Nech zlatú loptu získa hoci kto ale len z hráčov Barce. Veľmi držím prsty Yamalovi, ale zaslúžil by si ju aj Pedri. Škoda, že sa neodovzdávajú štyri zlaté lopty 🤣
Dúfam,že Rapha,alebo Pedri,myslím,že Yamalovi stačí o rok/ mohlo by sa stať,že to všetko nezvládne a bola by to škoda pre všetkých aj pre futbal ako taký/
Akože čo je toto za článok ? ... Yamal top favorit ? Všade píšu že top favorit je dembo..... A tak isto sa tu píše že dembele mal horšie individuálne čísla čo tiež nie je pravda keďže ich mal lepšie ako yamal
Podľa toho čo som našiel ( nemusí to byť správne ale tak som našiel na nete ) má dembo 55 zápasov - 35g+13a...... Yamal má 61 zápasov a 21g+ 25a ..... Teda je to 48 vs 46 a to mal dembo podstatne menej zápasov
Ešte som pozrel flashscore a tam to vychádza čísla čo som písal hore ale dembo +2 body a yamal +1 bod .... Ale niektoré tam neviem pozrieť presne kde je napísané len rok 2024 tak nemôžem potvrdiť na 100% kam ho zapísať ale mal by byť dembo lepší v číslach
Áno rapha mal ešte lepšie čísla ... Ale článok písal že yamala je top favorit skôr ako dembo a že mal aj lepšie čísla ... Čo nie je pravda ... Preto som to sem písal .... Neporovnavam čísla len poukazujem na chybu v článku
Presne tak. Je az zarazajuce ako sa na nho zabuda. Pritom statisticky bol najlepsi zo vsetkych. Bohuzial nema taky hype ako yamal. A nevyhra to aj vdaka nemu bo yamal mu vezme dost hlasov
Sorry ako ale yamal za mna urcite nie. Za tie 2 mesiace? Ten ma na GB este cas. Za mna z barcelony bud raphina alebo pedri a za nimi dembele, ktory to ale asi kvoli LM vyhra.
Ja nechapem preco kazdy zabuda na raphinu. Bol konzistentny takmer celu sezonu kedy tahal barcu. Statisticky bol najlepsi zo vsetkych. A ludia ho nedavaju ani do top 3. Bohuzial nema taky hype ako yamal...yamal mal skvele posledne 2 mesiace, ale ten vyhra GB v buducnosti este velakrat.
Neberiem ... Každý má svojho favorita ... U mňa by bol rapha číslo 3 alebo 4 .... U mňa je to aj troška osobné ako u každého keďže mám radšej hru zaloznikov
Ale bude, keďže dosť ľudí vie, že je tu nový formát, kde sú o 2 zápasy viac.
To je ako napríklad v F1 porovnávať, kto mal koľko bodov. Michael Schumacher, 306 štartov, a počet bodov 1566, Sergio Perez, 281 štartov a získal 1638 bodov. Znamená to, že Perez je úspešnejší Schumacher? Alebo to bude tým, že za čias Schumachera víťaz bral 10 bodov, kým teraz je to už roky 25 bodov.
taze chces za kazdu cenu disrespektovat raphinu za minulu sezonu??? chod do prdele....ked mi das link kde si napisal nieco pozitivne voci barcelone osobne sa ti ospravedlnim, ale to ty nedokazes....ani sa ludom necudujem ze ta volaju hovno....
To nie je žiaden disrešpekt, za mňa osobne Raphina a Salah, jeden z nich by mal dostať tú Zlatú Loptu, Dembelé aj Yamal mali dobrú až druhú polovicu, Yamal posledné 2-3 mesiace. Lebo ak uvažujeme, že stačia 2-3 mesiace, či polovica sezóny, potom by mal byť v hre aj Mbapé, tomu tiež nesadol začiatok sezóny.
Len hovorím, že Ronaldo ten rekord vytvoril vo formáte, kde sa mohlo hrať max 13 zápasov, kde je garantovaných 6 zápasov základnej skupiny a Raphina, kde sa môže hrať max 15 zápasov a 8 garantovaných zápasov základnej skupiny. Raphina mal na to viac času. To je celé.
On je skutočný vitaz 🫡
Žiaľ individuálne ocenenia záleží od toho, či človek vyhral niečo s tímom a aké má PR.
To je ako napríklad v F1 porovnávať, kto mal koľko bodov. Michael Schumacher, 306 štartov, a počet bodov 1566, Sergio Perez, 281 štartov a získal 1638 bodov. Znamená to, že Perez je úspešnejší Schumacher? Alebo to bude tým, že za čias Schumachera víťaz bral 10 bodov, kým teraz je to už roky 25 bodov.
Len hovorím, že Ronaldo ten rekord vytvoril vo formáte, kde sa mohlo hrať max 13 zápasov, kde je garantovaných 6 zápasov základnej skupiny a Raphina, kde sa môže hrať max 15 zápasov a 8 garantovaných zápasov základnej skupiny. Raphina mal na to viac času. To je celé.
No dobre takto sa uz chapeme