A čo on má s tým, že Barca nemá na prestupy prachy? Odísť nikto nechce, lebo majú zmluvy a donútiť ich nevieš. Kým sa nezačne uplatňovať sedenie na tribúne alebo odchod, nik nepôjde bez peňazí.
Rasto, to se Barcelona nedokaze donutit odijst hracov lebo maju zmluvy neni argument. Zmluvy ma 95% hracov ktory niekam prestupuju - Real dokaze vysvetlit hracovi ze nema miesto v klube, City, PSG, Bayern a vela dalsich to dokaze. V com su tie kluby ine?
Tam som ti to napísal. Nepočítam s tebou, ideš na tribúnu. Ale naozaj to dodržať. A to nie je starosť Deca a nie je to takto iba za Deca. Potom by si to možno rozmysleli.
A tie kluby sú možno iné v destinácii? Pekné mesto, veľký plat, babenkám sa páči...
Ejdyy, ja fandím Barcelone, nie Decovi, nie Laportovi, to vďaka ním a samozrejme aj predošlému vedeniu je Barca na smiech predovšetkým za to, že nezmyselne nakupujeme, nevieme predávať a nevieme registrovať hráčov. Nepochopiteľné nákupy, ktoré si ani nevyžiadali trénery a pre nás boli problematické potom predaje: Romeu, Roque, J. Araujo, Bellerín, Alonso, Depay, Dest, Trincao... potom tie slávne obchody, kde nás ošklbali, jak úplných amatérov: Suaréz, Griezman, Coutinho, Lenglet, Olmo, Pjanic....
Xdiko: Chápu, ale říkat ze Barca je celému světu pro smích je hloupost. Právě naopak minulou sezónu nás opět celý svět obdivoval za fotbal který hrajeme. Vedení klubu je samozřejmě druhá věc a tam zdaleka není vše ideální, ale myslíš že jiné kluby nemají žádné problémy? Každý klub má své problémy, mám spoustu známých co fandí někomu jinému a sledují svůj tým detailně a divil by ses co všechno by ti řekli.
Vyjadril som sa nepresne, po futbalovej stránke sme na dobrej ceste, ale po stránke nákupu a predaja a registrácie hráčov je to úplne iná pesnička. Kedysi sme si v podstate mohli ukázať, na koho sme chceli a bol nadšený, že ma o neho Barca záujem, dnes nás tu hráči ako Nico Williams, Dembele, v podstate aj Diaz vysmievajú. Ja si neviem predstaviť, že by takto napr. fungoval Bayern.
Máme jednu obrovskou výhodu a tou je La Masia. United nakupují hráče za miliony a kde ten klub je? PSG dlouhodobě bylo taky v řiti dokud nepochopili že pouze nakupování drahých hráčů trofeje nevyhrává. Za Bartomeua to navenek vypadalo že na koho ukážeme toho máme a kam to vedlo? A nevím kde bereš že se nám hráči vysmívají. Pořád je Barca vysněný klub mnoha hráčů a vždycky bude, někdo hold nechce riskovat že nebude zaregistrován atd. ale to je celkem pochopitelná věc a ne žádný výsměch.
Výsmech je to, že s nami vedú rokovania, namiesto toho, aby rovno povedali ďakujem, ale nemám záujem, naťahujú nás dlhé týždne a nakoniec zistíme, že už dávno majú dohodu, resp. zmluvu niekde inde a my sme neboli ani len možnosť. Takto nám utekajú reálne možnosti a čas dosiahnúť rozumné dohody a potom sa robia prestupy na poslednú chvíľu, často z nevýhodnými podmienkami pre klub, resp. s klauzulami, ktoré do budúcna nie sú pre klub udržateľné a následne riešime, ako tých hráčov z klubu dostať preč...
Ako nechapem od zaciatku tomu , stary predrazeny Diaz ? nepatril ani medzi top kridelnikov v PL. Marcus ovela lepsia volba. Ten Eberl sa moze bit do prs, aky skvely kader maju kolko chce, ked na poste trenera maju nedozreteho Vinca, ktory zatial hraje totalne naivne. Na bundesligu to bude stacit, kedze su tam monopol, ale v Europe dieru nespravia. Radsej mali hladat nahradu za Musialu
Ja si zase myslim, ze to hanba nebola, lebo od sameho zaciatku sa urcite v klube vedelo, ze na Diaza peniaze nebudu...to akurat novinari robili okolo toho cirkus....a nakoniec mozno my budeme s Rashfordom najspokojnejsi...Nico to ma teraz po letnej show nie najlepsie s niektorymi spoluhracmi v satni a ktovie ako zapadne Diaz do Bayernu...pre mna je Rashford nasa vyhra.
Souhlasím tady s naprostou většinou,že to rozhodne ostuda není a navíc,zajíci se počítají až po honu,takže uvidíme po téhle sezóně,kdo je skutečný vítěz a kdo si jen koupil předraženou navoněnou bídu…
A tie kluby sú možno iné v destinácii? Pekné mesto, veľký plat, babenkám sa páči...