nezaujima timovy uspech...hadam sa cim skor bude pakovat z klubu !!!
2025-08-05 20:30:01
Ako sorry, ale klub ta plati, tak bud das k nahliadnutiu dokumentaciu (nikto ju nedava na facebook) alebo ukoncime zmluvu, tak by to malo fungovat...ved to ide vlastne iba k "posudkovemu lekarovi"
2025-08-06 09:04:00
Typek chce byt na PN bez toho aby bolo posudene kolko na tej PN moze byt. To je z mojho uplne laickeho pohladu aj na ukoncenie zmluvy.

On nevie vykonavat pracu, ale nechce to preukazat, preco by ho mal klub za to platit?

Mohol odist so ctou, odide ako nenavideny... Smutne.
2025-08-06 15:26:58

No Ter Stegen podľa klubu sám porušil túto ochranu, keď verejne na sociálnych sieťach oznámil svoj trojmesačný výpadok

Toto je co za hlúpy argument? :D ja môžem robiť so svojimi osobnými údajmi co chcem. Ty s mojimi nie.