Samozrejme, lebo to vrhá extrémne dobré svetlo na klub, ktorý sa správa ako hyena ku vlastným hráčom, ktorý na požiadanie klubu mu pomohli a keď príde čas aby klub začal plniť čo sľúbil, tak sa začne špinavá kampaň proti hráčom. Koeman nebol hráč, ale tam to bolo extrémne, FDJ, Gundo, teraz Stegen, očierňovanie cudzích hráčov viď Nico Williams...
Nosferatu ked uz je rec o tom kto vrha zle svetlo na co, ono je tam trochu rozdiel, ked klub kritizuje niekto nahnevany z komunity a niekto kto fanusikom klubu nie je a na tento fanusikovsky web prisiel pod zastierkou pseudodiskusie s oponentom. Jedna vec je konstruktivna kritika ked tu hadzes nejake cisla a rozumne argumentujes, ale nazyvat spravanie klubu, ktoremu nefandis hyenou a na jeho fanusikovskom portali, to uz chce asi nejaku davku zivotnej frustracie. Min.za seba si neviem si predstavit, ze idem napisat takyto komentar na web ineho klubu.
Hele já tady věčně s Nosfe nesouhlasím, ale tady zrovna v tomhle má pravdu. Vedení co šlape na hráče, které chce nějak posrat. To je tady už je několik let, a není to jediný případ. Xaviho taky posrali. Koeman taky, Setiénovi jsme roky dlužili prachy a nejradši by se klub o ně soudil. Věčně se tu kupují hráči kteří nemají jistotu registrace a následně to řešíme nějakou kampaní proti vlastním hráčům aby udělali nějaký ustupek. Za poslední roky se za chování našeho klubu šíleně stydím. Ale co chceme když ve vedení je vyložený LHAR, co lže všem kam přijde. Ryba smrdí od hlavy.
A co z toho co nos napísal neni pravda? Aj keby fandi slavoju sladkovicovo tak co to mení na pravde ktorú napísal? Každý rok to je to iste - klub je v spore s nejakým hráčom a miestni fanúšikovia vždy nadávajú danému hráčovi...jasne...keď som mal 10 frajeriek a podviedol som všetkých 10, tak nie som vadny ja, vadnych bolo tych všetkých 10 žien.
Čakal som že to takto nebude ale čo už. Myslím že každý teraz chápe Nica, že ho nebolo ťažké odhovoriť od Barcelony.
Iné tímy posilňujú a Barca zvažuje predaj senior talentu Olma....
Nica nikto neodhováral od Barcelony . Dosiahol svoje "vydieral klub za väčší plat" a dosiahol to.Ale u fanúšikov si to asi nevyžehlí , väčšina mu to asi nezabudne.
Já bych Nica pochopil kdyby kvůli obavám z registrace nepřestoupil do Barcelony, ale šel jinam do TOP klubu, třeba do Bayernu, který o něj měl extrémní zájem. Takhle se jen ukázalo, že od začátku využil Barcelonu jako páku pro vydírání Bilbaa "Dejte mi obří plat nebo odejdu, už jsem domluven s Barcou".
Bayern sa už dohodol v polke júna s Diazom, a žiaden iný klub neprejavil záujem. Navyše Bilbao nezávisle na tom pripravilo novú zmluvu pre Williamsa, lebo si ho chceli udržať + navýšili výkupnú klauzulu.
"Williams, jenž byl v posledních týdnech spojován především s přestupem do Barcelony, ale zajímaly se o něj i Bayern a Arsenal, se rozhodl zůstat věrný mateřskému klubu." (zdroj eurofotbal.cz) Tu mas svoj ziaden iny klub, ktory neprejavil zaujem.
Arsenal ho nekontaktoval, Bayern už v polovici júna bol dohodnutý s Diazom, Williams podpísal novú zmluvu v júli potom, čo mu Barcelona nevedela garantovať registráciu. Skús ešte raz, že kto ho teda chcel a reálne kontaktoval? Len Barcelona a Bayern a Bayern vycúval, lebo Barcelona tvrdila (teda aspoň spriaznené médiá minimálne) že je dohoda hotová a len sa všetko vyplatí. Nedávno tu o tom bol predsa článok, prečo a ako Bayern kúpil Diaza.
vyssie si napisal "ziaden iny klub neprejavil zaujem". Podla viacerych zdrojov sa o Nica zaujimali min. Barca, Bayern, Arsenal. Ako sa da o niekoho zaujimat, ale neprejavit zaujem?
jeho brat: "Záujem oňho bol obrovský – ponuky prichádzali z viacerých klubov, lebo má vysokú kvalitu a relatívne ľahko aktivovateľnú klauzulu. Bol lákavou korisťou pre veľké tímy." (forcabarca)
Max Eberle, športový riaditeľ Bayernu potvrdil, že už v polovici júna mali istotu, že podpíšu Diaza, keďže sa dohodli priamo s hráčom. Tým pádom Nico bol mimo záujmu Bayernu. Ostala len Barcelona a nikto iný nedal oficiálnu ponuku.
