Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-16 22:48:00
R.Arauja prosim už ne, jeho rozehrávka je tragická, radši A. Christensen prosím
Pravdo Premium
2025-08-16 23:18:27
Ja nevidim problem rozhodcu. Pri tej hlavicke sa nezrazil s nikym hlavou keby sa toto piskalo tak by si kazdy stoper po odhlavickovani lahol a tvaril sa ze je otraseny. Som rad ze to nezapisakal. A ako sa ukazalo tomu hracovi nic nebolo zrazu hral ako lanka.
2025-08-17 00:04:15
3 body na začátek sezóny, žádné zranění a relativně pošetření sil - to je super. Ale jinak jdeme rychle dál.
2025-08-17 07:35:24
Nie som až taký odborník, ale súhlasím s komentárom "Pravdo". Rozhodca podľa mňa neurobil nič, čo by neprávom ovplyvnilo zápas. Mallorca bola premotivovaná, to je všetko. Úžasný bol Pedri a Yamal zabával seba i nás. Ako povedal Flick, hrali na 50 percent, lebo nemuseli viac. Doslova "úvodný" zápas, skôr tréning.
2025-08-17 09:24:33
Za mě sice možná byla všechna hraniční rozhodnutí obhajitelná (na ty aktuální výklady pravidel v detailech taky nejsem odborník), ale Barca nepotřebuje, aby všechna byla v náš prospěch. To bychom tu Mallorku jinak neporazili?! Pravděpodobně ano, ale vysvětlujte to teď komukoli na Baleárech nebo našim odpůrcům (což je po včerejšku stejná skupina lidí).
Co podle mě bylo na hraně nejvíc...
1) Uznaný druhý gól. Chápu, že se nemůže pískat po každé zablokované střele, ale.. byla z těch tvrdších, bylo to do hlavy, borec šel k zemi takovým zvláštním způsobem (přitom neregistroval bezprostřední ohrožení branky, aby to udělal vyloženě naschval a zpochybnil gól, který by už byl prakticky hotový), většina hráčů (včetně našich) hrála napůl (beztak zblbnutý tím nesmyslným dohráváním všeho včetně 2-metrových ofsidů, jinak by se přirozeně každej zastavil) a my po dalších 5 vteřinách dáme gól střelou, kterou jejich golman už jen stínuje jako na tréninku. Když to tam spadlo, vsadil bych se, že ani naši hráči nevěřili, že bude platit, bylo to celkem vidět. Bez ohledu na to, jestli borcovi nakonec nebylo vůbec nic, nebo v danou chvíli otřesený byl, za mě situace, kdy by se hra měla přerušit a jít ho rychle zkontrolovat.
2) Faul Raphinhi. Přepálil to, byl to úlet. Možná z přemotivovanosti, možná prostě blikanec àla Tomáš Řepka, ale vletěl tam tak rychle, že to ani nedokázal kontrolovat. Myslím, že se u toho těsně před zákrokem i podsmeknul a i proto tam přiletěl vzduchem jako blázen. Bylo štěstí, že to dopadlo bez zranění. I na Raphovi samotném bylo vidět, že si byl hned vědom, že to bylo moc (což nepíšu jako polehčující okolnost, ale naopak potvrzení, že ta karta měla být tak oranžová, že už to měla být červená).
3) Araujo a skutečnost, že odehrál celý zápas bez karty. Se žlutou měl hrát nejdéle od 17. minuty.
No, jsem moc rád, že jsme vyhráli, ale na tenhle zápas nebudu vzpomínat s láskou :)