Treba už konečne napísať prečo sa Ter Stegen cukal. Tých 5 milionov na Garciu ide totiž z jeho platu ,ak by to bolo nad 5 mesiacov bolo by to 10 milionov.. Samozrejme sa mu to nepáčilo.
nehnevaj sa ale asi kazdy ma na to iny pohlad kupit hraca a spekulovat cely cas ako ho zaregistrovat ...mne osobne sa to nepaci
co by bolo ak by ter nebol zraneny? nesiel na OP?
chapem, ze sa to mnohym nepaci lebo nikto nema rad neistotu. ideme sice na hranu, ale klub ocividne vie, co si este moze dovolit ked doteraz vsetkych zaregistroval. Tu to niektori volaju spekulacia, ale je to iba cista kalkulacia. A vdaka tejto kalkulacii sme schopni priviezt posily. Alebo by si tu niekto radsej vybral istotu registracie vsetkych hracov bez prichodu Joana a Rashforda? Klub to navyse dokaze aj bez predaja klucovych hracov (Inigo bol dolezity, ale rozhodol sa sam je to specificky pripad) ako Fermin, Casado, Araujo, Gavi a dalsi. Registracie do poslednych hodin sa mi sice nepacia, ale paci sa mi, ze ten tim ma stabilitu a prichody odchody maju konecne hlavu a patu. Bohuzial rovnaku kalkulaciu s registraciami ocakavam aj o pol roka a o rok...
cule ja mam radsej ak velkoklub ako barca ma stabilitu
urcite my ako laici a fanusikovia vidime do toho menej zrejme mame len zvyseny pocit neistoty kym vedenie ma uplne ine karty v rukach
jedine co si prajem do buducna je aby tento klub bol stabilny kupit/(dobre)predat ..ziadne nervy do konca prest. obd.
eta vsyo
Adin treba si uvedomit do akych sraciek nas dostal barto(aj ked on sam necakal ze pride covid). To sa za 1-3 roky neuprace. Cize vedenie musi tahat za kazdu nitku, ktoru ma. Jak pise cule ja som o registraciu obavy nemal. Jakmile sa dostaneme na full dostavany nou camp, tak budeme stabilnym klubom. Ale na to si este nejaky ten cas budeme musiet pockat
co by bolo ak by ter nebol zraneny? nesiel na OP?
urcite my ako laici a fanusikovia vidime do toho menej zrejme mame len zvyseny pocit neistoty kym vedenie ma uplne ine karty v rukach
jedine co si prajem do buducna je aby tento klub bol stabilny kupit/(dobre)predat ..ziadne nervy do konca prest. obd.
eta vsyo