Všichni krom Nosferatu2000 říkají, že byl zájem i z jiných klubů, což prokládají i různými relevantními zdroji. Nicméně Nosferatu2000 říká, že o něj zájem nebyl, tak zájem nebyl...
Športový riaditeľ Bayernu povedal aj, že o Williamsa mali záujem, až pokiaľ im nepovedal svoje finančné predstavy a tam to hneď skončilo, keďže boli neskutočne prestrelené. Čiže Bayern oň mal záujem ešte pred Diazom a Williams až taký srdciar ako sa prezentuje asi nebude. Skôr to bude o peniazoch....
Bayern nemohol mat o Nica zaujem, ked je predsa od juna dohodnuta s Diazom. Arsenal nemohol mat o Nica zaujem, ak neposlal oficialnu ponuku. A Barca o Nica nemohla mat seriozny zaujem, ak nedala dokopy vykupnu klauzulu. Easy pízy.
Áno Cule, vieš čo, máš pravdu Barcelona mala záujem o Haaland, Williams, Rodri, Leao, Lookman, Diaz, určite tam bude ešte kopa ľavých a pravých obrancov, nejaký ten stopér atď. Všetkých samozrejme kúpila, alebo minimálne dala ponuku.
Mě na tom mrzí to, že MATS od obdržení lékařské zprávy věděl o všech skutečnostech celé situace kolem registrací a s prohlášením a se svolením zprávu postoupit dál (zprávu, která říká něco jiného, než on sám sebediagnostikováním avizoval) vylezl až tak pozdě - těsně po odchodu Iniga a těsně před kapitánským projevem na Gamperu a tak akorát včas, aby mohl být Garcia zaregistrován před 1. kolem ligy. To nemůže být náhoda. A ať už se víc nefér choval klub nebo MATS (samozřejmě do toho nevidíme), přijde mi to zbytečné. Pro mě skvrna, která bude mizet pomalu, pokud vůbec někdy zmizí.
Na tejto stránke je toľko antibarcelonistov, že asi ani na stránke reálu ich nenájdeme. Zaregistrujeme brankára a hejty, keby sme ho nezaregistrovali, hejty. Klub mal fantastickú sezónu a hejty na vedenie. Čo za úchylna bagáž sa tu zišla, to sa neviete odbaviť na toalete?
Úchylná bagáž si ty - a to preto, že sa musíš odbavovat na toalete. Preto, že fandis si tak zaslepený, že nevidíš žiadne chyby a len za to, že si fanusik tak sa chceš tváriť, že je všetko dokonale. Lebo si jednoduchý a vidíš iba čiernu a bielu, iba dobro a zlo. Keď raz fandis Barcelone, tak musíš tvrdiť, že je všetko dokonale. A musíš tomu aj veriť. Aj keby sa k hráčom správajú hocijako zle, barcelona je vždy v práve :)
Těžko říct, kolik je antibarcelonistů na stránce RM, většina z nás tam nikdy nebyla :-D
Nemluvím za ostatní, ale já určitě nehejtuju, nanejvýš komentuju realitu a vyjadřuju svůj názor/pocit. Ne vždycky je růžový, to patří ke všemu, co mi není jedno.
No a neurážím ostatní, což máme s emilianem společné - já se o to nesnažím, jemu se to nedaří :)
Iné tímy posilňujú a Barca zvažuje predaj senior talentu Olma....
Bayern tedy byl ochoten na hráče čekat a pokud by přestoupil do Barcelony, tak teprve potom by se zaměřili na jiné alternativy. Takže zájem o něj byl.
Nemluvím za ostatní, ale já určitě nehejtuju, nanejvýš komentuju realitu a vyjadřuju svůj názor/pocit. Ne vždycky je růžový, to patří ke všemu, co mi není jedno.
No a neurážím ostatní, což máme s emilianem společné - já se o to nesnažím, jemu se to nedaří :)