Stegenov čas sa jednoducho v Barcelone naplnil. Čím skôr to pochopí, tým lepšie pre neho aj pre klub. Ak cíti nejakú zradu zo strany klubu, tak nie, nie je to žiadna zrada, len sa klub proste rozhodol pre nového brankára. Bravo pri odchode nerobil žiadne problémy. Stegen dobre vie, že za Barcelonu už nenastúpi, tak o čo mu teraz ide. Chce naďalej zotrvávať v klube, kde sa s ním už nepočíta? Načo tieto naťahovačky? Je to zbytočné. Po ďalšie, priamo ohrozuje svoj post jednotky v nemeckej repre. Nech sa k tomu postaví ako chlap a profesionál. Ďakujeme za všetko čo urobil pre tím, ale každého čas sa raz naplní.
Ťažko povedať ... Nikto nevie čo sa tam deje ...čo je pravda a čo nie .... Možno má dojem že ho Barca oklamala o peniaze a to som videl robiť pre peniaze aj horšie veci a nejednalo sa o milióny ako v jeho prípade ... Ťažko povedať nikto do toho nevidíme
Nevidel by som to tak čiernobielo. Beriete to ako istotu, ze J. Garcia bude 100% jednotka, keď ešte za nás neodchytal ani minútu v súťažnom zápase? Čo ak do januára zistíme, že nesplnil úplne očakávania, ktoré sme do neho vložili? MAtS ešte pokojne môže dostať šancu a byť v 2.polovici sezóny jednotka - ak nepôjde s Garciom všetko podľa plánu.
Tiež to samozrejme Garciovi prajem a dúfam, že bude kvalitný a budeme mať brankára poriešeného na veľa rokov dopredu. No zatiaľ by som to nebral ako neoddiskutovatelnu vec.
Ako prvé stegen už celkovo ako brankár je veľmi labilny na zranenia, tam ho to ovplyvní buď v počte dni na marodke alebo v tom že jeho výkon nebude úplný aby sa vyhol zraneniu, už len kvôli tomu nemôže byt jendotka…… ako druhé každý správny kapitán vie kedy je čas odísť, stegen je už mimo a chová sa ako malé decko ktoré chce svoju hračku spať, bolo jasne komunikované že Garcia ide na post jednotky a o Stegena je stále záujem u iných klubov kde by ho zobrali ako jednotku, už len kvôli tomu ako vymýšľa dúfam že neodohra žiadne MS, lebo ma pokrýveny charakter jak blatník na bicykli
To vieš, Slovač je plná chytrilínov, s tým nič neurobíš....Vidieť to často aj na tomto diskusnom fóre ....
Význam slova "chytrolín" v slovenčine:
Ironické označenie: používa sa na osobu, ktorá sa tvári, že je veľmi múdra a vtipná, ale v skutočnosti je to skôr na smiech.
Výraz pre niekoho, kto sa správa, akoby vedel všetko: môže to byť niekto, kto neustále mudruje, opravuje ostatných alebo sa snaží ukázať svoju prevahu vedomostí.
Tiež to samozrejme Garciovi prajem a dúfam, že bude kvalitný a budeme mať brankára poriešeného na veľa rokov dopredu. No zatiaľ by som to nebral ako neoddiskutovatelnu vec.
Význam slova "chytrolín" v slovenčine:
Ironické označenie: používa sa na osobu, ktorá sa tvári, že je veľmi múdra a vtipná, ale v skutočnosti je to skôr na smiech.
Výraz pre niekoho, kto sa správa, akoby vedel všetko: môže to byť niekto, kto neustále mudruje, opravuje ostatných alebo sa snaží ukázať svoju prevahu vedomostí.