Ak by sa odvolanie Tebasa podarilo, všetky kluby by si vydýchli, paradoxne aj Real, ktorého je Tebas fanúšikom.
Treba ale vybrať nástupcu, čo nebude taká trúba ako Tebas, že hádže klubom la ligy polená pod nohy a robí ich nekonkurencie schopnými voči klubom z ostatných líg.
Fenoméno, ty si mimo...
La liga bola konkurencieschopna (okrem posledných 5-8 rokov) furt... Pozri koľko titulov ma napr Sevilla v pohári UEFA... Pozri sa ako sa kupovalo a predávalo v LaLige pred 15-20 rokmy...
Ach, ďalší troll 🤦
Primitiv co napise "rokmy" mi ide vraviet ze som mimo. Dobre moj. Nabuduce bud ticho a suchaj nohami. Moja otazka bola na Mariana ze co konkretne myslel slovom konkurencieschopna, ci financne alebo trofejovo. Lebo financne nebola nikdy a trofejovo je stale.
Kluby la ligy nemôžu nakupovať hráčov ani ich registrovať (teraz to vie len zopár klubov, drvivá väčšina nie) a preto v tomto zaostávajú za klubmi v ostatných ligách z top 5 líg. Objem investícií v prestupových obdobiach je dlhodobo najnižší v la lige.
Tak chytajme sa za slovíčka ty...
Čo, kto si ty, že mi kážeš čo mám robiť?
Finančné nebude nikdy rovnaká ako napr PL, ale to tý múdrejší vedia a vidia už desaťročia...
Marian- Ak myslis ze timy "zaostavaju" financne, tak objem investicii je najnizsi poslednych 5 rokov, to je pravda kedze este minuly rok bolo citit dopad covidu. Ale od zaciatku storocia do covidovej sezony bola v minani tretia. Jednoducho na taliansku a anglicku sa nebude chytat nikdy, snad nemusim vysvetlovat preco. Ak myslis ze timy zaostavaju vysledkami, tak paradoxne od nastupu Tebasa zaziva liga najlepsie obdobie v historii v Europskych sutaziach, dokonca aj poslednych 5 rokov 2 LM a 2 EL, co samozrejme nehovorim ze za to Tebas moze. Dost ludi jeho vplyv nadhodnocuje. K registraciam, chapem ze je frustrujuce sledovat niektore kluby ako predavaju najlepsich hracov, ale to ze nemozu registrovat ziadnych hracov je nafuknuta bublina, mozme sa o nej pobavit ked zacnu prve kola a uvidis ze kluby budu mat vsetkych zaregistrovanych.
Treba ale vybrať nástupcu, čo nebude taká trúba ako Tebas, že hádže klubom la ligy polená pod nohy a robí ich nekonkurencie schopnými voči klubom z ostatných líg.
La liga bola konkurencieschopna (okrem posledných 5-8 rokov) furt... Pozri koľko titulov ma napr Sevilla v pohári UEFA... Pozri sa ako sa kupovalo a predávalo v LaLige pred 15-20 rokmy...
Ach, ďalší troll 🤦
Čo, kto si ty, že mi kážeš čo mám robiť?
Finančné nebude nikdy rovnaká ako napr PL, ale to tý múdrejší vedia a vidia už desaťročia...