Veru spravny, len co na to hraci. Mam pocit ze kazde jedno psychicke zakolisanie sa strasne odraza na ihrisku a vykonoch. Dufam ze sa tak nestane a pojdeme suverenne minimalne tak ako minuli sezonu
Nemal som proti nemu ako hráčovi nič, aj keď poslednú dobu chytal slabo, ale ako kapitán mi nesedel nikdy. Mal už problém s Bravom, s Leom, naposledy pri zápase s Interom, aj po poslednom kole. A v tejto kauze to len potvrdil a zaklincoval svoj osud.
Smutné kam sa náš milovaní klub dostal. Keď Real vyhadzoval legendy tak sme sa smiali, že kráľovský klub ale toto je rovnako úbohé. Čerešnička na torte je azda len to, že sa stal kapitán hráč ktorý bol pred pol rokom na odchode.
ale casillas ani raul ci dalsi sa nespravali jak stegen, ktory zdaleka nieje legenda typu xavi, iniesta, puyol. real im oznamil, ze s nimi nepocita a oni odisli a nerobili problemy jak stegen...
Ale oni vedeli na čom sú. Real má jasné podmienky. Keď hráč dosiahne 32 rokov, tak obnovuje zmluvy len po roku. Klub im oznámil, že sa s nimi neráta, niekto to zobral lepšie, niekto horšie, vedeli to už pred zimným prestupákom, v niektorých prípadoch, už na začiatku sezóny. Dobehol kontrakt a dovidenia.
Videli ste že by v Reale takto vyhadzovali čo ja viem Bale? Hazard? Marcelo? Keď nechceli odísť na spôsob ako Barcelona vyhadzovala FDJ? Stegena? Koemana ? A ďalších? Nie.
Každý má o slově Legenda jiné představy, ale proč by se Barca1899 měl probouzet? Protože je Mats na Black listě a to asi už navždy? Každopádně je to jeho názor a tak Barca1899 Spi v pohodě dál a klidně si ten názor drž, protože někde se to slovo používá pro hráče i po třeba dvou sezónách a pokud ti to spadá do tvé definice(ač všichni víme, že to není lvl Puyol), tak to používej a nenech se ovlivnit. 😉
Kto už len mohol mat problěm s introvertálnym Leom...?
Videli ste že by v Reale takto vyhadzovali čo ja viem Bale? Hazard? Marcelo? Keď nechceli odísť na spôsob ako Barcelona vyhadzovala FDJ? Stegena? Koemana ? A ďalších? Nie.