Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-11 10:08:47
to bude fiasko za měsíc:D
2025-08-11 11:10:17
Tých vyše 200 nedostatkov + ďalšie práce na rekonštrukcii zaberú toľko času, že na nový Nou Camp sa nevrátime ani do konca rokov. Neviem síce o aké nedostatky ide a nie som ani stavebný odborník, ale v článku sa píše že sú to závažné pochybenia, čiže to nebudú prkotiny !!!
2025-08-11 13:09:25
No a teraz sa musím zastať sám seba... toľko linču čo som dostal, lebo som videl svet čiernobielo... toľko urážok nech tiahnem do Madridu, lebo som si dovolil spochybniť že je v klube všetko ok.
Ako sorry, ja nemám potrebu rýpať ani provokovať, len veci ktoré sa dejú od najlepšieho možného - po najhoršie možný scenár. Prepáčte že niesom kobila s klapkami na očiach.
Ale niečo také sa dalo čakať a aj bez zaujatosti voči klubu. Lebo ide o stavbu, ktorá nikdy nedopadne tak ako sa plánuje.

Iba dodám že s tak isto som nie v zlom myslel na slabú obranu na Japonskom turné...každý má vysmial.
Ja som narážal na to že Cubarsi bol striedaný pre poranený členok a že ak sa zraní on, alebo Martinez, bude problém.
Zial Martinez sa nezranil, ale rovno odišiel a tá obrana je teraz ešte citlivejšia.

Ale chalani, netreba sa hneď hnevať, čas a sezóna okaze čo a ako. Mojím cieľom nieje hejt, ale občas povedať aj možnosti, ktoré si Vy nieste schopný pripustiť. Je pekné byť verný, ale treba byť aj reálny.

Barcelona hraje najkrajší futbal na Svete s Veľmi pochybným vedením a fungovaním v zákulisí.
2025-08-11 13:41:23
Na stavbách existuje zlaté pravidlo. Akonáhle sa začne vyvíjať tlak na termín = pokles kvality.
A stačilo mi video z nedávneho článku. Žiadna tehla, žiaden betón, len sadrokartón a potery...
Dalo by sa to síce vykecat, že na oko to stačí a tlačí čas, ale potom by musel byť aj rozpočet nižší, ale ten je astronomický.

2025-08-11 19:03:02
Tie urady co skodia klubu uz nemaju ziadnu chrbtovu kost…