Toto je absolútne insane. Klub v posledných rokoch znížil mzdy, získal parádne dealy - spotity, Nike - čo zvýšilo príjmy, vyhral v Španielsku všetko, v LM sa dostali vysoko takže príjmy boli, zbavili sa mnozstva hráčov A AJ TAK NIE SÚ SCHOPNÍ ZAREGISTROVAŤ NIKOHO?!!!! Ako sa toto dá, však to je nemožné. Táto liga sama seba zabíja.
Veľa hráčom sa teraz zvyšoval plat.... Zmluva s Nike nakoniec horšia ako sa hovorilo..... Teraz bude strašný výpadok za štadión....stále nemáme tie vip... Stále nemáme zaplatené niektorú páku... A žiadny veľký predaj neprebehol
No napríklad Lewandovi plat rastie každý rok, plus nové zmluvy, s tým liga ozaj nemá nič spoločné. Podmienky LL sa od mája nezmenili, no žiaľ ani situácia vo financiách. Niečo áno, ale nik nepovie pravdu ako na Tom klub naozaj je
A to jsem měl vzato, že jsem četl, jak ty pravidla chtějí zvolnit. Ještě jsme si říkali, tak konečně splnime všechny nařízení (jsme nevěděli, že i to byl evidentně kec) a oni to teď udělají přijatelnější.
Tak dneska něčemu věř...😒
Akože určite sa zdvihli nejaké platy predĺžili zmluvy ale keď si zoberieš od januára kedy sme oficiálne mali 1:1 sa toho zmenilo veľa hlavne do plusu a paradoxne stále nič. Čo som pochopil tak oni to reálne nie je o cislach alebo nejakých KPI ale ci papaláši na cele s Tebasom v nejakej komisii rozhodnú tak alebo onak - to mi na tom vadí najviac. Keby to boli pevne dane čísla tak sa nie je na co sťažovať.
Vezmite si hneď Yamalov plat, išiel z pár šušňov a klobás na desiatky miliónov, neviem presne koľko ale je najlepsie plateným hráčom, plus Lewovi rastie mzda... Stegen má zmluvu skoro ako Busketc,. De Kong skoro ako Pique a ani Feran, či Pedro nehrajú za drobné!
Dementna cela La Liga s ich komunistickymi pravidlami.Kazdeho je po tom chuja ako spravujes vo firme svoje financie.Normalne treba dat podnet na europsky sud o presetrenie celeho uefa fair play.Cisty debilizmus a to sme v 21storoci
Uz len to pravidlo,ze si smies zapocitat len 60% z celej operacie ,lebo nie si v pravidle 1:1 je cista hlupost.Robis vsetko preto aby si to pravidlo dosiahol a tak ti hodim polenieko pod nohy aby si to mal podstatne tazsie.Kluby v PD spia alebo co?Ved treba ist do ostreho prostestu s la ligou a ich tupim pravidlom a bude hned po probleme.
To je neskutočné vydieranie všetkých klubov LL samotnou LL na čele s ko....m Tebasom. Takto to ďalej nemôže normálne fungovať. Ja len nechápem, že Real nemá také problémy....alebo má?
Nehovorme o Reale, ten je jeden z top3 tímov dlhodobo, samozrejme, že nemajú problém, predávali hráčov za relatívne dobrý peniaz, štadión renovovali prevažne za éry covidu…spravili správne rozhodnutia, kdežto u nás boli v tom čase voľby, Messi je preč atď…
Čo mňa viac prekvapuje, jak toto všetko može Atm obchádzať. V lige a CdR posledné roky pod nami, Európa tiež nič moc, velký predaj žiadny…minulé leto minutých cca 200mega tento rok to je tiež krásne číslo…
Očividný rozdiel medzi nami a Madridom je že u nich nešefuje klamarsky brav… veď každá “úžasná” páka ktorá nás stojí budúce zisky je nejak problémová. Stále sa tu niečo tají, zatĺka, prevracia. Veď už sa v jeho “uvádzaní” veci na mieru nik nevyzná… aj sa bojím v akých sme reálne sra*kach, každú chvíľu niečo. Skôr sa u nás dostavia diaľnica ako sa vrátime k pravidlu 1:1 ku ktorému sa podľa brava vraciame 3x týždenne
Tak dneska něčemu věř...😒
Čo mňa viac prekvapuje, jak toto všetko može Atm obchádzať. V lige a CdR posledné roky pod nami, Európa tiež nič moc, velký predaj žiadny…minulé leto minutých cca 200mega tento rok to je tiež krásne číslo…