Ťažko povedať, čo by bolo keby... Aj preto nemá cenu nad tým špekulovať, ale venovať sa tomu, čo je.
A za mňa, aktuálně má Barça dosť našliapnuté a pre popularizáciu La Ligy je tým najvhodnejším tímom. A že z toho budú pre klub nejaké zisky naviac, to je tiež pekný bonus.
Možno o rok, alebo dva, to bude inak a možno potom bude vedenie Barçi robiť obdobný vietor ako teraz Real ...alebo tiež nie. Nemá cenu to riešiť.
A za mňa, ako futbalového fanúšika by to bola spestrenie ligy a zaujímavá udalosť, na ktorú by som sa veľmi rád pozrel.
Určite by bol ten článok v duchu, ako Tebas nenávidí Barcelonu a pomáha Realu, ako Perez ťahá za nitky, ako bola Barcelova poškodená, lebo Real získal peniaze navyše atď.
Jednoduchá matematika, podľa týchto informácií Barcelona dostane 6 miliónov za zápas. To je po finančnej stránke 1 domáci zápas navyše minimálne, čo jej dáva dosť veľkú ekonomickú výhodu. 6 miliónov by určite nezískala z vonkajšieho zápasu na pôde Villarrealu. Ak si myslíš, že to je málo, tak pri plnom štadióne na Montjuc by priemerná cena vstupenky stála 107€
Novinári zase nevedia co písať a hľadajú nieco čo podľa mna nie je. Tebasa nezaujíma nejaká Barca alebo Real či zarobia ale chce predať La Ligu a zinkasovat ďalšie peniažky pre seba.
Hovnometčik Nosferatu zasmradil opäť na území Barci. Keď je niečo proti Barce, hneď si uľaví , inak mlčí. Nemohol si ani teraz nechať újsť príležitosť po prihrávke Lupa (či Hňupa?)
Tu nejde len o tých 6 miliónov. V Amerike sa pred takýmto podujatím hromadne nakupujú dresy a ďalšie upomienkové predmety klubov ktoré zápas odohrajú. Tam vidím tiež slušný finančný výnos a to hlavne Realu vadí.
A za mňa, aktuálně má Barça dosť našliapnuté a pre popularizáciu La Ligy je tým najvhodnejším tímom. A že z toho budú pre klub nejaké zisky naviac, to je tiež pekný bonus.
Možno o rok, alebo dva, to bude inak a možno potom bude vedenie Barçi robiť obdobný vietor ako teraz Real ...alebo tiež nie. Nemá cenu to riešiť.
A za mňa, ako futbalového fanúšika by to bola spestrenie ligy a zaujímavá udalosť, na ktorú by som sa veľmi rád pozrel.
Jednoduchá matematika, podľa týchto informácií Barcelona dostane 6 miliónov za zápas. To je po finančnej stránke 1 domáci zápas navyše minimálne, čo jej dáva dosť veľkú ekonomickú výhodu. 6 miliónov by určite nezískala z vonkajšieho zápasu na pôde Villarrealu. Ak si myslíš, že to je málo, tak pri plnom štadióne na Montjuc by priemerná cena vstupenky stála 107€